Şimdi Ara

bir kürt olarak şunları söylüyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hainler özerklik ilan ediyor, asker ve polislerimiz şehit ediliyor (ve en üzücü yanı kürt asker ve polis çoğunlukta şehit ediliyor) ama hükümet mal mal bakıyor şaka gibi

İç güvenlik paketi ne diye var Allah aşkına?

Tüküreyim terörle mücadele anlayışınıza!

3-5 tane soysuz çakal it oğlu itin bizi hain olarak göstermesinden bıktık usandık lan yeter artık yeter!

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Sizin bu durumu ıstemeyen kurt halkı olarak orgutlenmenız gerekmıyor mu ? Yani terörist mahalle içi mayın dusuyor gorende bişe demiyor kımse ağzını açıp bi ihbarda bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Sizin bu durumu ıstemeyen kurt halkı olarak orgutlenmenız gerekmıyor mu ? Yani terörist mahalle içi mayın dusuyor gorende bişe demiyor kımse ağzını açıp bi ihbarda bulunmuyor.

Katılıyorum hainleri ihbar edin.hainliklerini yapmalarına izin vermeyin çıkın pkkyı protesto edin.pkkdan korkuyorsaniz korkuyoruz diyin.cok nadir senin gibi kürtlere denk geliyorum digerleri nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma da kürt kelimesi bile bende bir şüphe uyandırıyor artık. Sağolsun akp iktidarında size olan güvenimi yitirdim. Evet siz diyorum çünkü 13 sene önce kürt komşularımdan, arkadaşlarımdan beklemeyeceğim şeyleri bekler oldum. Hepsi gözümde huzur bozucu, ülkenin birliğine bir engel olarak görmeye başladım. Kürt arkadaş edindiğim zaman pek samimi olmuyorum, her hareketini inceliyorum. Bunun mimarı akpdir. Çünkü çözüm süreci diyerek kürtlerin ağzına bir kaşık bal çaldı. Kürtlerin içindeki o "Olur mu acaba?" duygusunu uyandırdı.
  • İç güvenlik paketi akp 'yi korumaya yönelik halkı değil.
  • Kürt=sıkıntı

Masal anlatmayı kesin lütfen.

• hacı 3-5 kişi diyorsun ama sorması ayıp hdp doğuda ne kadar alıyor kaç seçimdir?sen onlara oy verdikçe bu adamlar güçlenecek şımaracak.sen derken 1 şahıstan bahsetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İç güvenlik paketini kendilerine göre hazırladılar. Örgüte karşı kullanmaya gelince,bu hükümette o cesaret yok türbeyi bile kaçırıp buraya getirdiler. Kısacası bu iş böyle gider. Olan kime oluyor dersen garibana bir de sayıları çok az da olsa olan o bölgede yaşayan vatansever Kürtlere oluyor ne yazık ki.
  • Bir Türk olarak diyorun ki: yazdıkların da haklılık olsa da yanlışın daha fazla.

• İç güvenlik paketi ne işe mi yarıyor?

Kahrolsun akp diye sokakta dolaş bakalım ne işe yarıyor o paket.Yoksa pkk falan bunlar normal şeyler.
  • Ülkede devlet yokki hangi devletten bahsediyorsun, dışarda ne asayişi sağlıcak polis ne trafikte trafik polisi vede niceleri, bunlarin devletliği kendilerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İstanbul da üni okuyorum ben şu anda da Bingöl merkezdeyim,ve çok şükür bugüne kadar burada bir sıkıntı olmadı ve olmayacakta (haberlerde Diyarbakır - Bingöl olaylarına bakma hepsi pkk'lı lice tarafında oluyor)

Bizim şehri bilen bilir 4-5 sene önceki canlı bomba saldırısı sonrası bdp binasına nasıl saldırıldığını bdp'lilerin bir kaç saat rehin alınıp dayak yenildiğini kendimiz gördük,geçen 6-7 ekimde bingolde şehit edilen emniyet müdüründen sonra bir hdp'li dışarı çıkamadı gösteri yapmak için çünkü ne olacaklarını bizden nasıl tepki göreceklerini biliyorlardı!

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

Bir Türk olarak diyorun ki: yazdıkların da haklılık olsa da yanlışın daha fazla.

Yanlışımı söyleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

İstanbul da üni okuyorum ben şu anda da Bingöl merkezdeyim,ve çok şükür bugüne kadar burada bir sıkıntı olmadı ve olmayacakta (haberlerde Diyarbakır - Bingöl olaylarına bakma hepsi pkk'lı lice tarafında oluyor)

Bizim şehri bilen bilir 4-5 sene önceki canlı bomba saldırısı sonrası bdp binasına nasıl saldırıldığını bdp'lilerin bir kaç saat rehin alınıp dayak yenildiğini kendimiz gördük,geçen 6-7 ekimde bingolde şehit edilen emniyet müdüründen sonra bir hdp'li dışarı çıkamadı gösteri yapmak için çünkü ne olacaklarını bizden nasıl tepki göreceklerini biliyorlardı!

Şu söylediklerini birde seçimde görsek . Pek inandirici gelmedin.Sunu gordum ama en iyi dedigim kürt arkadaslarim da bile dile getiremedikleri bir pkk sevgisi gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hain'in ırkı olmaz biz onlara sadece çakal deriz. Birileri çıkar özerklik kurarım der. Bunlara oy verenlerinde onlardan farkı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.