Philips 170C6FS LCD monitörüm var bunu duvara asmak istiyorum ama bazı modellerde bulunan duvara asma girişleri yok arkasında. Bu şekilde olan monitörler için duvara asma aparatı varmı acaba. Varsa nerde bulabilirim? Olmadı beyin fırtınası şeklinde bu işi nasıl yapabileceğimi düşünenlerden öneriler bekliyorum.
O özellik kimi monitörlerde var ancak Tahtakale taarflarına yolun düşersen bir bak belki 3rd party birşeyler bulabilirsin...
Konu biraz zor geldi galiba? Gören duyan bilen yokmudur acep bunu? Ben bir aparatı vardır diye düşünüyorum çünkü monitörden ayak ayrılabiliyor rahatça.
Ya bende de B6 Cs var ve kablolar arkdan çıkmıyo arkadaki çıkıntıdan aşağıya doğru çıkyo öyle olnalar asılıyo o da satın aldığım yerin dedğine göre 50$ lık bi aparatla olurmuş. Fiyat bana uçk geldi bence daha da ucuzdur tahtakaleye bakma lazm philips in sitesine gir bi bakalım belki bi şey vardr
Philipsin siteye girdim aradımda yok bişey ilk benimde aklıma orası geldi. Dediğim gibi aparat olmalı çünük ayakla bağlantıdaki vidalrın kapağı bile çıkmalı bişey. 50 dolarda öhhöö yani. Aklıma gelen yöntemlerde normal bir panel yapmak geliyor en başta. Karaköy Perşembe pazarına gidip iki alt iki yan destek alıp monte etmek ama bu sefer ne kadar küçük olursa olsun bu destekler görüntü güzel olmaz gibi bir fikir oluşuyor çünkü monitörün ön yüzünden gözükmesi lazım bunların doğal olarak
tekzene git dostum orada uygun bişeyler gözüne mutlaka çarpar
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
tekzene git dostum orada uygun bişeyler gözüne mutlaka çarpar
Bugün baktım ama yine raf sistemi şeklinde bişiyler gözüme çarptı arkadaşlar plazma tv'lerde olduğu gibi mon. içinde aparat yokmu şu piyasada?? Hiç gören duyan olmadımı?