Şimdi Ara

Bir kızdan duyduğunuz en kötü laf nedir... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı terketmem ve en sevmediği kişi ile konuşmaya başlamam üzerine senden nefret etmek istiyorum ama ona bile değmezsin demişti.O zaman gülüp geçtim ama şimdi koydu bayaa
  • Sana vereceğime gidip köpeğe veririm demişti, işin garibi istememiştimde, farklı bir olay üstüne bu laf söylenmişti :D
  • Senden adam olmaz demişti ve üstünden geçen 6 yıl sonra sanırsam pişman ki arada fotoğrafları falan beğenmeye başlamış,yani olmuşum denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Çok fazla muhabbet kuramadığım için yazdığım kızın kankası bana "Senin kapasiten yok!" demişti.

Sen o kankayi benle muhatap etsene hele. Ona kapasite analizi yapayim ben guzelce.

Cok sinirlendim lan !

Boşver abi. O olaydan sonra bana önemli bir işi düşmüştü bende benim kapasitem yok diyip uzaklaşmıştım. :D
  • Hoşlandığım mükemmel muhabbetim olduğu açılmayı düşündüğüm kızdan bugünkü aldığım mesaj "arama erkek arkadaşımlayım sonra konuşalım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: wioRe

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Eski sevgililerimin arabası vardı

Çok fena bu , hatta en fenası bu.

Nesi fena bunun ?

Eksik olduğunu hissettirdiği bir an. Kavga hatta ayrılma sebebi. Eski sevgiliminki daha büyüktü demesiyle eski sevgilimin arabası vardı demesi aynı şey.
  • Böyle yazmaya devam edersen ben seni faceden silmek zorunda kalicam çünkü erkek arkadasim face girip senin yazdiklarini görmüs .gercekten yeter .
  • Oğuz bb!
    En son bunu dedi ve gitti arkadaşlardan sildi engelledi benim de zoruma gitti ama sözü değil onca yaşanmışlıktan sonra böyle çocuk gibi gitmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kalalım
  • Kezbanlar haricinde öyle laf atan olmadı zaten kezbanlarla da konuşmadığım için hiç sorun olmuyor. Birkaç kızla konuşurum sadece onlarla da şakasına laflaşırız anca
  • o kadar sey yazarsın icini dökersin o da 'ben de aynı seyleri baskasina karsı hissediyorum' ya da 'seni arkadas olarak görüyorum' der tutup kafasını duvara sürtesin gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

quote:

Orijinalden alıntı: Der Metzger

KaLaNı H@q ettiqi qißi aqıRladıySa bu yüréq qidénide layıq olduqu qiBi UquRlamasıNı biLiR bu YüRééq

H@Y@LKé$

O ne biçim bı yazı stili la

Kız dedi olum ben demedim

• quote:

quote:

quote:

KaLaNı H@q ettiqi qißi aqıRladıySa bu yüréq qidénide layıq olduqu qiBi UquRlamasıNı biLiR bu YüRééq

H@Y@LKé$

o zaman o nasıl kız? Kezban styla

• quote:

quote:

quote:

Çok fazla muhabbet kuramadığım için yazdığım kızın kankası bana "Senin kapasiten yok!" demişti.

Sen o kankayi benle muhatap etsene hele. Ona kapasite analizi yapayim ben guzelce.

Cok sinirlendim lan !

Boşver abi. O olaydan sonra bana önemli bir işi düşmüştü bende benim kapasitem yok diyip uzaklaşmıştım. :D

İyice kuruldum ya.

Sessiz sakin ve efendi diye adama kapasitesiz diyen zihniyetin kapasitesini cok merak ediyorum. Herhalde erkekleri pipilerinden ayirt edecek kadar kapasiteli bir ablamiz olsa gerek.

İliski duayeni, butun ciftlerin gurusu sanki.

Challenge accepted diyorum hacu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok sinirlendim lan !

İyice kuruldum ya.

Sessiz sakin ve efendi diye adama kapasitesiz diyen zihniyetin kapasitesini cok merak ediyorum. Herhalde erkekleri pipilerinden ayirt edecek kadar kapasiteli bir ablamiz olsa gerek.

İliski duayeni, butun ciftlerin gurusu sanki.

Challenge accepted diyorum hacu.

birde yataktaki kapasitemi gör demen lazımdı o laftan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

Seni sevmiyorum.senden nefret ediyorum.allah belani versin.buraya gelirken trafik kazasi gecirirsin insallah.senden sikildim bana hicbirsey yapmadin.beni hic mutlu etmedin.

Bunu diyen kisiyede 1.5yilimi verdim ve yapabildigim herseyi yaptim.neyse hayirlisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 20 Mart 2013; 13:00:55 >
  • 4 sene önce bi kız bana sırık demişti.
    geçen sene önce okulun merdiveninde oturan 5 6 tane kız vardı. geçicek yer yok ama umurlarında değil. telefonu çıkarıp arkadan hepsinin fotoğrafını çektim. nabıyosun sen ya sapıhh diyince hepinizi belediyeye şikayet etcem diyip gitmiştim. arkamdan o...... çocuğu diye bağırıyolardı.
  • quote:

quote:

quote:

H@Y@LKé$

abovvvv o daha kotu hoca

• quote:

quote:

quote:

quote:

H@Y@LKé$

abovvvv o daha kotu hoca

Yazı anlaşılmadığı için sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkamdan soz soyletmedim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.