Şimdi Ara

BİR KAŞIK SUDA BOĞMAK İSTEDİĞİNİZ ÜNLÜ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atilla Taş

Ve Ve Ve.......

Armagan Caglayan (en uyuz oldugum bu )
  • gülşen'i bir güzel pataklamak isterdim walla,hergün başka biriyle birlikte kadın.iyice dayak atılması lasım
  • Gülşen-pnar altuğ
    reha muhtar
  • hepsi
  • pınar altuğkendini sahte sahte hanımcık gösterdi millete.incecik gıccık sesiyle millete sevimlilikler yapmaya çalıştı.kadın bütün hayatındaki erkekleri aldatmış meğersem.foyası meydana çıktı.bu halk onu indirmesini bilir.
  • lerzan mutlu kesinlikleee yar dediğin arar şarkısı aman allahım o ne iğrenç bişeydir yaaaa.bide ajdar war nane nane ıyyyyyy
  • LERZAN MUTLU
    VE
    AHU TUĞBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: qalme_morwen

teşekkür buttonu aradım ama bulamadım..buradan bildireyim bari..teşekkürler çaaarı yoktum konu esnasında

• nihat doğan ve seda sayan çifti ıyyyyyyyyy
    gülben ergen
  • gökhan özen sinir oluyorum yaw
  • Ünlü olarak yok ama yanımdaki çalışma arkadaşımı Allah günah yazmasa ve hapse atmasalar şerefsizim 1dk beklemem
  • Reklam yapan tüm ünlülerden nefret ediom...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hlya_pink

nihat doğan ve seda sayan çifti ıyyyyyyyyy

aynen şu 2 si ayrildi barisdi hep onlarin haberi tv lerde.Ana haberlere bile cikiyolar sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.muc

gökhan özen sinir oluyorum yaw

aynen bu adamı tv de gördüğümde deli oluyom..
  • mahsun kırmızıgül!!!!!
    ezik ezik kaşlarını egip bakmıyo mu.. hele o kaşlar aynı hizaya gelmiyomu dümdüz olup. bir de ilginç boyun hareketleriyle çok güzelmiş gibi o irenç bögürtü gibi sesini tizleştirmio mu.. deli olurum. hanzonun giydirilip halkın içine karışmış hali.. ne yaparsan yap modern olamıyorsun çağa uyamıyorsun herşey eğreti duruyo sende.

fatih terime vantilatör diyen bi adam bu işte...
  • en uyuz olduğum erkeklerden ibrahim tatlıses kadınlardan hülya avşar diğer magazinsel sırf ünlü olmak için soyunan olmayan hareketler yapan ünlülerdende nefret ediyorum
  • Ya bu Nihat Doğan aldatmış dediler inşallah öyledir ya öyle sevinirim ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

Ya bu Nihat Doğan aldatmış dediler inşallah öyledir ya öyle sevinirim ki.

neden acaba?
  • şahan gökbakar
    okan bayülgen
    beyazıt öztürk

komedyenim deyip konuk ettikleri insanları rezil etme yetenekleri var komedyenlik degil
  • kanki şahan kimi konuk ettiki bence şahan gerçekten iyiydi tabi TV8 de ama ATV deki halini beğenmedim

En iyisimi ben şenolu elektriklerlen dağlayım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.