Şimdi Ara

Bir Mevzu Var Yardım Edin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Size Birşey Sorucam Benim Oturduğum Evin Orda Bir Kuaför Var Bay Bayan Kuaförü Orda Bir Adam Var Adı Fırat Ben Bu Adama Değer Veriyorum Fırat Abi Diyorum Filan Eskiden Beri Saç Sakal Bu Adama Olurum Aramızda Şu Mevzu Geçti Eskiden Ben Dedimki Buna Genç Bir Abimizdir Dedimki Sana Bir Kız Ayarlıyımmı Dedim Bu Bana Ben Evliyim Dedi Kızdı Bende Bilmiyordum Evli Olduğunu Özür Diledim Küstü Bana Aradan Uzun Zaman Geçti Ve Bugün Şu Olay Oldu Selam Verdim Ona Aldı Selamımı Ve Sonra Aradan Saatler Geçti Ben Bir Fotoğrafını Çektim Gizli Telefonum İle Yakaladı Beni Getir Dedi Bakıcam Çektiğin Resime Dedi Bende Verirken Telefonumu Aniden Sildim Resmini Bu Yüzden Resimlerime Bakıyordu Ve Bende Bekliyordum Bir Baktım Telefonumdan Kendi Numarasını Silmiş Ve Bu Adamın Numarası Benim Bilgisayarımda Kayıtlı Sizce Telefonuma Bu Adamın Numarasını Kaydediyimmi Yeniden Veya Etmiyimmi Bunu Birkaç Kişiye Sordum Bana Dedilerki Sana Değer Vermeyene Sen Hiç Değer Verme Dediler Kaydetme Dediler Sizce Arkadaşlar Bu Adamın Numarasını Gene Kaydediyimmi Telefonuma Yoksa Sizce Kaydetmiyimmi Napsam Bana Söleyim Yardım Edin Bilgi Verin Bana.....

• ne saçma sapan iş la bu
  • bu adamla niye bu kadar ilgileniyosun ki sen
    gizli gizli resim çekmeler falan
  • ILIK DETECTED

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

ne saçma sapan iş la bu

+68541649741

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşluk tuşu shift tuşunu mu tetikliyor senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

bu adamla niye bu kadar ilgileniyosun ki sen
    gizli gizli resim çekmeler falan

belki hemcisnlerinden hoşlanıyor arkadaş :) kız ayarlaacam ayagına kendıne ayarlayacak adamda anladı tabı sıldı numarasını :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aç tavuğun hayli hep buğday ambarı olurmuş.
    Bayan kuaförüne gidip. Kuaför abi bana birini ayarlarmı diye düşünürken, aklına bu konuyu açmak geldi. Öyle mi?
  • Adam bir süre önce seninle muhabbeti kesmiş sonra tekrar konuşmuş. Sen niye kaşınıp fotoğrafını çekiyorsun ki ?
  • Csb degilse adama helal olsun sen de ne ayaksin anlayamadim.

• Öncelikle her kelimeye büyük harfle başlamışsın bu azminden dolayı seni tebrik ederim.Son olarak ılık mısın ?
  • Okumayın !
  • Öncelikle hayırlı akşamlar muhterem kardeşim.İkiniz içinde hayırlısı olsun o berber abinide al akşam pilavlayı gel ikinizinde arasını yapalım mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

[size=3]Okumayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 28 Mart 2013; 2:47:49 >
  • nediyon gardaşım sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989

Arkadaşlar Size Birşey Sorucam Benim Oturduğum Evin Orda Bir Kuaför Var Bay Bayan Kuaförü Orda Bir Adam Var Adı Fırat Ben Bu Adama Değer Veriyorum Fırat Abi Diyorum Filan Eskiden Beri Saç Sakal Bu Adama Olurum Aramızda Şu Mevzu Geçti Eskiden Ben Dedimki Buna Genç Bir Abimizdir Dedimki Sana Bir Kız Ayarlıyımmı Dedim Bu Bana Ben Evliyim Dedi Kızdı Bende Bilmiyordum Evli Olduğunu Özür Diledim Küstü Bana Aradan Uzun Zaman Geçti Ve Bugün Şu Olay Oldu Selam Verdim Ona Aldı Selamımı Ve Sonra Aradan Saatler Geçti Ben Bir Fotoğrafını Çektim Gizli Telefonum İle Yakaladı Beni Getir Dedi Bakıcam Çektiğin Resime Dedi Bende Verirken Telefonumu Aniden Sildim Resmini Bu Yüzden Resimlerime Bakıyordu Ve Bende Bekliyordum Bir Baktım Telefonumdan Kendi Numarasını Silmiş Ve Bu Adamın Numarası Benim Bilgisayarımda Kayıtlı Sizce Telefonuma Bu Adamın Numarasını Kaydediyimmi Yeniden Veya Etmiyimmi Bunu Birkaç Kişiye Sordum Bana Dedilerki Sana Değer Vermeyene Sen Hiç Değer Verme Dediler Kaydetme Dediler Sizce Arkadaşlar Bu Adamın Numarasını Gene Kaydediyimmi Telefonuma Yoksa Sizce Kaydetmiyimmi Napsam Bana Söleyim Yardım Edin Bilgi Verin Bana.....

Birini ayarlamk derken kendinimi kast ediyon yoksa bune ya erkeğin erkeğe bu denli ilgisi nasıl birşeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıpçak Beği

quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

[size=3]Okumayın !

Alıntıları Göster
    Bu ne saçma bir konudur böyle

• - Hayatımdan 5 dk çaldı.
  • Böyle saçma şey okumadım 2-3 aydır bundan başka
  • yıllardır bu forumdayım , böyle birşey ilk kez gördüm harbiden. bunu düşünüp yaptıysan valla iyi tebrik ediyorum. yok gerçekse eğer sen ne ayaksın gardaş?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.