Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seninki acı mı kardeşim? Iliskiye girdiğim eski kiz arkadaşım (eski dediğim 1hafta oldu ayrilali) bugun kardesim dedigim insana ilani ask etmis. Onu sevdigimi bile bile. Intihara kalkistim ama simdi degmedigini anliyorum. Serefsizlik ruhunda varmis kizin. Evlenecektik 2yila sozde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü ayrılmışsınız sanırım. Sana inat yapıyor bence boşver kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebestzedtr

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

100 metre öteye koy kızı sonra başla gel kızım tut kızım kıs kıs kıs de koşarak gelip üstüne atlayıp yalamaya başlıyorsa seviyordur.

yürüyerek geliyorsa eskiden sevmiştir

olduğu yerde duruyorsa sevebilir demektir

kaçıyorsa hiç sevmemiştir

yarıya kadar gelip geri kaçıyorsa kovala beni diyordur.

Kardeşim komik değilsin

/>

• Ağır ergensin bunu yazından anlıyoruz sincap

Kiskaniyorsa seviyordur, farkli kızlarla konuştuğun da kötü tepki veriyorsa seviyordur

• quote:

100 metre öteye koy kızı sonra başla gel kızım tut kızım kıs kıs kıs de koşarak gelip üstüne atlayıp yalamaya başlıyorsa seviyordur.

şaka yapcam diye zıçmışın panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

quote:

şaka yapcam diye zıçmışın panpa

şaka değil karşı taraf odun değilse tabi bizzat bir kız söylemişti 2009 yılında köpek severken odun turnusolu diyebiliriz buna

• Kızla buluştuğunuzda sadece espri yaptığında azcık gülüyorsa sevmiyordur.
    Seviyorsa espri yapmanı beklemez.2 dakika da bir tebessüm eder,en ufak esprinde güler.Ayrıca yanındayken telefonu ile fazla uğraşıyorsa o da sıkıntıya işarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

Kızla buluştuğunuzda sadece espri yaptığında azcık gülüyorsa sevmiyordur.
    Seviyorsa espri yapmanı beklemez.2 dakika da bir tebessüm eder,en ufak esprinde güler.Ayrıca yanındayken telefonu ile fazla uğraşıyorsa o da sıkıntıya işarettir.

Teşekkürler kardeşim.
    Bide beyler kız hiç seni seviyorum gibisnden şeyler söylemiyor. İnsan sevgilisine sadece "İyi geceler" der mi ya? Sizce bu çekingenlikten midir yoksa sevmiyor mudur
  • quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim.
    Bide beyler kız hiç seni seviyorum gibisnden şeyler söylemiyor. İnsan sevgilisine sadece "İyi geceler" der mi ya? Sizce bu çekingenlikten midir yoksa sevmiyor mudur

Telefonla mesajlaşırken insan sevgilisinden fazla çekinmez onu bi geç bence. 'İyi geceler' lafından önce muhabbet tam olarak nasıl gidiyordu orası önemli.Müdür yardımcısı ile konuşur gibi TDK kurallarına uygun mu mesaj yazarsınız yoksa eğlenceli türden mi mesajlar yazarsınız. ' Bugün ne yaptın ?' 'Ne yaptın bugün?' 'Naptın kız bugün?' soru tiplerinin üçü de aynı anlama çıksada üçü de farklı bir kişilik belirtisidir.

• iki gun mesaj fln atma bak cok ciddiyim takmiyosa bilki bosuna her sey. fazla üstüne gitme hoş sen hala msj atacaksin arayip soracakain durmadan biliyorum ben

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim.

Telefonla mesajlaşırken insan sevgilisinden fazla çekinmez onu bi geç bence. 'İyi geceler' lafından önce muhabbet tam olarak nasıl gidiyordu orası önemli.Müdür yardımcısı ile konuşur gibi TDK kurallarına uygun mu mesaj yazarsınız yoksa eğlenceli türden mi mesajlar yazarsınız. ' Bugün ne yaptın ?' 'Ne yaptın bugün?' 'Naptın kız bugün?' soru tiplerinin üçü de aynı anlama çıksada üçü de farklı bir kişilik belirtisidir.

Gayet normal konuşuyoruz. Uykusu gelince uyuyo işte. "İyi geceler" dediği tek şey bu. Konuşurkende normal konuşuyoruz yazım kuralı falan yok yani kafaya göre ne yaptın değilde naptın falan

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben bir kızı çok seviyorum. Kızla çıkıyoruz fakat kız beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Kız "fame". Yani tanınıyor baya. Kızla hafta bi kaç kez buluşuyoruz. Whatsapptan hep konuşuyoruz ama kız benle konuşmak istemiyor bunu hissedebiliyorum. Ve çok acı çekiyorum, kızada birşey diyemiyorum. Lütfen tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Nasıl anlayabilirim beni sevip sevmediğini?

Zeka ve mantık seviyesi paralel bir şekilde düşükse seviyordur. (Sarışınlarda geçerli değildir zira onların ki hep düşük) fame kızın derdi senle gezmek değil gezdiği yeri etiketlemektir. Çocukluktan çıkın kadınlar Olgun erkek severler. Hiç abiniz yok mu sizin kardeşime verdiğim taktiklerle benim hayatım boyunca yediğim kızdan fazlasını yedi.

• gözlerine bakarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Seninki acı mı kardeşim? Iliskiye girdiğim eski kiz arkadaşım (eski dediğim 1hafta oldu ayrilali) bugun kardesim dedigim insana ilani ask etmis. Onu sevdigimi bile bile. Intihara kalkistim ama simdi degmedigini anliyorum. Serefsizlik ruhunda varmis kizin. Evlenecektik 2yila sozde.

Arkadasiniz ne yapti?

• Beni seviyomusun diye sor,kolay yöntem

• um te pante um koponte tineyç hompe
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Seninki acı mı kardeşim? Iliskiye girdiğim eski kiz arkadaşım (eski dediğim 1hafta oldu ayrilali) bugun kardesim dedigim insana ilani ask etmis. Onu sevdigimi bile bile. Intihara kalkistim ama simdi degmedigini anliyorum. Serefsizlik ruhunda varmis kizin. Evlenecektik 2yila sozde.

Arkadasiniz ne yapti?

Kardesimin sevdigi kizsin diyip reddetti bana anlatti suan konusmuyorlar

• fameyse bakmaz sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak kızı bir insanın seni sevdigini ancak senin için fedakarlık yapıp yapmadıgı zaman anlarsın bir insan fedakarlık yapıyorsa senin için seviyordur seni.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim.

Gayet normal konuşuyoruz. Uykusu gelince uyuyo işte. "İyi geceler" dediği tek şey bu. Konuşurkende normal konuşuyoruz yazım kuralı falan yok yani kafaya göre ne yaptın değilde naptın falan

Kardeşim o zaman sana şöyle anlatayım.Galatasaray'ın forveti kimlerdir.? Burak Yılmaz ve Drogba'dır.Peki Umut Bulut kimdir.? O da forvettir ama hep lazım olduğunda 80.dakikadan sonra oyuna sokulur.İşte sen Umut Bulut'sun.Bundan sonra kızla konuşurken fazla kasma kendini.Rahat ol.Gerektiğinde küfür bile et.Bazen mesaj atma.İpleme yani.Buraya konu açtığına göre düşünceli birisin.Ama sevgili mevzularında konu açılmaz.Çünkü konuyu açan kişi her şeyi kafaya takan,sadece çıktığı kızdan başka kızlarla konuşmayan tiplerdir.O yüzden sevgiliyle konuşurken tamamen kumanda sende olsun.Ben çıkıyorum bay bay de git.Onun tmm snra grşrüz .s .s mesajını bekle bile.Bu arada Seven dikilir,diken sevilir diye bir laf vardır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.