Buraya yazmayın arkadaşlar. Sonra o kişi bir kaşık suda boğulur suçu size atarlar.
Baba naaaaaptın ya!!!Espirimi bu şimdi??? Kusucam ya!!!Böööğüüü!!!! Kınıyorum seni!
gulsenden nefret ediyorum. ve onun gibi soyunarak biryerlere gelen insanlardan. gitar calmayi bilmeyip eline gitar alip ayni akora basarak butun sarki boyunca kameraya bakip sarki soyleyenlerden nefret ediyorum. herhalde dogru akoru buldular butun sarkilari ayni caliyorlar. yada bizmi salagiz acaba ? bunlari dinleyenlerdende nefret ediyorum.
ya ben bu aralar ahu tugbaya uyus oluyorum ya kadın resmen para ıcın kendını resıl edıyoo bide meriç vrya ıkıssınıde elıme gecseler bogarım valla
avşar kızı & mali
En iyisi beni öldürün o bi kaşık suda da kurtarın bu kabus dolu hayattan... Çünkü bütün değerli insaların hepsi öbür tarafta ya...
popstar ajdar!!!
Ajdar
ve Mehmet Ali
ya kıracın ne suçu var be.. o kadar boşu boş iş yapan insan warken anlamıyorum......
Hülya Avşar,Necati Şaşmaz,Okan Bayülgen(kıcık oluyom kıcık),İbrahim Erkal,Ajdar ve çikita muzu,Mali,İbo,Keto,Memiş,Hilal Cebeci,Arto,Yıldo ve sayamadıgım birçok SANATÇI!!!
nerdeyse hepsi
quote:
Orjinalden alıntı: winning11
quote:
Orjinalden alıntı: dr_kartal01
ya şu manken tayfasının bide kürtçe şarkı söyleyenlerin tamamını
"yeni albümümde kürtçe bir parça okudum. kürtçe şarkıya bir de klip çekeceğim. bu klibi yayınlamayanların tepesine bineceğim.
kimse beni düşüncelerimden alıkoyamaz. bana yuh çekenlerin kafasına vura vura kürtlüğümü kabul ettireceğim"