Şimdi Ara

Bir kıza aşık nasıl olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlarım sorum şu. bi kıza aşık olduktan sonra açılmak mantıklı yoksa çıktığınız bi kıza aşık olmaya çalışmak mı. ikincisi riskli dimi .sizce nasıl oluyor aşk sonra mı dan olur yoksa ilk görüşte aşk mı daha güzel.

bunu yaşayan tecrübesi olan arkadaşlar söylerse daha güzel olur ama herkes fikrini söylesin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kıza Nasıl Aşık Olunur

Bir kıza aşık olmak, zaman ve çaba gerektiren karmaşık bir süreçtir. Ancak bazı adımları takip ederek, bu yolculuğa doğru bir şekilde başlayabilirsin.

İlk İzlenimleri Önemseyin

İlk izlenimler, bir kıza aşık olma yolunda önemli bir rol oynar. Kişisel hijyeninize dikkat edin, kendinize güvenin ve olumlu bir tutum sergileyin.

Ortak Noktalar Bulun

Ortak ilgi alanları ve değerler, bir bağ kurmanıza ve aşık olma sürecini hızlandırmanıza yardımcı olabilir. Onun hobilerini, ilgi alanlarını ve yaşam tarzını öğrenin.

İyi Bir Dinleyici Olun

İyi bir dinleyici olmak, bir kıza kendisini önemli hissettirir ve ona saygı duyduğunuzu gösterir. Onunla sohbetlerde aktif olarak yer alın ve düşüncelerini dikkatlice dinleyin.

Samimi ve Dürüst Olun

Samimiyet ve dürüstlük, güven oluşturmanın ve uzun süreli bir ilişkinin temelini oluşturmanın anahtarıdır. Ona karşı gerçek ve açık olun, saklamaktan çekinmeyin.

Zaman ve Çaba Harcayın

Aşık olmak zaman alır. Onunla zaman geçirin, onu daha iyi tanımak için çaba gösterin ve onu özel hissettirecek şeyler yapın.

Kendiniz Olun

En önemlisi, kendiniz olun. Gerçek kişiliğinizi göstermek, onu gerçekten etkilemenin ve kalıcı bir bağlantı kurmanın en iyi yoludur.

Sabırlı Olun

Aşık olmak genellikle zamana yayılan bir süreçtir. Sabırlı olun ve pes etmeyin. Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir, ancak çabalarınızın karşılığını alacağını unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence önce iyi bir lise kazanmalısın sonra bunları düşünürsün.
  • Aşk kesinlikle sonrada olur dostum. İlk görüşte sadece fiziki hoşlantı olur . Düşünsene ilk gördüğünde "ben bu kıza aşık oldum" dediğin kızı tanıdıgın zaman küfür eden , her erkeğe asılan vs. bir kız çıksa ne olacak ? Yani aşk sonradan zamanla olur.

Aşık oldugunda anlarsın zaten , hep onun yanında olmak istersin , bütün sıkıntılarını unutursun onun elini tuttugunda , onun sana şakalaşırken bir göz kırpması bile kalp atışlarını hızlandırır , hep onunla yaşamak istersin , en önemlisi yüzüne baktığın her an "iyiki.." dersin.
  • sende komik çocuk oluyosun dimi neyse arkadaşım ilgilenmiyosan kendin bilirisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300 Trakyalı

Aşk kesinlikle sonrada olur dostum. İlk görüşte sadece fiziki hoşlantı olur . Düşünsene ilk gördüğünde "ben bu kıza aşık oldum" dediğin kızı tanıdıgın zaman küfür eden , her erkeğe asılan vs. bir kız çıksa ne olacak ? Yani aşk sonradan zamanla olur.

Aşık oldugunda anlarsın zaten , hep onun yanında olmak istersin , bütün sıkıntılarını unutursun onun elini tuttugunda , onun sana şakalaşırken bir göz kırpması bile kalp atışlarını hızlandırır , hep onunla yaşamak istersin , en önemlisi yüzüne baktığın her an "iyiki.." dersin.

Katılıyorum.
  • kızı ilk görürsün içinden bi ses vay anasını be süper bişeymiş lan bu der.sonra gözler heryerde onu aramaya başlar.beyin gözlere sakin ol lan felan demeye başlar.gözler dinlemez hep onu arar.sonra kızı görünce kanın donar.kalp kanı ısıtmak için daha hızlı pompalamaya başlar. içerdeki sesler sakin ol şampiyon felan der.sonra eve gidersin beyin onu düşünür.bikaç gün sonra aşık olmuşun.
  • quote:

Aşk kesinlikle sonrada olur dostum. İlk görüşte sadece fiziki hoşlantı olur . Düşünsene ilk gördüğünde "ben bu kıza aşık oldum" dediğin kızı tanıdıgın zaman küfür eden , her erkeğe asılan vs. bir kız çıksa ne olacak ? Yani aşk sonradan zamanla olur.

ben aşık olduğum kızın sesini duydum ve aşık oldum sonradan gördüm hatta yani bunlar garip şeyler metafizik bile var işin içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ask sevginin karsilik bulmus halidir bana gore hic oyle ilk goruste ask falan olmaz cok begrnebilirsin yalarinlamak isteyebilirsin ask cok farkli bisey hayati bi beyaz perdenin etrafindan gormek gibi sanki onun disindaki herseyin onemsiz kalmasi gibi bi de en kotu durum var o da karsilik bulamadan asik olmak cozum ise karmasik zor.. Ya birini bulmak lazim ki bu onun kalbini kirabilr ya da asik oldugu kisiden nefret etmesi gerekir aski ancak nefret bastirabilir birbirine hem yakin hem de en uzak olan bu iki duygu.. Belki de ayni duygu..

Filozof mod off
  • quote:

ah be kardeşim sorma bi kere başıma geldi.kız çok güzel de başladık çıkmaya.ünv liym bu arada. hayatımda ilk defa biriyle çıktım.aceleyle oldu tanıma fırsatı olmadı başka bölümden di .Hiç tasvip etmedğim kareketleri oldu .Ama kardeşim biraz da güzellik olcak ya öbür türlüde hareketleri sana çekilmez gelir.bu ilk bahsettiğim kızın yanındayken çekilmez oluyodu güzellik bir yere kadar.

aşık olduğum bi kız vardı sürekli kızın yanında salakça gülüyodum espiri falan sürekli işte o zaman gerçekten mutluydum dostum.Allah hepimize nasip etsin böyle bişey

• Kızla önce tanışırsın tipi, giyinişi falan hoşuna gider. Konuşmaya başlarsın, iyice ilgin artar sonra kıza açılırsın kız sana karşılık verir ilişkinin süresi ilerledikçe de aşık olursun.
  • suan kız arkadasım yanımda beraber yorum yapıyoruz dıyor kı bana ılk goruste hoslantı oluyor zamanla asık olunuyor yani bu ısler ıcın zaman gerekli :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.