Şimdi Ara

bir prieste yakısan adlar için buraya:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni serverda priest acıorum ve herkes emin olsun ki saglam bir priest olcak onun için ona yakısır bir priest ismi arıorum ama ozenti olmasın orjinal olursa sevinirim şimdiden yardımlarınız için tesekkurler nickleri bekliorum

• ThePriest veya DoYouLikeMassive
  • saol ama ben asılında tek kelimelik istiyorum az ve oz missali :D llTuanAll ben ronarkta belki arklar tanır eger hiçbişiye karar veremezsem yine aynısını koyarım
  • Ilikemymoressek :D
    yada alsanabuff :D
    muhaha
    walla bulsam ben açacam
  • once yeni server acilsinda sonra ismine bakarsin sen priesitn
  • JrBUFFER
  • ya orası ole once acılsın tabi de şimdiden dusunumde o zmanana kararsız kalmayam dusun kardes senin serverin saglam ii priestlerinden birine sahipsin ve ismi dandik bişi hiç olur mu yok :D işte guzel bir isim arıom tek kelimelik hersey hazır bir tum hatay/dortyol ilcesi olarak gecioz clan falan hepsi ayarlı 2 aydır bunu projesini yapıoz ve hersey tam 4 -4luk olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AcilServis
    G.tVeren
    1saati50
    Aspirin
    HızırACİL
  • KacLemMaliceAtiyom

ILikeMy.... bişi getirebilirsin noktalı yere
  • herkes dikkate alıp yorum yaptı tesekkurler ama ben dedigim gibi tek kelimelik bişi istiyorum...birde basına l koyacagız arklarla kararlastırdık o yuzden de ona uygun olursa daha ii olmaz mı?
    llLeviathaNll
    llTuanAll
    llLPll
    llLasTll
    llMooNll
  • BuffLarim qoy =)
  • Pafır
  • PisBufarim veya arkımın nicki olan bayancazibe yada Yenge
  • Rezzer Ol Tek Takılırsın Ismınde IIParasiteII KOy
  • aslında bir aklımda LinkinPark koy diyo cunku hayvan gibi asıgıyım o grubun o yuzden onsuz bir anım gecmio diyebilirim
  • artici koyabilirsin
  • IMTHEBUFF IMTHEDEBUFF cok hos bir oknusu var. :)
  • YoqBuffMuff
    AgaBuffVar
    BuffcuGeldiHanım
    NereniHealliyim
    Bunlar...
  • ya tamam emekleriniz için ve ilginiz için sagolun ama ben mi anlatamıom siz mi anlamıonuz ben diyom ki ole taskala bir ism deil dusunsene serverin en saglam priestierlinden birisin ve ismin solediginiz gibi dandik bişi bence olmaz sole guzel bişiler olsun daha ii olmaz mı sizce de tek kelimelik olsun mumkunse yada guzel bir nick için bakabilecegim site var mı?
  • IWannaBeLikeI bu ne ben koycam sakın koyma bu arada yeni serwer ne zmn gelio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.