Şimdi Ara

Bir sayısalcı/fenci için en önemli ders nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fizik
  • fizik ve mat önemli tabi bunları yapıyorsan kimyada olacaktır

sayısalcıyım fizik ve kimya mükemmel matematikte bazen sorun aşıyorum kümeler vs saçma gelen konuar özellikle
  • üniversite için ne düşünüyosun, tıpsa biyoloji mühendislikse matematik falan filan
  • Matematik Kimya
  • fizik, matematik olmazsa zaten fizikde olmaz
  • Matematik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mf4 puanı için :
    mat(mat1, geo1) %14
    mat2 %22
    geo2 %11

fen(fizik1,kimya1, biyo1) %9
    fizik2 %13
    kimya2 %9
    biyo2 %5
    türkçe %11
    sosyal %6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 13 Aralık 2010; 22:55:11 >
  • hepsi önemli.. şu dersten şu kadar yapsam bu dersten bu kadar yapsam diye pazarlık yapmayacaksın. hepsini yapacaksın. şu dersi yapmasam da olur ya da sallamasam da olur deme gibi bi lüksün yok.. iyi bi yer hedefinse tabi
  • Fizik oldukça iyi matematik de iyi sayılır. Ancak biyoloji ve kimya hiç iyi gitmiyo. Pilotluk istiyorum ikinci planda ise mühendislik var. Durum bu
  • Eğer hedefin antin kuntin yerler değilse; hepsi.
  • benim gibi mühendis olucaksan (makina tekstil inşaat gibi harbi mühendisliklerden bahsediyorum) fizigi yutman lazım. fizigi sevdigim icin ünide bana fizik dersleri (statik, dinamik, mukavemet, makina elemanlari, mekanizma teknigi, makina dinamigi vs..) koymadı genelde birincilikle gectim bu dersleri ama millete giriyor

edit: matematik olmazsa fizikte olmaz zaten. matrisler integraller diferansiyel denklem çözümleri karmasık sayılar fizik derslerinin icinde cirit atiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Aralık 2010; 13:41:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.