Şimdi Ara

Bir kızla erkek ev arkadaşı olursa nasıl olur :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üst sınıftan bir arkadaş yemeğe davet etmişti gittim ne göreyim bizim sınıfta okuyan kız evinde hizmetçilik yapıyor senin ne işin var burada dedim. buraya taşındım dedi evde 4 erkek kalıyor kız tek başına. neyse uzatmayayım bunlar evlenecekti sözde okul bitti bunlar ayrıldı sonunda. bana ters gelmişti. şahsen benim kız arkadaşım olsaydı asla başka erkek arkadaşla aynı evde kalmazdım. adamlar donla geziyor ortalıkta. ne geniş adamlar var demiştim. ama varya kızın abileri bilmiyordu bir bilseler yemin ediyorum ikisinide lime lime doğrarlardı. kız görüntüde devlet yurdundaydı ailesi öyle biliyordu herşeyi ayarlamış ailesi geleceği zaman hemen yurda gidiyordu ailesi gidince eski düzene devam.
  • Ben kalmıcam ki sadece sordum sohbet muhabbetayrıca Umut abi diyorum bnden büyüksündür diye tahmin ediyorum dediklerinde haklısın evde rahat olmak gerek hepsinde haklısın yani laf olay falan en ufak bişey de bi kavga çıksa karışır ortalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olur diyenler, sevgililerini bir erkekle eve çıkmasına izin verir mi ? He evet diyorsanız eyvallah derim sizin görüşünüzdür.
  • Oo elinin altında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek geyse olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşek sünnet olur :D:D:D:D:D.D:
  • Papa kardeş :D adda güzelmiş neyse haklısın yani zor çok zor imkansız kalamaz bak kalmaz değil isteyen kalsın ama zor yani züper gahraman gardeş de haklı

• Ben rahat olamam ya

• Herşey tamam desekde ailelerin "geniş" kişiler olması gerek kalınabilmesi için zaten dicaprio nun da dediği gibi rahat olmazsan zevki ne ki eve çıkmanın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.