Şimdi Ara

Bir kızdan duyduğunuz en kötü laf nedir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
7
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yali kazigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duymadim

• Eğlenmek için çattığım bi kızdan: "Öküz, itici, anlayışsız, barzo," Hepsini 1 anda söylemışti. Bende çaktım tuğlayı kafasına.

• Mahalleden sevdiğim kız bana şişko demişti çook eskiden küçüktüm o zamanlar ortaokul talebesi idim. Bu laf gururumu kırmıştı bende zayıflamaya başladım gel zaman git zaman o şişko diyen kız bana aşık olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 18 Mart 2013; 9:38:18 >
  • Odun bile yontulur ama sana bişey yapılamaz demişti. Sonra gördü odunu orası ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Mahalleden sevdiğim kız bana şişko demişti çook eskiden küçüktüm o zamanlar ortaokul talebesi idim. Bu laf gururumu kırmıştı bende zayıflamaya başladım gel zaman git zaman o şişko diyen kız bana aşık olmuştu

Çok hüzünlü bir hikaye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ruhsuz dedi..sonra kıvırdı özür diledi.çok aşıktı çünkü
  • "Sana ne kendi hakkimi ne de ailemin hakkini helal etmiyorum!" Dedi ve bir daha da gormedim. Umarim kimsenin basina gelmez. Yazarken bile insanin kalbim kaburgalarimin altinda eziliyor...
  • "Adetim gecikti"

• Sevdiğim kızın arkadaşı : "Sen ne yapmak istiyosun ki cıkmak istiyorsan o kimseyle cıkmaz demistim , sadece beni sevsin istiyosan bilemem ona kalmış bisey :) "

• seni sadece arkadaşm olarak görüyorum dedi kızlara sesleniyorum şu lafı söylemeyin bi gün birinizi kesecem
  • Kızın annesi bana uyuz demişti. webcam açıktı duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 18 Mart 2013; 10:13:41 >
  • Ayrılmıs ardından barısıcak gıbıydık sucluda bendım,bı gece konusurken baktım ters ters konusuyo bende cevap vermedım.Ertesı gun konusurken sey dedı s dün cok konusmak istiyodum ama,bugun farketmez oldu" dedi.Ne koydu be :D

• Hamileyim

• quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

Ayrılmıs ardından barısıcak gıbıydık sucluda bendım,bı gece konusurken baktım ters ters konusuyo bende cevap vermedım.Ertesı gun konusurken sey dedı s dün cok konusmak istiyodum ama,bugun farketmez oldu" dedi.Ne koydu be :D

"farketmez oldu" kalıbını hayatıma sokuyorum 10:15 itibari ile..

• öyle birşey duymadım çok şükür.
  • Kıza laf soktuktan sonra sektir git demesi + kızı 38 kere aramam ve 26 kere mesaj atmam...

En kötü durum ise kızın beni sevmesi, bu olay geçen cumartesi olmuştu.

Şimdi aramız iyi bugün gizliden gizliye açılacağım.

Hikayeyi yazan elemana çok teşekkür ediyorum.

• Eski sevgililerimin arabası vardı
  • ''Ufff çok sıkıcısın yaa''

I yerine İ kullanmasını diledim o anda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.