Şimdi Ara

Bir kızın sürekli size bakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yasım 19 dersanede karsı sınıfımızda guzel tatlı bı kız var kızla sureklı bakısıyoruz oyle bı bakıyokı artık. ben kafamı cevırıyorum sızce nappayım gıdıp konussamda olmaz sevgılım var ayagına felan yatarmıkı basıma bı kac kez geldı bıde kız erkeklerle cok samımı not. Cıddı dusunmuyorum sadece takılmalık kaynatmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EM ONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

EM ONU

/>
  • sımarık bısı yok felan dersede dersaneye rezıl olmıyalım nası tanısabılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: sakinimlan

Arkadaslar yasım 19 dersanede karsı sınıfımızda guzel tatlı bı kız var kızla sureklı bakısıyoruz oyle bı bakıyokı artık. ben kafamı cevırıyorum sızce nappayım gıdıp konussamda olmaz sevgılım var ayagına felan yatarmıkı basıma bı kac kez geldı bıde kız erkeklerle cok samımı not. Cıddı dusunmuyorum sadece takılmalık kaynatmalık

Hayrola tencerede yemek mi kaynatıyorsun ?
  • Burnundaki sümüğe bakıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abin yaşındayım ve sana tavsiyem; boşver. Çünkü reddedecek. Kızların bakışlarından anlam çıkarmayın ulan. Mal mal bakıyorlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

Abin yaşındayım ve sana tavsiyem; boşver. Çünkü reddedecek. Kızların bakışlarından anlam çıkarmayın ulan. Mal mal bakıyorlar işte.

Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 9 Ekim 2012; 18:38:59 >
  • Git tanış. En fazla hayır der.

• Git masasına otur, naber de. Gerisi gelir zaten. Olmadı bi hocayı falan sorar kaçarsın.
  • quote:

Abin yaşındayım ve sana tavsiyem; boşver. Çünkü reddedecek. Kızların bakışlarından anlam çıkarmayın ulan. Mal mal bakıyorlar işte.

ama 1 2 bılemedın 3 sefer bakmazmı bı kız bu dersane basladıgından berı boyle motor tarzı bısey

• Sakın gitme belki saçını beğenmemişdir belki eski sevgilisine çok benzetiyor seni belki bir yerden rastlantı olabilir her bakış demek hoşlantı değildir.. ha gidersin bakarmısın de çek bi köşeye neden bana bu kadar dikkatli bakıyorsun nedir bu gizem de ,afallar o şimdi sen bunu dediğin anda kızdan daha üstünsün ve buda öyle algılıcak emin ol ,baktınki işi tatlıya bağladı düşün araştır bu kızı yok öylesine baıyordum felan gibi sözler dersede iyi tamam de uzaklaş kazanan sen olursun DEDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Git masasına otur, naber de. Gerisi gelir zaten. Olmadı bi hocayı falan sorar kaçarsın.

arkadaslarıyla takılıyo genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Sakın gitme belki saçını beğenmemişdir belki eski sevgilisine çok benzetiyor seni belki bir yerden rastlantı olabilir her bakış demek hoşlantı değildir.. ha gidersin bakarmısın de çek bi köşeye neden bana bu kadar dikkatli bakıyorsun nedir bu gizem de ,afallar o şimdi sen bunu dediğin anda kızdan daha üstünsün ve buda öyle algılıcak emin ol ,baktınki işi tatlıya bağladı düşün araştır bu kızı yok öylesine baıyordum felan gibi sözler dersede iyi tamam de uzaklaş kazanan sen olursun DEDE

tesekuur ettım degerlı yorumun ıcın

• baktığı zaman göz kırp ve gülümse oda gülerse ilk fırsatta abanzi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Git masasına otur, naber de. Gerisi gelir zaten. Olmadı bi hocayı falan sorar kaçarsın.

arkadaslarıyla takılıyo genelde

Ne farkeder. Git selam ver.
    Arkadaşları camdan mı atacak seni onlar yanlarındayken gittin konuştun diye.
    Tip tip bakarlar sadece.

Bak geçenlerde ne oldu. Bizim okulda üst dönemlerden bir kız. Alttan aldığı 1-2 dersi vardı, beraber alıyorduk onları. Muhabbetimiz var biraz. Ama kız çok soğuk erkeklere karşı. Selam, naber ve not muhabbetimiz vardı.

Gittim bir gün bu arkadaşlarıyla otururken yanına. Öptüm (ki asla öpmezdi erkekleri, ama öyle gidince öpmek zorunda kaldı), naber nasılsın, nasıl gidiyor muhabbet ettim.
    5dk sonra da "hadi dersim var benim, bilmemne dersinde görüşürüz" diye kaçtım. Arkadaşları da baktı böyle mal mal

• quote:

quote:

ama 1 2 bılemedın 3 sefer bakmazmı bı kız bu dersane basladıgından berı boyle motor tarzı bısey

Yavrucum, mal mal bakıyordur o. Gidip teklif edeceksin, "hoşlandığım biri var" gibisinden şeyler söyleyecek. Kızların doğasında var bu. Size gözleriyle resmen tecavüz eder, iffetinize göz koyar, "namusumu kirlettin, evlenecez" dediğin zaman da "ya okuyom ben ya" der.

Bence harika bir mecazi anlatım oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.