Şimdi Ara

Bir Toplumu Kendinize Köle Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hikaye yazacağım ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Düşünün ki bir gezegen keşfettiniz. Orada da insanlar var ancak gelişmemişler. Siz ise şu andan bile gelişmiş teknolojiye sahipsiniz. Oradaki insanları çaktırmadan kontrol etme niyetindesiniz. Ancak silah zoruyla kölelik değil. Şüphe uyandırmadan tüm hayatlarını manipüle edeceksiniz. Bunun için ne yapardınız?

• Din hocam.Bir din yaratacaksın.Bizim teknolojiden bir kaç tane bizim için sıradan onlar için olağanüstü şeyler yapacaksın.Sonra korktukları ve merak ettikleri için senin kölen olurlar.
  • kendimi tanrı ilan ederdim
  • Ordu,Para

• Onlara himayem altında olursalar teknolojilerinin gelişmelerine yardım ederdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Din hocam.Bir din yaratacaksın.Bizim teknolojiden bir kaç tane bizim için sıradan onlar için olağanüstü şeyler yapacaksın.Sonra korktukları ve merak ettikleri için senin kölen olurlar.

Güzel bir fikir. Not ettim.
  •  Bir Toplumu Kendinize Köle Yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Korku.

V for Vandetta'yı seyret hocam yazıyı hazırlamadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

Ordu,Para

Kaba kuvvet olmamalı. Öyle bir uygulama olacak ki onlar hiçbir şeyin farkında olmayacaklar. Ordu ile yöneterek kendini somut bir hedefe dönüştürüyorsun. Her şey için bu askerli insanları suçlamaya başlayacaklardır. Sonrası malum isyan, özgürlük... Eski kölelik sistemi bu nedenle yıkıldı. İnsanlar farkına vardı ve savaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

Ordu,Para

Kaba kuvvet olmamalı. Öyle bir uygulama olacak ki onlar hiçbir şeyin farkında olmayacaklar. Ordu ile yöneterek kendini somut bir hedefe dönüştürüyorsun. Her şey için bu askerli insanları suçlamaya başlayacaklardır. Sonrası malum isyan, özgürlük... Eski kölelik sistemi bu nedenle yıkıldı. İnsanlar farkına vardı ve savaştı.

Tamam hocam.Din sen bu teklifi direkt uygula.

• Onlara göre mucize sayılabilecek şeyler gösterip kendini ilah olarak tanıtırsın. Sana inanıp mürşid-mürid ilişkisi oluşunca istersen bir lider ol, istersen de tanrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki din ile. Şunları şunları yapacaksın, şunları yapmayacaksın diye kuralların olacak. Eğer karşı gelirlerse ise yok olacaklar, yanacaklar, işkence görecekler vs.
  • cloud atlas izledin heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.