Şimdi Ara

BİR OKULA BİLGİSAYAR YOLLASAK.(HİÇ BİR ŞEY GELMEDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla çok güzel bi düşünce.ama ben aç ben gariban bi öğrenciyim walla bu bilgisayardan başka bişiim yok.onu da gönderiim mi die düşünüyorum
  • Arkadaşlar tutup pcnizi gönderin demiyoruz. Upgrade yaptığınızda elinizde kalmış satmaya bile üşendiğiniz parçalarınıza veya satmak istemeyip bağışlamak istediğiniz parçalarınızdan bahsediyoruz. Hani eski kazaklarınızı, kitaplarınızı giymessiniz, okumassınız bir yere bağışlarsınız ya... Hah buradaki olayda onun aynısı.
  • benden de 64 mb geforce2 mx 440 ekran kartı, işlemci fanı. her bölgeden temsilciler seçilip ve o bölgenin ihtiyacı olduğu bilinen okullarına elden teslimat yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wetking

benden de 64 mb geforce2 mx 440 ekran kartı, işlemci fanı. her bölgeden temsilciler seçilip ve o bölgenin ihtiyacı olduğu bilinen okullarına elden teslimat yapılabilir.

Dostum şimdilik yukarda belirtilen okula göndermeyi düşünüyoruz, bu nedenle parçalar Bursa'da toplanacak, orda sistem haline getirilip Hakkari'ye yollanacak. Zaten okul mevcudu 360 kişi bizim tahmini bilgisayar sayımızı 10 olacak.
  • İlgi bitmesin konu soğumasın
  • KAMPANYAMIZA KATILIP ELINDEKI PARCALARI GÖNDERMEK ISTEYEN ARKADASLAR LÜTFEN , PARCALARINIZI GÖNDERDIKTEN

SONRA , EFECE, UNFORMAT VEYA BANA, GÖNDERDIGINIZ PARCALARI VE KARGO SIRKETINI PM ATARAK BILDIRINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayteo -- 30 Aralık 2005 22:47:45 >
  • ARKADAŞLAR KİMSEDEN BİR SES YOK SÖZ VERDİĞİNİZ PARÇALARI SİSTEMLERİ NE ZAMAN KARGOYA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
    SİZLERİN SÖZÜ İLE İNSANLARI UMUTLANDIRDIK BİZİ MAHÇUP ETMEZSİNİZ UMARIM.
    BU OLAY GERÇEKLEŞMEZ İSE KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM HAKKARİDEKİ HOCAMA REZİL OLACAĞIM.

AKLIMA HERŞEY GELİYOR ACABA BİZEMİ GÜVENMİYORSUNUZ BENİ KONUDIŞINDA PEK TANIYAN YOKTUR ANCAK İKİNCİ EL BÖLÜMÜNDEN DİLEDİĞİNİZE SORABİLİRSİNİZ.
    HOCAMDA BU SATIRLARI OKUYORDUR HOCAM SEN RAHAT OL" BABAMIN BANA İLK ÖĞRETTİĞİ KURAL TUTAMIYACAĞIN SÖZLERİ VERME" KİMSE BİRŞEY VERMESEDE BEN UNFORMAT BAYTEO HELLMARCH SANA 7 TANE PC TOPLAR YOLLARIZ

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 30 Aralık 2005 23:55:03 >
  • efece sonuna kadar katılıyorum, insanları boş yere ümitlendirmiş olmayalım. Ben göndereceğim sistemin yanında bir sistem daha alıp yollarım gerekirse. Sanmıyorum söz verenler tutmasın, bir aksilik olmuştur eminim pazartesi güzel haberler alırız byteo arkadaşımızdan. Lütfen duyarlı olalım
  • arkadaşlar ksuura bakmayın benim okul bu aralar yoğun gittiğinden sıksık bakamıyorum ama bayram dan önce dvdwr sözü vermiştim birde dediki eğer monitör ihtiyacı olursa dvdwr yerine monitör alırım am a her ikisinede acil ihtiyaç varsa artık bende bütçemi zorlayıp bulmaya çalışacam

merak etmeyin herkes sözünü tutar çok ciddi bahanesi olmadığı sürece

ben bayramdan önce kargoya verecem inşaalh son durum a bakıp ne lazım diye de beklemek istiyorum çünkü bende hazır bişey yok kendi imkanlarım doğrultusunda alacağım
  • Hocam ben dediğim gibi ayın 7sinde parçaları getiriyorum. Daha önce getirme imkanım olmadığı için kusura bakmayın. Hayırlı günler.
  • Beyler elimde sağlam asus geforce 64 mb ekran kartim var. istanbulda oturuyorum nereye kime kargolayayim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

Beyler elimde sağlam asus geforce 64 mb ekran kartim var. istanbulda oturuyorum nereye kime kargolayayim?

teyfik izolluoğlu adına

YURTİÇİ KARGO: gökkuşağı/osmangazi/bursa şubesi

ARAS KARGO :hürriyet /OSMANGAZİ/BURSA şubesi

şube teslim olarak yollayabilirsiniz
    kargo ücretini unutmayalım
  • ben pazartesi gönderiyorum efece. Ama diğerleri gelmezse benimkiler bi işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 31 Aralık 2005 14:11:46 >
  • Arkadaşlar helal olsun, büyüksünüz.

Haftaya bugün Eskişehirde olucam anca ozman yollayabilirim size malzemeleri şuan üniversite için memlekette değilim ama gidince elimden geldiği kadar çok parça bulup yollayacağım evde ve iş yerinde bir sürü parça olacaktı. Şuan yanımda kablolu optik mouse, nvidia 6200 pci-ex ve 17" Philips monitör var ve hepsi boşta duruyor. Şimdi toplanacak sistemlerde pciex anakart olur mu bilmem ama olursa eğer ekran kartı benden. Ama en büyük sorun monitörde. Ben şuan kıbrıstayım ve malesef hiç bir kargo şirketi Türkiye'ye zarftan büyük hiç bir paketi yollamıyor. O yüzden bu monitör 2 yıldır benimle satamadımda öyle boşta duruyor. Bi hal çaresine bakıp çıkarabilirsem kıbrıstan onuda yollarız

• Arkadaşlar hepinize tek tek ne kadar teşekkür etsem azdır
    inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. ben bu kadar heyecanlıyımda
    olayı anlattığımda öğrencilerim nasıl heyecanlandılar size anlatamam
    şuan hepsi heyecanla bilgisayarların gelmesini bekliyorlar
    yerini bile hazırladılar. Sizin için belki depoda duran 14" bir monitör yada
    boş bir dolapda duran eski bir kasa onlar için ne kadar çok anlam ifade ediyor
    anlatamam.
    Arkadaşlar evinizde okuyup bir kenara attığınız eski bilgisayar dergilerini
    yada ilkokuldan kalmış hikaye kitaplarınızıda gönderebilirsiniz
    çocuklarımız okumaya o kadar aç ki ...
    Allah Türkiye'nin bir ucundaki öğrencilerimizi düşünen
    sizlerden yüzlerce binlerce kez razı olsun ....
    Diğer konularla ilgili olarak benimle irtibata geçmek isterseniz
    Okulun telini yukarıdada verdim : 0438 3772015
  • http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/

lütfen 1 kere hp ye ve telsime tıklayın tıklamanız ihtiyaç sahibi okullara bilgisayar olarak dönecektir.
  • Arkadaslar 2 gün önce UNFORMAT arkadasimla beraber, kampanyamiza ilginin azaldigini düsünerek, bi reklam topic i açtik konu disina, ancak bazi arkadaslarimiz bunu neresinden anladi bilmiyorum ama bi tartisma yasanmis. Arkadaslar bu neden yanlis anlasildi bilmiyorum ama bizim o topic i açmamizdaki amac, azalan ilgini biraz canlanmasiydi ve biz o topic te kirmizi yazilarla üstine basa basa yazdigimiz bi not vardi;

[simage]ARKADASLAR AZALAN ILGININ DEVAM ETMEMESI ICIN BU SAATTE REKLAMIN IYISI KOTUSU OLMAZ DIYEREK BÖLE BI TOPIC ACTIK[/simage]

peki biz bunlari ustüne basa basa yazmamiza ragmen neden böle tartismalar yasaniyo bunu merak ediyorum,,,
    benim bu tartismadan yeni haberim oldugu için simdi mudahele ediyorum,,,
    ve kampanyamiz hala devam etmekte hocamiz bizden makinalari beklemekte, eger sizler o gereksiz tartisma yüzünden gönderecegizniz donanimlari göndermesse diyecek hiç bir seyim yok, ben kendi söz verdigim sistemi gönderir ve hocama durumu iza ederim,,,
    ama sanmiyorum artik bundan sonra böle gereksiz bi tartisma yüzünden vazgecesiniz,,,

Arkadaslar sizlerdende tek tek UNFORMAT ve kendi adima özür diliyorum böle bi yanlis anlasilma oldugu için, ama dedigim azalan ilgiyi tekrar toplamak için açilan bi topin ti

• Hayırdır yaw ne oldu o topic hala duruyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Hayırdır yaw ne oldu o topic hala duruyor mu

dostum ben cok baktim ama ne yazikki bulmadim, ne oldugunu anlayamadim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.