Bildirim
BİR PC ORTALAMA NE KADAR VOLT HARCAR?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harcadıkları elektriği watt olarak bulursun. mesela bir ampul 70 watt. tvler bilemiyorum ama herhalde 200-300 watt filan olmalı. bilgisayarın bileşenlerine göre değişir. baba bi ekran kartı olan güçlü bir sistemde 500 watt harcama sözkonusu olabilir ama tabii buna monitör hoparlörler filan dahil değil. ama ortalama bi bilgisayar çevre birimleri dışında ortalama 250 watt kadar harcar gibime geliyor. bi ütünün 1500-2000 watt olduğu düşünülürse bilgisayarların harcadığı elektrik için fazla harcıyor denemez. bence tabii.. -
PARÇALARINA GÖRE BU DURUM DEĞİŞİR -
volt harcanmaz dostum
watt harcar
Kasa ortalama 250-400 watt
Monitör CRT 19 100-120watt
LCDler 25-50watt
55ekran TV 120watt civarı
70 ekran 150watt civarı
Hop,modem vs pek bise harcamaz 3-5 watt de gitsin
yukardakileri kafadan yazdim cihaza göre değişebilir cihazın arkasında yer alan bilgiler doğru sayılabilir kolay gelsin -
imzamdaki sistemde monitör ve hoparlör haricinde 200 watt olarak kullanıyorum
lcd monitörü 80 watt dersek topalamda 300 watt gibi enerji harcar -
Pc daha fazla yakar. Monitör ayrı kasa ayrı çalıştığı için. şu anki teknolojide oluşan Pc leri göz önüne alırsak hiç tartışmaya bile gerek yok zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X