arkadaşlar ben yurt dışına gidiyorum viyanaya ve en az 6 yıl orda kalıcam ve kendime iphone almayyı düşnüyorum sormak istediğim bir kaç soru var şimdi ben bu iphone 3g alırsam yazımı falan ne olacak yada normal şartlarda kullancağım için sorun yaratmaz diymi? birde muzik sesini dışarı veriyor mu bu alet ? yani alırsam memnun kalırmıyım açıkçası kapanma derdi olmadan yani ne gibi özellikleri var başka biraz karışık oldu ama aklıma ne geldiyse yazdım
up
Marka Apple Model iPhone 3G Form faktör Candybar Renk Black Şebeke GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G) Servis 850, 900, 1800, 1900 Bağlantılar Bluetooth v2.0 Kızılötesi yok Wi-Fi(WLAN) var USB 2.0 Faks / Veri yok Ekran Ana ekran Color TFT touchscreen Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar Bilinmiyor Çözünürlük 320x480 piksel Dış ekran Hayır Bellek Dahili bellek 8GB/16GB Harici bellek yok
Temel özellikler Pil Lithium Ion Bekleme süresi 300 Saat Konuşma süresi 10 Saat Arama Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum yok Optik zum yok Otomatik netleme yok Flaş yok Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera yok Mesaj SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya FM radyo çalar yok Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma 3GP, MPEG4 Özellikler Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders, Currency converter Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Built in GPS, A-GPS, Built in hands free, Photo album, Photo editor, Voice memo, Google maps, TV Out Format Ağırlık 133 g. Boyutlar (Y x G x D) 115.5x62.1x12.3 mm.
bu yukarda yazılı olanlar özellikleridir kardeşim sen kendin karar ver ..
sesi dışarı veriyor mu peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: troy
yaw iphone kullanan biri ewt yada hayır diyemiyor mu ?
quote:
quote:
yaw iphone kullanan biri ewt yada hayır diyemiyor mu ?
evet veriyor ama ses biraz az çıkıyor iphone larda