Şimdi Ara

Bir Sonraki Assassin's Creed Şehri İçin Anket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bir Sonraki Assassin's Creed Şehri İçin Anket

Assassin's Creed serisinin yapımcısı Ubisoft, bir sonraki tarihi şehri seçmek için oyunculardan yardım istiyor. EmpireStateGamer tarafından yayınlanan habere göre Ubisoft bu konuda sekiz farklı kurgu düşünüyor.

"Aşağıdaki seçenekler arasından bir sonraki Assassin's Creed oyununun nerede ve hangi zaman diliminde geçmesini isterdiniz?" - Ubisoft

Seçenekler şu şekilde:
    - İmparatorluk Hanedanlarının şiddetli çatışmaların olduğu Çin (Orta Çağ)
    - Viktorya dönemi İngiltere'sinde İngiltere Krallığı
    - Firavunların saltanatının doruk noktasında tarihi Mısır
    - Amerika'nın istilasında İspanya
    - Amerikan Devrimi döneminde İngiliz kolonicileriyle yerli Amerikalıların arasındaki çatışmalar
    - Çar'lık Rusya'sının yıkılması
    - Feodal Japonya döneminde komutanların savaşları (Warlord)
    - Tarihi Roma'da Sezar'ın yükselişi

Halihazırda 2012 için geliştirilen bir Assassin's Creed oyunu olduğunu biliyoruz. Bunun bir 2013'te çıkacak bir başka Assassin's Creed oyunu olabileceği veya ara oyun olabileceği düşünülüyor.

Zaten Feodal Japonya, Çar'lık Rusya'sı ve Viktorya İngiltere'si Assassin's Creed hayranları tarafından ilgi gören isteklerdi. Bazı oyuncular ise Revelations'ta verilen ipuçlarından sonra tarihi Mısır'ın uygun olacağını düşünüyor, bazıları ise Revelations için hazırlanan Embers isimli animasyondan sonra Orta Çağ Çin'inin (Shao Jun isminde Çinli bir suikastçı vardı) geleceğini tahmin ediyor.

Sizin önerileriniz ve düşünceleriniz ne yönde?

Kaynak: BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Kasım 2011; 12:50:55 >

• Tarihi Mısır hikayenin gidişatına daha uygun bence. Ama haberin son paragrafında da belirtildiği gibi Çin'de geçecek büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Kasım 2011; 12:14:21 >
  • Hatırlarsınız, "Sanctuary" diye bir yer vardı.(Villa Auditorre'de). Oradaki heykeller :

Qulan Gal(Mongolia=>Moğolistan)

Darius(Persia=>İran tarafları)

Wei Yu(Chinese=>Çin)

Altaïr Ibn-La'Ahad(Zaten oynadık)

Amunet(Egypt=>Mısır)

Iltani(Greek=>Yunanistan)

Leonius(Roman=>Roma, İtalya)

Yeni yerler, yeni assassinler demektir. :) Yeni assassin bunlardan biri olacaktır.Gönlümden, Mısır geçiyor. :)

Daha detaylı bilgi için :

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Sanctuary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 29 Kasım 2011; 12:31:28 >

• Bence çin olsun
  • Ben Çin veya Mısır olacak diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle Çin olacak. Çünkü son oyun bizim buralarda geçti. Bir sonrakini biraz uzakta geçirirler sonra yine bizim buralara dönerler.
  • Ee gonderse ne olcak ona bakarsak oyunda assasins gorevlerinde bursa tunus falan var diger oyun bursada mi gececek yani bence oyun cinde gececek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyla alakasız âmâ bu oyunda ustalaşmış kişilere bir sorum olacak. Ben 2. Oyunda yım .ass 2 yani. Bu oyunda garip gelen gorevler var ve beni inanılmaz sıkıyor . Hani atla hopla görevleri var ya şato nun içine giriyoruz ve prince of persia tarzı bir yere ulasmaya çalışıyoruz. Ben bu görevleri yapmazsam oyun ilerler mi. Yada mutlaka yapmak zorunda miyim. O kadar aksiyon içinde bu secret görevleri yüzünden oyunu bırakabilirim.maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Arkadaşlar konuyla alakasız âmâ bu oyunda ustalaşmış kişilere bir sorum olacak. Ben 2. Oyunda yım .ass 2 yani. Bu oyunda garip gelen gorevler var ve beni inanılmaz sıkıyor . Hani atla hopla görevleri var ya şato nun içine giriyoruz ve prince of persia tarzı bir yere ulasmaya çalışıyoruz. Ben bu görevleri yapmazsam oyun ilerler mi. Yada mutlaka yapmak zorunda miyim. O kadar aksiyon içinde bu secret görevleri yüzünden oyunu bırakabilirim.maalesef.

"%100 bitireyim." diye bir hırsınız yoksa, yan görevleri yapmasanız da olur. Hikâye, yan görevlerden tamamiyle farklı ilerliyor.
  • Misir da gecerse cok iyi olur eski misir herzaman ilgimi cekmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Arkadaşlar konuyla alakasız âmâ bu oyunda ustalaşmış kişilere bir sorum olacak. Ben 2. Oyunda yım .ass 2 yani. Bu oyunda garip gelen gorevler var ve beni inanılmaz sıkıyor . Hani atla hopla görevleri var ya şato nun içine giriyoruz ve prince of persia tarzı bir yere ulasmaya çalışıyoruz. Ben bu görevleri yapmazsam oyun ilerler mi. Yada mutlaka yapmak zorunda miyim. O kadar aksiyon içinde bu secret görevleri yüzünden oyunu bırakabilirim.maalesef.

"%100 bitireyim." diye bir hırsınız yoksa, yan görevleri yapmasanız da olur. Hikâye, yan görevlerden tamamiyle farklı ilerliyor.

Teşekkürler hocam. Bir de o secret görevine başlamış bulundum.iptal edebilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam. Bir de o secret görevine başlamış bulundum.iptal edebilir miyim?

Oyun içerisinde "START" 'a bastığınızda, "Exit Memory" diye bir seçenek görmeniz gerekiyor. Oraya basarak, mevcut bulunulan anıyı(memory) veya görevi iptâl edebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun içerisinde "START" 'a bastığınızda, "Exit Memory" diye bir seçenek görmeniz gerekiyor. Oraya basarak, mevcut bulunulan anıyı(memory) veya görevi iptâl edebiliyorsunuz.

Harbi ustaya denk gelmişiz.eyvallah kardeşim yardimlarin için sağol. Ana görevlere devam edeceğim yarın . Bitirmek istiyorum. Tekrar sağol nuri kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus1981, muhtemelen biliyorsundur ama hatırlatayım. Haritada ünlem işareti ana görevini gösterir, sadece ünlem işaretli görevleri yaparsan oyun ilerler.
  • Çin olsun bence. Oyunun hiç bir serisini oynamadım ama çinli adam artiz duruyor
  • İlk oyun zaten ortadoğuyu yansıtıyordu,bu yüzden Mısır gereksiz olur.Bence Çin en iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

asus1981, muhtemelen biliyorsundur ama hatırlatayım. Haritada ünlem işareti ana görevini gösterir, sadece ünlem işaretli görevleri yaparsan oyun ilerler.

Hocam en iyi gorevler de ana gorevler sanırım.diğerleri al ver tüy getir.yarış yap ,şato içinde hopla zıplayıp mezar bul. Ben bu yan görevleri hiç sevmedim açıkçası. Ana göreve devam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

asus1981, muhtemelen biliyorsundur ama hatırlatayım. Haritada ünlem işareti ana görevini gösterir, sadece ünlem işaretli görevleri yaparsan oyun ilerler.

Hocam en iyi gorevler de ana gorevler sanırım.diğerleri al ver tüy getir.yarış yap ,şato içinde hopla zıplayıp mezar bul. Ben bu yan görevleri hiç sevmedim açıkçası. Ana göreve devam.

yer altında geçen görevler güzeldir..
  • Büyük ihtimal 1. oyundaki gibi büyük bölümü ortadoğuda geçicek bence
  • Buraya biseyler yazmıştık neden silindi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harbi ustaya denk gelmişiz.eyvallah kardeşim yardimlarin için sağol. Ana görevlere devam edeceğim yarın . Bitirmek istiyorum. Tekrar sağol nuri kardeşim

Ricâ ederim kardeş. Yalnız şu gizli tapınaklardan bir şeyler topladığımız bölümleri yap bence. Çok eğlenceli ve sürükleyici idi. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.