Şimdi Ara

Bir kızın vazgeçilmezi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
9
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bir kızın vazgeçilmezi olmak için neler yaparsınız, ben zor günlerinde yanında olur kendini iyi hissetmesini sağlarım ise de yarar bu taktik. Siz ne yaparsınız vazgeçilmez olmak için tecrübelileri görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hehey :) ama ciddi anlamda sormuştum ben :)
  • Böbreğimin birini gazete kağıdına sarıp bim poşetine koyarak ona verirdim
  • Bak değerli kardeşim öyle birşey yok çünkü insanoğlu çok değişken bir yaratıktır. Az daha iyisini buldumu diğerini gözden çıkarır. Düşün HTC nin sensation ve sensation XE modelinin arasında ne kadar fark var? Ama millet XE nin peşinde bunun gibi...
  • vazgeçilmez derken değerli kılmak anlamında bağlamak anlamında
  • Kendin olacaksın kendin olursan hep sever. Her zaman başkası olursan bıkar sevmediği bir tipe denk gelirsin.
  • edit : vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 25 Şubat 2012; 20:11:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basit,vur-kac onemseme

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bak değerli kardeşim öyle birşey yok çünkü insanoğlu çok değişken bir yaratıktır. Az daha iyisini buldumu diğerini gözden çıkarır. Düşün HTC nin sensation ve sensation XE modelinin arasında ne kadar fark var? Ama millet XE nin peşinde bunun gibi...

Yıkarlar burayı.
  • quote:

Bak değerli kardeşim öyle birşey yok çünkü insanoğlu çok değişken bir yaratıktır. Az daha iyisini buldumu diğerini gözden çıkarır. Düşün HTC nin sensation ve sensation XE modelinin arasında ne kadar fark var? Ama millet XE nin peşinde bunun gibi...

Tamam iste bizde XE olalım GARDAŞ

• Kızların erkek aradığı ilk değer güvendir.Güvenini kazanırım geri gelir zaten
  • Hiç kimse vazgeçilmez değildir ne sen ne de o

çoookk dedik sen benim için vargeçilmezsin , o da dedi senden başkasına yar olamam noldu ..... heeyyyy yavrum heyyyyy

Gençsiniz zamanla ögrenirsiniz
  • Umursama , geç cevap ver (abartma) ilgisiz ol biraz ve arada sırada iki iltifat et.

Seni Asla asla asla asla ve kattiyen bırakmaz.

Denendi onayladındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

Hiç kimse vazgeçilmez değildir ne sen ne de o

çoookk dedik sen benim için vargeçilmezsin , o da dedi senden başkasına yar olamam noldu ..... heeyyyy yavrum heyyyyy

Noktayi koymussun dostum..

• Vazgeçilemez diye bir kelime yok hayatın lugatında.İnsanın kendi laboratuarlarında bulduğu bir kelime vazgeçilmezlik. İnsan yeri geldiğinde kendi hayatından bile vazgeçerken sen kimsinki senden vazgeçemesin bir insan. Bu kadar ben merkezcil olmanın anlamı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

quote:

Tamam iste bizde XE olalım GARDAŞ

Niye sen telefon musun Gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

Bilgilendir hocam bahset yaşadıklarından mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scourt -- 25 Şubat 2012; 23:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scourt

quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

Bilgilendir hocam bahset yaşadıklarından mümkünse.

@hkn16 özetlemiş, ilişki içinde güzel sözler çokça söylenir, ama insan bu, bugün ak dediğine yarın kara diyebilir, bu yüzden her zaman temkinli olun, ilişkilerinizde ayaklarınız yere bassın, kendinizden başka kimseyi hayatınızın merkezine koymayın

• bu yorumu okumayı bitirdiğinde boşu boşuna okuduğunu fark edeceksin

• Güven.

Arkadaş konusunda yani ne sevgilisi lan?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.