Şimdi Ara

Bir Kız Sizi Paranız İçin Seviyor ? Aman Dikkat !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet size 5 yıl önce başımdan geçen bir olayı anlatıcam

Lise bitmiş yapıcak birşey yok. Üniversiteyi beğenmedim bıraktım falan. Kız yok, dert yok derken.
    Bi gece arkadaşlarla dışarı cıktık. Nisan gibi falandı. Bara gitmiştik. Herkesde kız bi ben sapım. Allahtan bar sahibi tanıdık girdik içeri çekildik bi köşeye.
    Sağıma bakıyorum çift, soluma bakıyorum yiyişiyorlar.
    La dedim zamanı geldi herhalde ciddi bi ilişkinin. 4 yıldır süren kafa dinleme olayı buraya kadarmış.

Neyse eve gitti herkes ayrı, ayrı odalara gitti yatmaya yaş 20 olacak gittim tek yattım.
    Uyumadan düşünüyorum "lan allahsız 40-50 yaşında çok arayacan bu günleri, her dakikasını zevkle geçir diyorum".
    Neyse o gazla pazar sabahı kızlar kahvaltı hazırlarken arkadaşla ben çıkıyoruz fırına doğru simit almaya.
    Yolda diyorum senin eski kızlardan birini yapalım bana veya hacı bana kız bulalım. ulen beceremiyorumda kız istiyorum demeyi derken, arkadaş anlıyor.
    Neyse açıyoruz onun rehberi, başlıyoruz alfabetik olarak gitmeye

Aysu çok peynir bi kız,
    Berna olmaz boyu kısa
    Ceyda olmaz
    Filiz olmaz falan derken
    Haa Eda tam senlik kız dedi.
    Kızın resmi var mı dedim. Açtı 6600 tarafından çekilmiş bir fotoğraf gösterdi. Hafif tombul bişi. Ama 1 yıl önceki resmi imiş. Balık etli çok şişman fln değil.
    Dedi sende obursun oda obur. Vereyim mi msn adresini dedi. Bende aldım

Neyse eve gittim açtım msn'i ekledim kızı.
    Başladık işte konuşmaya. Nereden buldun msn'imi falan, yok arkadaştan aldım, resmini gördüm hoş kızmışsın falan derken.
    Cam var mı dedim
    Açtık camları abi kız gördüğüm kızın 2 katı. 90 kilo falan var. Neyse nefes alsın yeter diyerekten başladık konuşmaya.
    Kız fotoğraflara rol kesiyormuş yalnız. Yani şöyle kişiler vardır, resimlerde cicili bicili falan gülerler gözükürler, normal hayatlarda hiç o tarz değildirler.

Neyse kız yicek gibi bakıyor bana. Ne iş yapıyorsun falan, işte diyorum bende hemen enayi gibi 700 lira gelirim var. evden çalışıyorum falan derken. Kız iyice canımlı başladı konuşmaya.

2 hafta falan konuştuk, sonra ilk buluşma yeri ayarladık. Kordon !
    Neyse gün geldi çattı, gittim buluştum. İşte kız anlatıyor yok haplardan oldum böyle. Geçen sene daha zayıftım, ben anlatıyorum falan filan derken.

Saat oldu 11, kızın gitme vakti. Neden gidicek peki ? Ee kız yurtta kalıyorda ondan. 11den sonra almıyorlar

Neyse aldım bunu yurda doğru götürüyorum. Geldik yurda, bende otobüs durağına doğru gidiyorum 100mt ilerde. Kız dedi bende gelicem senle.
    Durak tenha bi yerde karanlık falan. Herşeyi yapabilirsiniz
    İşte kızda geldi bekledik otobüsü sonra kız gitti

Neyse ertesi gün okula gidicem. Üniversiteyi bıraktımya diplomayı alıcamda ordan askerliği tecil ettiricem.
    Kızda üniversitede okuyor. Geceden aradı beni bu 2 saat falan konuştuk. Daha ilk günden.

Neyse gittim okula kızı sabah bi gördüm arkadaş gece karanlıkta pek net görememişim herhalde, kız medusa gibi.
    Yada bana başka bi etki yaptı. Çünkü üniversite ortamı etrafta felaket kızlar var ordan oraya atlıyorlar, zıplıyorlar.

İşte ordan aldık diplomayı 3-4 saat takıldık. Kız bana sürekli yok babam para göndermiyor, yok 50 lira kart borcum var. Yok param yetişmiyor yurttaki yemeklerden başka birşey yiyemiyorum.
    Anlatıyorda anlatıyor. Benim gözüm başka görüyorum tabi anlamadım ilk başta.

Arkadaş o akşamda aradı 4-5 saat konuştuk telefonda illalah dedirtti. Bana diyor özledinmi beni diyor cocuk taklidi yaparak, bende "ne özlemesi kızım, sabah oturduk çay falan içtikya" diyemiyorum. "hea" diyorum oda direk cevaplıyor "bende seni çok özledim aşkitom".
    Ya diyorum nasıl kız bu

Neyse sonra arkadaş diyor, 2 günde bu kadar bağlanmak normal değil. Bu kızda başka birşey var.
    Cidden bende şaşırdım tabi, abi 2 günde ne bu böyle derken, aklıma geldi. "yok kredi kartlarım var, param yok" falan demesi. Arkadaşa dedim kız böyle böyle dedi bugün.
    Arkadaşta dedi o zaman onun derdi para. Zaten biz çıkarkende hesabı hep bana ödediyor, eşşek gibi yiyordu. dedi.

Anladık biz olayı sonradan
    Kız bana mesaj atıyor, ya telefon alıcam ben, işte bu telefonun kamerası kötü falan, nasıl alıcam ben, paramda yok falan diye, mesajlar atıyor
    Bende annenden iste, babandan iste, senin telefonun gayet güzel falan derken bende koptu artık kayış.

Aradım kızı 2 günde bu kadar bağlanmak normal değil ben böyle yapamam dedim. görüşmeyelim falan derken ayrıldık işte.
    Bu konuşmadan sonra 1 hafta boyunca farklı numaralardan mesajlar atmaya başladı. Ondan sonrada kesildi.

Neyse iyiki atlatmışım. Dün facebook'tan arkadaşlık daveti atmış aklıma geldi anlatayım dedim.
    Bugünde diyor biyerde buluşalım mı birşeyler içeriz falan diye bi mesaj atmış facebooktan.
    Bende kusura bakma nişanlıyım diye dönüş yaptım, arkadaşlıktan silip engellemiş

Aslında herkesin böyle bi kızla tecrübe edinmesi lazım, ileride yolunuza çıkabilicekler hakkında bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boqe -- 12 Mayıs 2011; 23:49:00 >

• hangi yayınevi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

hangi yayınevi??

seni yıl sonu bitirme tezi olarak alabilir miyim ?
    her konuya alakasız mesajlar atıyorsun, incelemek istiyorum
  • Tamam
  • serin hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Tamam

okuyan okur kardeşim. madem okumadan "şunu takmıyor gibi yapayım bi mesaj yazayımda, sinir olsun" yapmanın hiç bi manası yok.
    burası konu dışı forumu değil mi ? Ben sadace içimi döktüm. Okuyan okur, egonu git başka başlıklarda tatmin et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

quote:

hangi yayınevi??

kaybol liseli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı gereksiz ''Smile''lar...Hikayedeki kız gözümün önüne geldiği için sadece sonunu okudum
  • E'den sonrasını okumadım
  • quote:

quote:

hangi yayınevi??

Bir Kız Sizi Paranız İçin Seviyor ? Aman Dikkat !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hovarat -- 12 Mayıs 2011; 23:46:47 >

• 90 kiloluk kız bile seninle paran için takılıyo, sen de bunu utanmadan buraya yazıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Aşırı gereksiz ''Smile''lar...Hikayedeki kız gözümün önüne geldiği için sadece sonunu okudum

smile'ları düzelttim

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

90 kiloluk kız bile seninle paran için takılıyo, sen de bunu utanmadan buraya yazıyor musun?

Bunda utanılıcak birşey yok. 90 kilo kız benzetme olarak kullanıldı dikkat edersen. Ama kızın yüzü güzeldi ve kafalar uyuyor gibiydi.
    İster 150 kilo olsun iyi anlaşabiliyorsan takılırsın. Bunda utanılıcak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boqe -- 12 Mayıs 2011; 23:51:00 >

• Azgın yaratıklar gibi nefes alsın yeterci olmazsan böyle garip tecrübeler yaşamazsın ve buraya da yazmazsın. O yüzden size ibret olsun deme..
  • quote:

quote:

hangi yayınevi??

Çok coolsun.
  • Okudum.Kızların %90 ı böyle
  • Aynı benim başıma gelen şey gibi ama benimki daha fena o kadar borcunu kapattım borç para verdim senden hoşlanıyorum ayaklarına yattı şerefsiz üstüne laf etti bir de gittibaşkasıyla çıktı o.spu.. Deli gibi aşıktım.. Canımı çok yaktı sürünsün inşallah..
  • hepsini okudum hocam ona kaptıracğaın paralarla gidip mektepde dahada güzelleriyle 3 ü bi arada yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.