Şimdi Ara

bir köpeğin yeniden hayata dönüşü ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• duygulandım

• İşte tam da bu sebepten, hayvanları sevmenden ötürü seni arkadaş olarak eklemiştim.

Sevgi ve bakımla ne hale geldi, meğer kuzu gibi kıvır kıvır tüylere sahip bir köpekmiş. Küçük siyah köpek de çok güzel. Ben de olsam aynısını yapar, onu o halde bırakmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma bunu

• hala böle insanların olması ne kadar güzel bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

İşte tam da bu sebepten, hayvanları sevmenden ötürü seni arkadaş olarak eklemiştim.

Sevgi ve bakımla ne hale geldi, meğer kuzu gibi kıvır kıvır tüylere sahip bir köpekmiş. Küçük siyah köpek de çok güzel. Ben de olsam aynısını yapar, onu o halde bırakmazdım.

hayvanlar sevilmezmi ya ben örümcek bile besleyebilirim evimde onun dışında kedi , köpek hiçbirinden hayatta tiksinmem yolda gördüğüm köpeğe bakarım açsa ve durum müsaitse gider kasaptan kemik olsun yada tavukçulardan bu artıklardan alırım gider o hayvanlara veririm evin önünde bi yer var orda kuşlara ekmek kırıntısı atarım ordaki kuşlar bile beni artık tanıyor beni gördüklerinde hepsi kıpraşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 15 Mart 2014; 2:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

http://forum.donanimhaber.com/m_86134269/tm.htm

şansa bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

İşte tam da bu sebepten, hayvanları sevmenden ötürü seni arkadaş olarak eklemiştim.

hayvanlar sevilmezmi ya ben örümcek bile besleyebilirim evimde onun dışında kedi , köpek hiçbirinden hayatta tiksinmem yolda gördüğüm köpeğe gider kasaptan kemik olsun yada tavukçulardan bu artıklardan alırım gider o hayvanlara veririm evin önünde bi yer var orda kuşlara ekmek kırıntısı atarım ordaki kuşlar bile beni artık tanıyor beni gördüklerinde hepsi kıpraşıyorlar

Senin gibi insanları görünce çok seviniyorum, iyi ki varsınız!!

• apo iti sandım ama konuya girdikten 2 saniye sonra köpekler sadık hayvanlardır diyip kendimi ayıpladım
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    küçükken köpeğim zehirlenerek ölmüştü, ne zaman böyle şeyler görsem aklıma gelir
  • bütün insanlarda şöyle sevse hayvanları... insanların hayvanlardan tiksinmesine anlam veremiyorum onlar hepimizden daha masum daha arkadaş canlısı daha sevilesi... video için teşekkürler
  • Ne güzel oldu ya :)

• Oyş yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

bütün insanlarda şöyle sevse hayvanları... insanların hayvanlardan tiksinmesine anlam veremiyorum onlar hepimizden daha masum daha arkadaş canlısı daha sevilesi... video için teşekkürler

valla köpek sevmiyen insanlar genelde genç nesil yeni artis gençler hocam çok cool mu hissediyolar kendilerinii bilmem amaköpeğin başını okşamayı çok gören insanlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

bütün insanlarda şöyle sevse hayvanları... insanların hayvanlardan tiksinmesine anlam veremiyorum onlar hepimizden daha masum daha arkadaş canlısı daha sevilesi... video için teşekkürler

valla köpek sevmiyen insanlar genelde genç nesil yeni artis gençler hocam çok cool mu hissediyolar kendilerinii bilmem amaköpeğin başını okşamayı çok gören insanlar var...

hadi köpekden korkanı anlarımda köpeğe gidip taş atan kediyi tekmeleyenleri çok gördüm ve bunlarda öyle çoluk çocuk değil koca koca adamlardı...

• Sokak hayvanlarına her zaman duyarlı olalım..

Geçen yolda giderken çektim.

Şu bakışların şu masumluğun neyi ifade ettiğini biliyor musunuz. ?

bir köpeğin yeniden hayata dönüşü ...
  • Fusion. kullanıcısına yanıt
    onun bunun çocukları diyoruz biz onlara....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.