Şimdi Ara

Bir taksicinin bireysel mazot eylemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bir taksicinin bireysel mazot eylemi...

• DOğru diyor vatandaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman53

DOğru diyor vatandaş..
    Maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Maalesef...

Alıntıları Göster
    Bende yazdım böyle bi tane, aylardır geziyorum. Bu aracı gorunce sevindim şimdi. Hiçkimsede görmüyorumda böle tepkiler. Sanki bi tek ben benzinden dert yanıyomuşum gibime geliyodu.
    Neyse 2 kişiymişiz en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bende yazdım böyle bi tane, aylardır geziyorum. Bu aracı gorunce sevindim şimdi. Hiçkimsede görmüyorumda böle tepkiler. Sanki bi tek ben benzinden dert yanıyomuşum gibime geliyodu.
    Neyse 2 kişiymişiz en azından

Alıntıları Göster
    iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??

eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...

amaç tepki göstermekse, tepki bu kadar cılız mı olmalı??

ama yine de hiç yoktan iyidir tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: armi

iyi de dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı herkes biliyor zaten...yazmamız neyi değiştirecek??bizi yönetenler bilmiyorlar mı dünyadaki en pahalı benzinin kendi ülkelerinde olduğunu??

eğer amaç hatırlatmaksa, zaten 2-3 güne bir zam yapıyorlar farkındadırlar heralde...

Alıntıları Göster
    içimizden birisi olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

içimizden birisi olmasın

Alıntıları Göster
    tebrik ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: armi

evet bende bunu anlatmak istedim , sölemesi ayıp halkımız bişeye tepki göstermesi için birilerinin yol göstermesi lazım en az 100 kişi toplanalım meclis karsında pankart falan acalım sora polis dövsün ( daha iyi olur ses getirir:):) ve bence en önemlisi 1 ay benzin almayalım . bunun coğu kimse yapmaz ama birseyi almaya devam ederekde eylem yapılmaz , 1 ay kimse almasın bak nasıl düşüyor. adamların vergi oranı azalcakki etkili olsun . istersen aracının camına 4 kıta şiir yaz benzinin ücretiyle ilgli , almaya devam ettikce kimse sesini duymaz

en önemlisi 1 ay otobuse dolmusa binsek kimsenin de canı cıkmaz ama hakediyoz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    birara bir suru aracta goruyordum ama uzun zamandir gormemistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

Alıntıları Göster
    yarin bende yapiştiricam arkadaşlar..

aslinda bi sticker yaptirip forumdaki bütün araç sahiplerine dağitmak lazim..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    maalesef ki Türk halkı olarak en büyük sorunumuz duyarsızlık ve organize olamamak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

maalesef ki Türk halkı olarak en büyük sorunumuz duyarsızlık ve organize olamamak..

Alıntıları Göster
    Benim arabamda da yazıyordu bugün baktım sıcaktan bant özelliğini kaybetmiş yazı düşmüşSticker şeklinde olsa, zamanı geldiğinde de iz bırakmadan çıkarabilsek çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Yakında bankalar depolarımızı doldurabilmemiz için yakıt kredisi vermeye başlarlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Challenger.55

kredi kartlarından hallediyor millet ama yaz tatiline çıkanlar için yakında böyle bişi çıkabilir

yada benzinci sana bir form dolturtabilir 2 taksit maaş hesabından alalım abi der.

zaten hem biz yedirmeye alıştık hemde bankalar firmalar yemeye alıştı gelecegimizdeki parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar davids

quote:

kredi kartlarından hallediyor millet ama yaz tatiline çıkanlar için yakında böyle bişi çıkabilir

yada benzinci sana bir form dolturtabilir 2 taksit maaş hesabından alalım abi der.

zaten hem biz yedirmeye alıştık hemde bankalar firmalar yemeye alıştı gelecegimizdeki parayı

Alıntıları Göster
    Aynı eylem İstanbul silivri gümüşyakada beyaz hyundai h100 de wardı
    adamlar cok haklı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: HoodRide

Aynı eylem İstanbul silivri gümüşyakada beyaz hyundai h100 de wardı
    adamlar cok haklı bence

Alıntıları Göster
    kimse itiraz etmediğine göre demekki alan memnun satan memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger.55

Alıntıları Göster
    quote:

Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

bencede bitek ben etkileniyorum herhalde 2 ay a yakın doldurmuyorum depomu trafik olan yerlere dolmus otobus kullanıyorum , extra gezmiyorum v.s onun dısında sabah herkes tek basına işe gidiyor (ankara) deligibi trafik oluyor anlamıyorum, ya millet de para var varda ağlıyor yada o kadar tembel hissiz bir milletizki zorlamasına rağmen binmekten vazgecemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Sevgili (!) hükümetimiz yasak getirmeden önce firmaların yapmış olduğu kampanyalarla 2-3 taksitte akaryakıt alınabiliyordu. Neden bu uygulama yasaklandı, mantığı neydi hala anlamış değilim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

ceplerine taksit taksit para girmesin diye. nakit para istiyorlar

• bizim minibüstede var aynısından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.