Şimdi Ara

Bir kızla erkek ev arkadaşı olursa nasıl olur :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler sadece kafama takıldı olabilir mi sizce yani olabilir mi değil olursa nasıl olur ben ilginç olur diye düşünüyorum çünkü karakterler farklı

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur hatta cok guzel oluyo yemek bulasik camasir derdin yok sadece bakkala felan gitmen gerekiyo ayrica bazi islerde İyi oluyo yani kendimden biliyorum guzel su ana kadar bi sorunum olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle egosunu yenmiş, her şeyi bel altı düşünmeyen biri olarak şunu söyleyebilirim bayağı iyi oluyor. Kıza bakış açım dostluk ve kardeşlik olduğu için hiçbir şekilde kötü düşünmedim. Bu konuda olgun olduğumu düşünüyorum. Kız yemekte marifetliyse, kirayı bölüşüyorsa ve kafa dengiyse zaten denecek bir söz yok. Mühim olan insanın içinin temiz olması.

•  Bir kızla erkek ev arkadaşı olursa nasıl olur :D

• Ya yerim cool takilanlari ates le barut yan yana durmaz

• güzel olur aslında
  • Zor ama güzel olur.
  • Gol olur

• Fuckbuddy liğe kadar yolu var

• Abi bence efsane olur ama arkadaşsan tabi.
  • Çok iyi de olur çok da güzel iyi de olur taam mı

• Çocuk olur

• eğer aşık olursan boku yersin
  • Iki erkek iki kız yaşadım - iki Türk iki yabancıydık hem de - 5 ay, hiç ergen zihinlerin hayallerindeki gibi bir şey değil. Nasıl ablanıza kardeşinize hallenmiyorsanız ev arkafadaşınıza da hallenmiyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla cok ekşınlı oluyor ama sevgilin sıkıcı biriyse bi süre sonra rutine bağlar sıkılırsın arkadaşların sağa sola ekşına giderken sen önündekini yersin :D
  • Yani arkadaş da anlaşılır bişiyse ev işleri bölüşülüp çok rahat yapılır bir de kafa dengi biri ise kirayı sorun etmez falan gerçekten iyi olabilir sonuçta arkadaşın olacak ilersi değil de sevgilisi falan anlayışsız biriyse çekilmez he harbiden valla
  • olmaz kardesim,ben yaklasik 4-5 yildir apart ev falan takilan bir ogrenciyim. evde kalmanin en buyuk amaci rahat olmaktir, bir bayanin yaninda rahat hareketler sergilemeyebilirsin, ayni zamanda en iyi muhabbet hemcinsin ile doner her zaman. Sonra sen bir erkeksin veya karsindaki bir kiz, genc insanlar olucaksiniz onun bi eve erkekle gelmesi veya senin bir erkekle kizla gelmen ya da daha da dusurursek masturbasyon yaparken birbirinize yakalanmaniz gibi durumlar olayi batirir. Ve birbirinizle olan biyolojik farklarinizdan dolayi bir sure sonra alisamayacaginiz seyler olur. Neyse, ozet; kalma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kalmak istesen bile türkiye gibi bir ülkede bina sakinleri bunu asla iyi karsilamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.