Şimdi Ara

Bir pişmanlık:Kaf'a spiral yaptırmamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler sakın spiralsiz kullanmayın.Kitap kopuyor.Bende kaf1 var.Sayfalar kopuk.Kaf 2 3 4'ü spirallettirdim.Kesinlikle spiralletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yapılıyor acaba bende kaf kullanıyorum kitabın yarısındayım kitap durmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz kitapla ilişkiyemi giriyonuz napıyonuz yaklıs 5 aydır kaf 1 ve 2 yi kullanıyorum sadece arka kapağı yırtıldı kitabın oda kazara oldu 1 ay sonrada kaf 3e geçicem inş sizinki gibi olmaz
  • Kaça spirallettin hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spiralletince sayfaları çevirmek falan zor olmuyor mu? Kullanışlı mı spiralli şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz.10

spiralletince sayfaları çevirmek falan zor olmuyor mu? Kullanışlı mı spiralli şekilde?

Ben Hocalara Geldik'in notlarını spirallettim. Çok rahat oluyor.
  • Bir pişmanlık:Kaf'a spiral yaptırmamak.

Bu şekilde spiral demi?Yani başka çeşidi var mı pek bilmiyorum ama bu kafama takılmıştı rahat çevrilir mi sayfalar diye böyle bazı defterler var kullanışsız ondan kafama takıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir pişmanlık:Kaf'a spiral yaptırmamak.

Bu şekilde spiral demi?Yani başka çeşidi var mı pek bilmiyorum ama bu kafama takılmıştı rahat çevrilir mi sayfalar diye böyle bazı defterler var kullanışsız ondan kafama takıldı

O şekilde hocam. Bir tane de önünde ve arkasında şeffaf kapağı oluyor. Altına da sert karton kapak koyuyorlar genelde ama benim yaptırdığım yer koymamıştı. Çok da sıkıntı olmadı. Ben de yaptıracağım muhtemelen.

• çok sağolun,ben de föylere ayıracaktım ama böyle yaptırayım
  • quote:

çok sağolun,ben de föylere ayıracaktım ama böyle yaptırayım

O şekilde yapıp sonra spiralletirsen çok daha güzel olur hocam ama çok fazla para gider. :) 3 liraya falan spiral yapan bir yer bulursam öyle yaptırırım ama.
  • Nasıl?Ayırmadan başka nasıl yapabilirler ki spirallemeyi?Ayrı ayrı fasikül gibi olsun demedim yine hepsi bir kitap gibi olsun dedim hocam ben.Sadece kendim ayırayım diye düşünmüştüm
  • ben tanesi 5 liraya yaptırdım.Mecbur verdim artık.Bu çile çekilmez çünkü kitapım mahvoldu.Ben noramlde kitabı hor kullanırım.Ama kafa çok dikkat ettim ama yine de sayfalar koptu.Bu sayfa aralarına falan sticker koyunca ondan oluyo sanırım.Birde silgi kabukları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 18 Eylül 2017; 17:34:56 >
  • Kaf1-2'nin büyük çoğunluğunu bitirdim hatta çözümü sığmayan sayfalar için ekstra kağıt koyup zımbaladım kitap atıyorum 300 sayfaysa 350 sayfa falan oldu ve kopan tek bir sayfa bile yok diye hatırlıyorum.
  • Benim kaf niye sağlam la herkes diyor kopuyor falan diye bende kaf 1-2 var sapasağlam.
  • spirali bosverin.bölüm bölüm yırtıp zımbalayın.hem tasimasi falan rahat, hem de fasikul fasikul gibi olduguan bitirmek icin gayret edersiniz

fiziksel etmenler cok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

ben tanesi 5 liraya yaptırdım.Mecbur verdim artık.Bu çile çekilmez çünkü kitapım mahvoldu.Ben noramlde kitabı hor kullanırım.Ama kafa çok dikkat ettim ama yine de sayfalar koptu.Bu sayfa aralarına falan sticker koyunca ondan oluyo sanırım.Birde silgi kabukları

tamamını birden yani 400 küsür sayfayı bir kitap şeklinde spiral yaptıramıyor muyuz?
  • Evet yatırabiliyoruz.Ben bütününü değilde sadece kaf2 3 4 ü yaptırdım

• ben de spiralleticektim ama sordugum yerler 10 liradan asagi istemeyince koparip konu konu zimbaladim, gayet de kullanisli oldu

• Bir şey sorucağım bende şuan kaf 4 var ve kitap şeklinde şuan spirallettirmeli miyim? Ayrıca yani çok kalın bir kitap spirallettirme yine de yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Bir şey sorucağım bende şuan kaf 4 var ve kitap şeklinde şuan spirallettirmeli miyim? Ayrıca yani çok kalın bir kitap spirallettirme yine de yapılabiliyor mu?

Hocam ben spirallettirmedim, ne zaman kitabın başına otursam videoyu açınca behzat hoca zebaniye dönüşüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.