Şimdi Ara

Bir köpeğe 1500€ verilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım dış ülkeden köpek almış tamı tamına 1500€ evet filmlerdeki gibi. Köpeğin cinsi Boo çoğunuz biliyordur. Böyle saçma bir şey görmedim ya bir köpek için 1500€ verilir mi ya, kendi kendime üzüldüm.

Edit: köpeğin cinsi boo pomeranian. Fiyatı 5 asgari maaşa denk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 6 Kasım 2013; 18:35:48 >

• shiba inu'ya verilir. boo neymiş
  • verilmez.
    not:köpeklerden nefret ediyorum.
  • ne olduğuna bağlı buna verilir

http://forum.donanimhaber.com/m_81245432/tm.htm
  • bu köpeğe ne ekmek ne de su verin...
  • Evcil hayvan ticaretine karşıyım
  • çok tatli köpek ama ya yanaklarini felan sikmaktan oldururum heralde hayvani ama 1500 euro vermem yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay anasını bende köpeğe maaş bağladılar sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeğin cinsini ve fotoğrafını ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savarage

Evcil hayvan ticaretine karşıyım

Barınaklarda kısırlaştırılmış iyi bakılmamış hastalık hayvanlarla dolu. Sırf onları tedavi edip bakmak için bile gidip alınabilir-satın alınma olarak değil- ama bir kaç yıl içinde ölüyorlar malesef ve bu insanı çok daha derinden etkiliyor kendi ailenden birini kaybetmiş gibi oluyorsun. Evcil hayvan ticaretine son verilmesi lazım ama önce barınakları adam akıllı hale getirmek lazım. Birde az bulunan cinsler ister istemez ticarete dönüşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:8:38 >
  • verilmez tabiki. eğer zengin değilseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

verilmez.
    not:köpeklerden nefret ediyorum.

Aferin

Edit:Boo'ya verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 8 Kasım 2013; 19:32:55 >
  • Verecek param varsa veririm tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

bu köpeğe ne ekmek ne de su verin...

Bak yine bi numara yapıyorsanız yaratık falan dinlemem ha.
  • Kurt felan olsa ver tamam diyeceğim.Bu biraz ne bileyim olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

verilmez demeye girmiştim, ilk mesajdaki fotoğrafı görünce arada kaldım.. o nasıl bi tatlılıktır :)

Aynen oyuncak ayı gibi
  • Son gelişmeler: arkadaşın babası istanbula gitmiş köpeği almaya (köpek yurtdışından istanbul'a geldi). Babası yavrunun fotosunu çekip atmış arkadaş beğenmemiş (tüysüz biraz yavru olduğu için), sonra babası tekrar izmir'e geldi 15 gün sonra tekrar gidip alacak köpeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Arkadaşım dış ülkeden köpek almış tamı tamına 1500€ evet filmlerdeki gibi. Köpeğin cinsi Boo çoğunuz biliyordur. Böyle saçma bir şey görmedim ya bir köpek için 1500€ verilir mi ya, kendi kendime üzüldüm.

Edit: köpeğin cinsi boo pomeranian. Fiyatı 5 asgari maaşa denk.

Arkadaşına söyle köpeği bu şekilde traş ettirmesi lazım devamlı Yoksa bu kadar aşırı tatlı değil yani doğal haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Son gelişmeler: arkadaşın babası istanbula gitmiş köpeği almaya (köpek yurtdışından istanbul'a geldi). Babası yavrunun fotosunu çekip atmış arkadaş beğenmemiş (tüysüz biraz yavru olduğu için), sonra babası tekrar izmir'e geldi 15 gün sonra tekrar gidip alacak köpeği

Senin arkadaşın iyi değil galiba? Canlı lan bu beğenmedim istemem diye bir şey var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.