Şimdi Ara

bir kişi yardımcı olabilirmi acaba? acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bu-araci-almalisinizz-70368995/detay
    bugun bu araca baktık saglam duruyor diri yani aşşaya konu acmıstım ama bakan pek olmadıgı için acil bilgiye ihtiyacım var alıcıyım cunku.

ASM şanzımanlarda sorun oldugun duydum

bu konuda:http://forum.donanimhaber.com/m_7133956/tm.htm

sorun tüm ASM şanzımana sahip fiesta ve fusionlarda var..fakat fiestanın ASM dışında iki adet şanzımanı daha var..biri manuel diğeri otomatik..bu şanzımanlar kesinlikle sorunsuz..hatta ford un manuel şanzımanı o sınıfta birinciliğe oynar rahatlıkla..ASM ise hem manuel hem otomatik olarak kullanılabilen bir şanzıman..motor seçeneklerine göre kullanılan şanzımanlar da değişiyor..şöyle ki;

1.4 benzinli motor seçeneğinde hem manuel hem ASM şanzıman
    1.4 TDCİ motor seçeneğinde hem manuel hemde ASM şanzıman
    1.6 benzinli seçeneğinde hem manuel hem otomatik(ASM değil..klasik tip) şanzıman
    1.6 TDCİ seçeneğinde sadece manuel şanzıman kullanılıyor..yani hem dizel hem de otomatik olup ta ASM haricinde bir şanzıman seçeneği yok...

Arkadaşın biri böyle yazmış. bizim baktıgımızla aynı yani asm olmadıgını söylemiş. eger asm yoksa en başta yolladıgım aracı yarın bılgısayarlatıp alıcagım . acil bilgisi olan varsa asm olup olmadıgına dair bana ulaşabilirmi teşekkürler

• linkteki araç tam otomatik asm şanzıman değil sadece buysa sorun aracı alabilirsin.Bu arada asm şanzımanlı mitsubishi colt var eniştemde hiç sorun yaşamadı çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

linkteki araç tam otomatik asm şanzıman değil sadece buysa sorun aracı alabilirsin.Bu arada asm şanzımanlı mitsubishi colt var eniştemde hiç sorun yaşamadı çok şükür.

anladım hocam ne blm bizim c3 vardı 2003 taş gibiydi otomatikti. valide kaza yaptı ekimde

kasko 13 verdi bu 2001 corsa bulmustuk vazgectik adamı aradık soyledik. adam sonra cok agır bir mesaj çekti adam olun sattırmıonuz kac gundur felan.neyse buna denk geldik sonra

araba guzel duruo yani diri duruo asmde sorun oldugunu okudum . valideyle birlkte binicez yani 13 e 5 ekliyoruz okul icin para lazım oldugundan. sorunsuz birşey olsun istiyoruz yani bakımları yapılırda bir şanzıman degişimi 5 milyar yani anlatmak istedigim . hayatta veremeyiz ha para varda veremeyiz

anlıcagınız asm deglse alıcagım yarın bilgisayardan sonra

önerirmisniz bunu bu arada? 17 ye bırakıyor eleman.

• ayrıca corsadada asm varmis sanrm ama bu forddaki sorunluymus sadece.
  • tam otomatik modeli. yakıtı biraz fazladır. onun dışında problem yok.
  • Şasesinde ve kapılarda oynama yoksa ve motoru bakimliysa alınır hocam tek eksisi yakıtı sehir ici 11-12 litre olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.