< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
Aynı fikirde değilim. Şirketlerin yaşayabilmesi için ve yeni kaynaklar bulabilmesi için satışlarına devam etmek zorundalar. PS3,PS4 PS5 diye çıkarma sebepleri de tabiki budur. Ben sonraki sürümleri almayacağım ve xbox'a yöneleceğim. En iyi referans müşteridir.Sony benim varlığımın farkında bile olmayabilir. Ama bir çığ bir kar tanesi düşmesiyle başlar. Organize bir tüketici toplumu karşısında ise hiçbir ticari firma karşı koyamaz. Aynı fikirde olmadığımız için bu belki olmaz,ama ben kendimce tepki mi vermiş oluyorum. tv ve ses sistemlerinde türkiyeden çekilen sony yarın birgün playstation içinde çekilir. Bunu beklemeden verdim tepkiyi. Destekleyende desteklemeyende sağolsun.. |
Haklısınız, ben de her zaman kendimce tepki veririm.Karşı taraf, benim göstermiş olduğum tepkinin farkında olmayabilir, ama bu benim umrumda değil. Sadece eleştirerek bir şeyler düzelmez. Bu durum oyunlarda da geçerli.Örneğin, fifa veya cod her sene oyun çıkartıyor ve birçok kişi: Hep aynı şeyler, pek bir değişiklik yok, diye yakınıyor. Her sene böyledir bu, ama bu eleştiren kişiler de her sene almaya devam ediyor.Sadece eleştiri var, ama tepki yok. Almayın bir sene, tepkinizi öyle gösterin, ya da iki sene de bir alın. Bu sadece bizim millet için geçerli değil, yurt dışında da böyle. Her sene aynı oyunu almaya devam ederseniz hiçbir şey düzelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı fikirdeyiz @kun0s Şuan bile 2 kişiyiz.Biliyorumki 1,0'dan büyüktür.2 daha da büyüktür. Keşke organize olabilsek ve bu forumda birleşip sesimizi duyurabilsek. Bir kıvılcım ve sosyal medya destekli inanılmaz boyutlara ulaşabilir. |
![]() |
Düsün bence.. |
_____________________________ |
Zamlardan önce 2030'a kadar almıştım. Daha fazlası anlamsız gelmişti. Zira ilerde PS markası eski gücünde olmayabilir, yeni abonelik paketleri çıkabilir veya bizde oyun hevesi kalmayabilir. Valve'ın konsolu da önemli olacak. PC esnekliğini konsol konforuyla birleştireceği için, önceliği ona verebilirim. (Konsoldaki ayar kısıtlamaları bazen gereksiz oluyor. Mesela Indiana Jones'ta, Pro'nun gücü yeterli olmasına rağmen RT koymamışlar. Veya Demon's Souls'ta, 50-60 FPS'de full çözünürlük alabilecekken sadece 60 modu var vb.) Tabi Plus'ın, ilerde platformlar arası bir hizmete dönüşme ihtimali var. O nedenle uzun üyelikler anlamlı olabilir. Yine de, gelecekte gene kampanyalar - fırsatlar olabilir. Yerel fiyatlama geri dönebilir. Ya da dünyanın gidişatından dolayı, aboneliklere erişimimiz kesilebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Nisan 2025; 0:15:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tam tersi hocam on numara hamle yapmış arkadaş. sadece 20 ay önce 27 yıllık plus aldığı para ile şimdi 3 yıllık plus alabiliyor. 2 sene bile olmadı yılık ücret 460 liradan 4300 liraya geldi x10 yapmış yani ben 5 yıl yeter deyip fazlasını almamıştım ama 10-15 yıl almak lazımmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox gamescore: 1.930.000
Games Played: 1261 Achievements Won: 31.850 %100 Completed Games: 812 Completion Percentage: %82 XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008 |
%1000 kazanç yapmış adam. |
|
Tüsiad gibi montaj severler derneğinin ve siyasi destekçilerinin sonuçları. Türkiye’yi, distribütörlüğe; yabancıların malını pazarlayarak kâr elde etmeye mecburmuş gibi iş kurdular yıllarca. Arge’ye yatırım yapmadılar. Dövizi verdiler, yurt dışından hazır alıp Türkiye’de birleştirip (montajlayıp) ürettim diye piyasaya çıktılar. Halbuki gerçekte dövizi verdikleri ülkeler kazandı, Türkiye yoksullaştı. Bu yabancıların borazanlığını (pazarlamacılığını) yapanlarda, semirdikçe semirdi. Yatlar, katlar, mücevherler, lüks arabalar, villalar vb. aklınıza ne gelirse aldılar. Lüks bir hayat yaşadılar/yaşıyorlar vatandaşın parasını; ülkedeki döviz miktarını azaltarak sürekli devalüasyona muhtaç ettiler. Halk her geçen gün biraz daha yoksullaştı. Bunları görmedikçe, dur demedikçe, bu hazırcı montajcı zihniyeti Türkiye’den silmedikçe de Türkiye zenginleşemez, refaha erişemez. Tüsiad’ın geçmişi kirlidir. Geçmişte mamaları kesildiğinde 1979 yılında gazetelere ilan vererek, halkı galeyana getirmişler ve akabinde 1980 darbesi ile beraber Türkiye’nin gençleri sağ-sol çatışmasına sokulmuştur. Kendi insanlarımız birbirine düşürülmüştür. Vatandaşlarımızın canları yanmıştır. Türkiye belki 30-40 yıl geriye gitti bu hazırcı montajcı zihniyet yüzünden. Şimdilerde bunu yapmayı tekrar denediler. Ağızlarının payını aldılar, almaya da devam edecekler. Türkiye’yi, sermaye değil; halk yönetir. Bunu öğrenecekler. Sözün özü, Türkiye’nin yapısal sorunu montajcı zihniyetin silinerek; yerine, arge yapan/gerçek yerli üretim yapan, yerli tedarikçileri kullanan, rekabetçi bir üretim zihniyetinin hakim olması gerekmektedir. Refaha giden yol gerçek yerli üretimden geçer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Enflasyona bak 2 senede 460 liradan 4300 liraya. Para 10 kat değer kaybetmiş. Başka bir ülkede söylesen inanmazlar böyle bir devalüasyona. |