Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik ve geometriden denemelerde (hem tyt hem ayt) 30 üstü netlere geçince bence.

• 0 fenle iyi bir sıralama yaptım bence ayt yi daha daha iyi yapabilirsin onun yerine. Ama kişiden kişiye değişir tabi, ben ayt yi daha daha iyi yapmak için öyle yaptım ve bu sene 2,7k yaptim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ayt neti, yaklaşık 2,25 tyt netine yakındı yanlış hatırlamıyorsam. ayt'niz kötü ise ayt derslerine abanmanızı tavsiye ederim. ayt'yi hiç yapamıyorsanız son çare olarak "belki tyt'den kurtarırım" diyerek fene başlayabilirsiniz. ayt belirli bir seviyeye gelene kadar fene bakmak saçma bence bu mantıkla.

• Ben yazın kimya ve biyo bitirmiştim ama çok unutmuştum sene içinde 2 sini de 3-4 defa bitirim tabi her seferinde daha çabuk bitiyo eğer hedefin ilk 500 ise bence yazın bitir bunları fiziği ben son ay çalıştım konu seçerek

• hemen hesaptan çık yabancı gerçek safaxcl olsaydı sayısal ol yazaradi safa nerde ona ne yaptınız polisi arıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 ses sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvah yakalandık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.