Şimdi Ara

Bir kız var yıllardır hep rüyalarıma giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokul arkadaşımdı, 8 sene birlikte okuduk birlikte büyüdük.Hep yan yana otururduk, çok seviyordum onu ama bir türlü söyleyemiyordum dünyalar güzeli bir kızdı.Kendisinden hoşlandığımı son sınıfta ona söylemiştim fakat teklifimi kabul etmemişti.Hayır da demedi, sadece kimseyle birşey yaşamak istemediğini söyledi.Benimle alakası yokmuş sözde, fakat ben inanmadım pek bu sözlere.Gururumda kırıldı biraz tabi ondan sonra kendisiyle bir daha hiç bu konuyu konuşmadım.

Daha sonra ortaokul bitti liseye geçtik ve farklı okullara farklı yollara ayrıldı hayat hikayemiz.Kendisiyle aynı semt aynı mahallede oturmamıza rağmen birdaha hiç görüşmedim ve görmedim.Beni istemeyen birine zorla kendimi sevdirmeye çalışacak kadar alçalamazdım kendimi küçük düşüremezdim.O yüzden içime attım hep üzüntümü belli etmedim ama gerçekten kendisini çok sevdim.

Bu yüzden midir bilmem ama etkisi olduğu kesin, lisede psikolojim bozuldu okulu bıraktım.Kendimi eve felan kapattım yıllarca, çok ağır depresyon dönemi geçirdim kendi kafamı jiletle felan kazıyordum düşünün halimi.Tabi bunlar bir kız için değildi sadece başka özel sebeplerim de vardı fakat onları anlatmak istemiyorum şimdi.

Herneyse işte ben o zamanlardan beri yaklaşık 12 senedir bu kızı rüyalarımda görüyorum sürekli.Bazen birkaç ay geçiyor tamam diyorum kurtuldum unuttum herhalde aklımdan tamamen çıktı sanıyorum fakat onu hiç düşünmesem bile mutlaka bir gün rüyama girip tekrar herşey dün gibi aklımda canlanıyor.Bir anda 12 sene öncesine dönüyorum aynı hüznü yaşıyorum tekrar tekrar ve bu bitmiyor yıllardır.

Arada rüyamda gördükçe kızı, instagram profiline felan bakmaya başladım.Yıllardır profili gizli ve fotoğraflarını göremiyor olmama rağmen, son zamanlarda ne zaman kızı rüyamda görsem o gün profilini herkese açık hale getiriyor.Nasıl denk geliyor bilmiyorum ama şuan girdiğimde profili gizli mesela ama ben onu rüyamda gördüğüm zaman sabah uyku sersemi kalkıp bir sigara yakıp açıp profiline bakıyorum ve öyle denk geliyor ki bütün fotoğrafları açık.Ertesi gün tekrar gizliyor ama.

Üstelik kendisinin bunlardan haberi bile yok, anlatsam galiba delirdiğimi felan düşünürdü.Normalde sosyal medya kullanmam şuanda da kullanmıyorum ancak bir dönem facebook açmıştım.Bundan 5 yıl önce; sadece asker arkadaşlarımın ekli olduğu bir hesap açmıştım ve onlarla konuşuyordum sadece.Fakat bir yandan da hesabımı kapatmak istiyordum çünkü askerde intihar eden tim arkadaşımın fotoğraflarına denk geliyordum sürekli ve moralim çöküyordu askerlikle ilgili eski kötü anılar canlanıyordu gözümde devamlı.Kendisini arkadaş listesinden çıkarsam görmezdim belki fotoğraflarını ama ona gönlüm el vermedi bende komple facebook hesabımı sileyim dedim.

Tamda o gün bu bahsettiğim kız beni arkadaş olarak eklemişti, bende biraz düşünüp sonra dayanamadım kabul ettim.Fakat kız arkadaş eklemesine rağmen bir merhaba bile demedi hiçbir şey yazmadı.Birgün sabrettim iki gün sabrettim üç gün oldu dayanamadım artık ben mesaj attım.

Merhaba merhaba nasılsın ne yapıyorsun nerede çalışıyorsun gibi havadan sudan konuştuk biraz, bir anda geçmişe sanki on yıl öncesine döndüm boşluğuma geldi dayanamadım yazdım.Hiç değişmemişsin dedim.Nasıl yani? Dedi.Hala çok temiz bir kalbin var dedim.Konuşurken gerçekten bunu hissediyordum.Kız güldü sadece teşekkür etti.Ondan sonra bir daha yazmadı bende yazmadım.Daha sonrada planladığım gibi birkaç gün sonra facebook hesabımı sildim.

5 yıl oldu en son konuşmayalı fakat hala rüyalarıma giriyor.Hala arada açıp bakıyorum profiline.Oda biliyor kendisinden hoşlandığımı neden beni arkadaş ekliyor da konuşmuyor ? Bilmiyorum belkide peşinden koşmamı istiyor fakat ben öyle bir insan değilim yapamam.

Yıllarca aynı semtte aynı mahallede oturmamıza rağmen kendisini görmedim burada değildi fakat son bir iki yıldır bazen dışarıda karşılaşıyorum köpeğini gezdirmeye çıktığında parkta yada markette felan.Ancak yanına gidip birşey söyleyesimde gelmiyor.Ne konuşayım ki ? Onca yıl geçmiş aradan.

Görmezden gelip o yokmuş gibi geçip gidiyorum yanından, bakmıyorum o tarafa.Oda beni görüyor bakıyor ama hiçbir şey söylemiyor veya seslenmiyor bana.Zaten aynı yerde yaşayan ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ikimizde biliyoruz.Şimdi o üniversite mezunu ben liseyi sonradan bitirmiş bir insanım.Her konuda benden daha iyi birisi, neden benimle ilgilensin ki ? Ben sadece şunu merak ediyorum zaten kendisini unutamamışken her gece rüyalarıma girip kabusum olmuşken neden beni zamanında reddetdiğin insanı tekrar arkadaş ekliyorsun? Ben sadece bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• knk evren seni dürtüyo ula kalk git diyo sen hiçbi şey yapmıyon, odun musun kalas mısın krdşm. duyguları olan bi insan çoktan peşinden koşmuştu şimdiye, ben böyle bi insan değilim bahane değil. insan olmaman lazım çünkü artık bi şey yapmamak için
  • Karma eğitime hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş gurur yapıyorsun git konuş instadan yaz havadan sudan konuş birşey yap ama yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZULÜM BASKISI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.