Şimdi Ara

Bir şey soracağım önemli gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli hukuk 1.sınıfım, 2. senemde kazandım. Sayısalcıydım ygs'de tüm puan türlerinde ilk 15k'daydım ama lys'de düşürdüm, itü odtü tıp gelmeyince hukuk yazdım. Her gün kendime lanet ediyorum. Yerimde olsanız napardınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh ye gelip konu açardım

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    Ondan başka

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Ondan başka

Hergün kendime lanet ederdim

• Tsuda kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim çok mu kötü yerdeyim

• İntihar ederdim. ()

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Demek istediğim çok mu kötü yerdeyim

Sen bu şekilde anlattın sonuçta. Gerçi benim pek bir tecrübem yok, yardım edemem. Neyse konu uplansın ehe :)

• Konuyu Hortlatan Adam kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum bazen

• yatay geçiş yap sorun degil bu dedigin merkezi puanla diploma puanından bagimsiz sekilde yerleştigin yila ait puan türüyle bölümler arasi geçiş yapabilirsn
  • Nereye geçeyim hocam? Ege deü mühendislikler tutuyordu, hukuku bunlar için bırakmam.

• quote:

Kocaeli hukuk 1.sınıfım, 2. senemde kazandım. Sayısalcıydım ygs'de tüm puan türlerinde ilk 15k'daydım ama lys'de düşürdüm, itü odtü tıp gelmeyince hukuk yazdım. Her gün kendime lanet ediyorum. Yerimde olsanız napardınız?

Camdan atlardim

• Hangimiz sevdiğimiz bölümü okuyor hangimiz sevdigi isi yapiyoruz ki hocam? Üzülmene değmez. 4 yil gecer bi sekilde bak 1. Sinif bitti bile. Tipi istiyormuydun bilmiyorum ama belki kazansaydin da tip okudugun icin üzülecektin.
    Ben de 1. Sinifim tip okuyorum pek sevdiğim soylenemez bölümü. E fakultedeki cogu kisi de boyle zaten. Herkes bi hevesle gelmiyor yani.

Maksat gecim derdi gelecek garantisi. İyi bir fakultede okuyorsan dert etmemeye calis. Eger okuldan da memnun degilsen yatay gecis düşünebilirsin senin bilecegin is.

Bak ben de ayni seyleri düşündüm mühendislige falan gecsem mi diye hatta psikoloji bile dusundum tm puanim da iyiydi. Ama sonra biraz mantikli dusundum ve tr şartlarında sansin yaver gitmedigi surece istediğin hayati yasaman cok zor. Ve dedim zaten bu yil bitti sayilir. Kaldi 5 yil. Bir de bu yil cok hizli geçti hic anlamadim zaman cabuk geçiyor yani.

• kesnek kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpta hem iyi para garanti hem de bilimle uğraşıyorsunuz.
    Hukukta ne ile uğraşıyorum, yok allahın barzosunun kezbandan çocuğu olmuş ayrılmışlar kezban başkasına kaçmış veletin babası kim?...
    Bu ne ya.

• Bırak sevdiğin fakültede oku diyeceğim ama 2 sene çöpe gider yani
  • quote:

Hocam tıpta hem iyi para garanti hem de bilimle uğraşıyorsunuz.
    Hukukta ne ile uğraşıyorum, yok allahın barzosunun kezbandan çocuğu olmuş ayrılmışlar kezban başkasına kaçmış veletin babası kim?...
    Bu ne ya.

Hukukta muh.lige göre garantisi yüksek bolum iyi düşünün. Önü de acik hakimlik savcilik vs.

Birde kucuk gormeyin bolumu. Bilim olmayabilir belki ama sonucta adalet gibi cok onemli bir kavram uzerinde egitim aliyorsunuz. Ama trde bunun ne denli iyi oldugu sorgulanir ki bizim bölümde farksiz. Bilim ama ne denli iyi ogreniyoruz bi sor bakalim

sözün özü ne okursan oku ayni bokun laciverti.

Tercih yaparken nasıl dusunup mantiksal gerekcelerle hukuk yazdiysan boyle buhrana düştüğünde ayni seyleri dusunmeni tavsiye ederim biraz olsun tesvik olursun

Edit: ben de saçma sapan kelimeler ogreniyorum anatomi adi altinda insan vucudunun tum her yerini koru korune ezberletiyolar ve 6. Sınıflar tusa calisirken bastan başladıklarını hic bisey hatirlamadiklarini soyluyorlar.

Bu ne ya.

Anlatmaya calistigim seyi anlamissindir zaten. Bizde de cok sacma dersler konular var yani. Her bolum boyle abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesnek -- 25 Nisan 2016; 20:04:34 >

• hocam mutlu değilsen bölümü kötülemek için elinden geleni yaparsın.hukuk okuyorsun tmnin zirvesi daha üstü yok ve binlerce kişinin hayalini yaşıyorsun belki .fakat mutlu değilsen bırakman senin açından iyi olacaktır.mesela bende 2 yıl önce sınavda çok büyük bir talihsizlik yaşadım ve istemediğim bir bölümü yazdım fakat şu an okulumu bırakmışım dersimi çalışıyorum ve çok mutluyum tüm o bunalımlarım ve depresyonlarımdan kurtuldum hiç pişman değilim.tek sıkıntısı ailem biraz tepki gösterdi fakat insan dünyaya bir kere geliyor,kendini nasıl ve nerde mutlu hissediyorsa onu yapmalı bence
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun moral vermeye çalışmısınız.
    Hakim savcılık kesin değil avukat olacağım büyük ihtimal ama herkes avukatlığı kötülüyor avukatlık da neymiş diyorlar.

• İlk senemde kazansam bırakırdım da işte 3 sene kaybolur bırakırsam.

• jigolo ol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.