Şimdi Ara

Bir Kıza Bu Denir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farz edin okulda hoşlandığınız bir kız var. Kızla olan tek muhabbetiniz 'Matematikçinin dersi burada mıydı?' 'Evet' ten ibaret. Derse giderken onu boş bir anında yakalayıp ona 'Merhaba. Birkaç kez seni gördüm ve senden görünüş olarak hoşlanıyorum ve yakından da tanımak isterim. Bu numaram. Mesaj at ararım yada mesajlaşırız. Sende benden hoşlanırsan çıkıp bir yemek yeriz. Daha iyi tanırız birbirimizi. Hiç yoktan merhaba merhaba diyebileceğimiz bir arkadaş kazanırız.' Bir kıza bu denir mi denir ama akşam oldu ve telefonda tık yok. Böyle olunca bu kadarı denmemeli gibi bir hale dönüşüyor.

• em onu
  • merhaba bir kaç kere gördüm tanışmak isterim. Bu kadarını söylesen daha güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğlencem

Arkadaşlar farz edin okulda hoşlandığınız bir kız var. Kızla olan tek muhabbetiniz 'Matematikçinin dersi burada mıydı?' 'Evet' ten ibaret. Derse giderken onu boş bir anında yakalayıp ona 'Merhaba. Birkaç kez seni gördüm ve senden görünüş olarak hoşlanıyorum ve yakından da tanımak isterim. Bu numaram. Mesaj at ararım yada mesajlaşırız. Sende benden hoşlanırsan çıkıp bir yemek yeriz. Daha iyi tanırız birbirimizi. Hiç yoktan merhaba merhaba diyebileceğimiz bir arkadaş kazanırız.' Bir kıza bu denir mi denir ama akşam oldu ve telefonda tık yok. Böyle olunca bu kadarı denmemeli gibi bir hale dönüşüyor.

kardeşim buralara direk girmemeliydin.En azından arkadaş olana kadar
  • Kısa ve öz ol bence bu ney öyle bi yazmışsınki hani sevgili olalım olmazsa arkadaş olalım onuda kabul etmezsen birbrmze merhaba diyelim

• Biraz umursamaz davransana. Çok resmi olmuşsun. Samimi ol biraz.
  • oldu "sonrada sevişelim ilerleyen zamanlarda" deseydin naptın hocam yaa

• Nasılsın? Diyemedin mi?

• Denmez
  • Kısa ve öz olsaydın.bide görünüş olarak hoşlanıyorum ne lan ? sanki bilinç altından pakette iyi hany der gibi

• O is yalan olmus.oyle giris yapilir mi hic.Arama tabi zamana yayman lazimdi onu

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Lanet-Zenci

quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

quote:

Orijinalden alıntı: Lanet-Zenci

em onu

yatır onu

çıkar masaya vur

Nick-mesaj

• Daha uzatıp ikimizde birbirimizi seversek evleniriz cocugumuz olur erkek olursa adı ne olsun falanda deseydin sen bunları söylerken kız senden sogumustur mesaj bekleme hic

• Yorumlara çok güldüm
    Hocam keşke o kadar uzatmasaymışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.