Şimdi Ara

Bir program yükledim evlere şenlik... Nasıl kurtuluru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşim Youtube sitesine girmek için google dan bulduğu youtubegiris.com (yanılmıyorsam) 'dan bir program yüklemiş benim bilgisayara. Tam bir felakete döndü.
    Bu sahte kontür yükleme sitelerimi dersiniz, explorer giriş sayfasını değiştirdimi dersiniz, Live messanger mesajlarımı dersiniz ne ararsanınz var artık benim bilgisayarda. Hayır şimdi korkuyoum bilgisayarıda ele geçirecekler diye. Arkadaşlar bana bir yardım edin lütfen .Format atmadan nasıl kurtulurum bu programdan... Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum...

Selamlar
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Dracula* -- 9 Mart 2009; 19:23:19 >

Orjinalden alıntı: Rx3004

ComboFix + Spyware Doctor + Kaspersky bunlar temizler

a-squared, superantispyware'i unutmaması lazım.bi de cila yerine ccleaner ile tarat.adam akıllıda internet security bi antivirüs kur
  • Neyse arkadaslar sorunu çözdüm. Sistem geri yükleme işimi halletti. Hepiniz soğolun. AVG free edition var. İnternet güncellemeleri sürekli olduğundan bir kaçgün önceki güncelleme sistem geri yüklemede gözüktü. Onu hemen yükleyince sorun halloldu. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Dracula* -- 9 Mart 2009; 20:26:17 >
  • dracula aynı sorun bende de var.valla korkuyorum bilgisyarı gümleticez diye.yaptıklarına biraz daha açıklayıcı yazarmı sın.sistem geri yüklemeyi nasıl açıyorduk.ve sistemi geri yüklemek dışında başka yapmamız gerekenler neler

dracula aynı sorun bende de var.valla korkuyorum bilgisyarı gümleticez diye.yaptıklarına biraz daha açıklayıcı yazarmı sın.sistem geri yüklemeyi nasıl açıyorduk.ve sistemi geri yüklemek dışında başka yapmamız gerekenler neler

Elbette...
    XP için başlat/programlar/donatılar/Sistem araçları/sistem geri yükleme seçeneğine tıkla. Karşına çıkan pencereden hangi seçenek uygunsa onu işaretle. Ben bir " bir önceki zamana yükle" seçeneğini işaretledim ve sonraki pencerede çıkan takvimden koyu renkli olanlar en son program yükleme tarihleridir. burada bende yüklü olan AVG free edition son güncelleme (3-4 gün evvelki) tarihi koyu renkteydi. Zaten tarihin üzerine tıkladığın zaman ne yapıldığını anlatıyor. Bu tarihten önceki sisteme dönmek istiyorsan devam tuşuyla geri yükleme yapılıyor. Bilgisayar kendiliğnden aç kapa yapıyor. Ve kurtulmuş oluyorsun. Bu biraz zaman alabilir bilgisayarın hızına göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

ComboFix + Spyware Doctor + Kaspersky bunlar temizler

Doktor reçetesi gibi yemn edermbir ibufen aç karnına, günübirlik de seroxdfjskfhajshj bilmem ne yazıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.