Arkadaşlar baya önceden oynadığım bir CS haritası vardı. İsmini unuttuğum için nette bir türlü bulamadım. Size tarif edeyim bileniniz varsa ismini ve linkini yazarsa çok memnun olurum.
Çok küçük bir harita ortada cam var ve iki takım birbirlerine bu cam üzerinden sadece bomba sallayarak öldürmeye çalışıyorlar. İki takım da karşılıklı birbirlerini görüyorlar. Hatta yanılmıyorsam arka taraflarda Flash bombaları bile vardı.
Aklıma gelmişken birini daha söyliyeyim. Yine küçük bir harita ve haritanın sağında ve solunda balkonlu merdivenler, orta kısım ise komple kutularla dolu ve iki takım sadece DESERT silahını kullanarak bu kutuların arasında çatışıyorlar.
Burda belirttiğim haritalar bana çok lazım arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
1. he_glass 2. cs_deagle5 veya cs_deagle türü başka bi map.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
1. he_glass 2. cs_deagle5 veya cs_deagle türü başka bi map.
Teşekkürler saol
1. he_tennis de olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN_
1. he_tennis de olabilir
evet. olabilir fakat tennis'de sanırım silah alınamıyordu
Bahsettiğiniz map leri de indiricem. Geceleri arkadşlarla 5/5 maç yapıyoruz büyük bölümlerden sıkılmaya başladık. En son awp_city de takılıyoduk bu bölümler aklıma geldi ama isimlerini unutmuştum, bu gece artık bombalicaz birbirimizi
Sizin dediğiniz map he_tennis , he_tennis2 ve 3 filan da var . Ayrıca bu maplarda yanlış hatırlamıyorsam he_tennis 1 hariç hepsinde silah alınabilir
Arkadaşlar he_glass mapını indirdim ama benim istediğim map bu değildi. İsterseniz daha detaylı açıklayayım.
Ortada tek ve uzun bir cam var. Bu cam iki takımı ayırıyor. Elinizde hep bomba oluyor ve bombayı atınca otomatik tekrar bomba alıyorsunuz. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam takımların olduğu alanın arka kısmında da taş kalıntıdan bişey vardı ve onun arkasında da flash bombaları oluyordu. he_tennis i indirmedim henüz.
Dediğim gibi arkadaşlar ordata sadece tek bir cam var ve uzun, bu camın üstünden karşı tarafa bombaları atıyoruz ve bu cam hiç kırılmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: darbelux
Arkadaşlar he_glass mapını indirdim ama benim istediğim map bu değildi. İsterseniz daha detaylı açıklayayım.
Ortada tek ve uzun bir cam var. Bu cam iki takımı ayırıyor. Elinizde hep bomba oluyor ve bombayı atınca otomatik tekrar bomba alıyorsunuz. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam takımların olduğu alanın arka kısmında da taş kalıntıdan bişey vardı ve onun arkasında da flash bombaları oluyordu. he_tennis i indirmedim henüz.
Dediğim gibi arkadaşlar ordata sadece tek bir cam var ve uzun, bu camın üstünden karşı tarafa bombaları atıyoruz ve bu cam hiç kırılmıyor.
He_dodgeball filan mıdır acaba ?
he_glass da yerlerde camdır benim bildiğim. 2 sini 3ünü oynamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: Escoteric
he_glass da yerlerde camdır benim bildiğim. 2 sini 3ünü oynamadım.
Evet yerler cam he_glass'ta , biz zaten he_TENNİS'in 2sini ve 3ünü diyorduk
anlattığın map he_tennis
He_tennis
he_tennis cs_deagle5
he_tennis
Merdiven var yanlarda üstte bir yere çıkabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
he_tennis
/>
He_tennis de var mıydı merdiven ?
quote:
Orjinalden alıntı: gFbMaTT
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
he_tennis
/>
He_tennis de var mıydı merdiven ?
Merdiven var ama texture kullanılmamış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme