Şimdi Ara

Bir maç ancak böyle satılabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaza eseri 88. dakikada bucalı oyuncunun sol ayagıyla aglara gonderdigi topun sonrasında, nasıl yeriz planları yapmaya başlayan bucasporun nasıl yediğini mutlaka izleyin.

Bir maç ''BUNDAN DAHA AÇIK ŞEKİLDE SATILAMAZ''

Gereksiz yere kayan bucalı, boşta duran 4 bucalı, topa mudahale etmeye calısmayan 6 bucalı, topu resmen içeri alan 1 bucalı. O kadar sinirliyim ki ne söyliyeceğimi bilmiyorum.

Yorum yapmaya gerek yok buca trabzon macının gollerini izleyin yeterli olacaktır.

• Golü görmesek tamam da...
  • Emenike
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Golü görmesek tamam da...

Bunu mu

• bi daha izleyim şu golü.
  • Git kendi golüne bak ayağının altından kaçır gol şike buna denir EMENİKE denir.
  • sizin attınız gole baktınmı?cevap=o hata -e peki bucanınkide hata olamazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatınızın beleş golünü attınız, gidin kutlama yapın ne biliyim galibiyet sevinci yaşayın.
  • Luganonunki de iyiydi haaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

sizin attınız gole baktınmı?cevap=o hata -e peki bucanınkide hata olamazmı?

beşiktaşlı konuştu.
  • o boşluğa kayan adam komediydi ya cidden gif falan yapmalık tam ortada ne top var ne umut boşluğa attı kendini umutta gecti attı golü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk

Git kendi golüne bak ayağının altından kaçır gol şike buna denir EMENİKE denir.

azıcık futbolu takip eden adam karabüğe attığımız golün aynısının sayılamayacak kadar çok olduğunu bilir(dünya ve kendi ligimizde)

Ama bucaya attığınız golü ben fifa 2000 oynarken atıyordum.Hatta herkes atıyordu.Ama OYUNDA
  • Hayret başlık geri açılmış
  • quote:

yasak olduğu halde az önce fenev yazdı ama hala ceza almamış ehrimen dostum bir kere bizi yanılt ya...neyse adminlere bunuda gönderelim ki artık iyice inansınlar bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodwave8500

quote:

azıcık futbolu takip eden adam karabüğe attığımız golün aynısının sayılamayacak kadar çok olduğunu bilir(dünya ve kendi ligimizde)

Ama bucaya attığınız golü ben fifa 2000 oynarken atıyordum.Hatta herkes atıyordu.Ama OYUNDA

Güldürdün. saçmalamak serbest nasıl olsa!

FALÇATA1907
    aldım cezamı ceza denirse tabii, laf atmak için bir tarafınızı kasmayın bu kadar.

• quote:

Sen nasıl hala ceza almazsın az önce fenev yazdın !!!!!

Burada cezalar sadece Fenerbahçelilere mi geçerli ?
  • Sıktı bu muhabbet artık.Bu kadar kolay söylenebilecek bir kelime değil bu.Hatta yasaklı kelimeler arasında olmalı kesinlikle.İnsanların şerefleri namusları hakkında konuşmak bu kadar kolay olmamalı.
  • aynı yeri 10 defa izledim o bucalının düşmesi nasıl bir düşmedir öyle ya
  • GS ve BJK'liler, SHOWTV'de Pascal Nouma vs Nihat Doğan kapışması varmış, gidin onu izleyin boşverin futbolu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipodwave8500

quote:

Güldürdün. saçmalamak serbest nasıl olsa!

FALÇATA1907
    aldım cezamı ceza denirse tabii, laf atmak için bir tarafınızı kasmayın bu kadar.

Asıl sen güldürdün saçmalık diyerek

Orta sahadan topu sürerek gelip gol attınız.Hemde önünüzü açtılar resmen.Hala konuşuyorsun ya

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.