Orasını burasını açıp,abuk subuk laf söyleyip milletin dinini imanını,adetini örfünü,kültürünü bozan tüm ünlüler.Allah'tan hepsine hidayet diliyorum.(hidayete gelmeyeninde belasını...)
pınar altuğu evire çevire dövmek isterdimmm
lerzan mutlu hulya avsar kaya cılıngıroglu ve beraberındekıler banu alkan nihat dogan okan bayulgen yaa daha cok var aklıma gelmıyo
beyaz haric hepsinden nefret ediyorum özellikle gökhan özenden allaam nası bi krodur ya bi de tip varmıs gibi kızlar ölüp gidio ya bi de uyuz oldugum ünsüzler var onları bura yazmıyım
magazin proğramlarına malzeme olan tüm ünlülerden nefret ediyorum
HÜLYA AVŞAR ÇOK ŞIMARIK LERZAN MUTLU EN ÖNEMLİSİ
V.SSSSS
nez adlı kadın çok itici.hele son şarkısı çok saçma.ritimler duptıslar ön plandakadın fare gibi şarkı söylüyo resmen
quote:
Orjinalden alıntı: pearl boffin
pınar altuğu evire çevire dövmek isterdimmm
bende....
bunlari magazin yapan magazincileri ve tvleri
ibrahim ..neses e uyu oluyorum
Armağan Çağlayan ibrahim tatlıses Hülya Avşar
ismail yk banu alkan mehmet ali erbil ama bişey olursa ben bilmeyin hea
kesinlikle katılıyorum kardeş helal olsun erdoğan kardeşler ve A.K. ya verilecek en güzel cevabı vermişler zaten
Eğer bir gün görseydim seni bir şehidimizin cenaze töreninde, elinde al bayrakla en önde yürürken, “Bu Vatan Bölünmez” diye bağırken, yazdığın mektubun içindeki maddi hataların hepsini görmezden gelir, sana iade etmezdim. Derdim ki en nihayetinde; “ Sanatçı kafasıdır, karışmış biraz…”
Ama;
Gönderdiğin kanamalı güvercindi silâhı eline alıp ilk dağa çıkan. Terörü başlatan ve devam ettiren de o oldu. Hatta terörden ekmek dahi yedi. Senin savaş dediğinin adı terördür. Savaş iki devlet arasında olur. Topraklarımız içinde ayrı bir devlet kuruldu da bizim mi haberimiz olmadı?
Senin kanamalı güvercininin elindeki keleşten çıkan mermi ile kıpkırmızı bir gül yaprağı olup düşerken Mehmetçik sahi sen ve mektupların nerdeydiniz? Biliyor musun; öz be öz Türkçe olarak kaç ana, kaç eş, kaç evlât bağırdı; “Söyleyin Güneşe Bu Sabah Doğmasın!” diye… Sen, sahi o zamanlarda da nerelerdeydin? O Mehmetçik’lerin yüzlerine bakmaya kıyamazdın. Bahar kadar güzeldiler… Ay kadar güzeldiler… Ecelleri senin mektubunda siyasallaşmasını resmen istediğin PKK’nın ta kendisi oldu.
Bak sen bir mektup yazdın. Herkes sesini duydu. Peki; sen geçen hafta Gül Hanımın sesini duydun mu? Gül Hanım bir şehit eşi… Senin bahsettiğin o mayınlarda geçtiğimiz günlerde şehit olan binbaşının ardından annesinin “Artık vatan sağ olsun demeyeceğim” demesi üzerine “Hiç kimsenin bu anayı kınamaya hakkı yoktur” başlıklı bir yazı yazdı.
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul
hiç bi alın teri harcamadan para kazananları.... çoğu yazılmış zaten....
birde kazandığı parayı bölücüler yedirip destek verenleri..... ahmet kaya,ibrahim tatlıses,mahsun kırmızıgül.....
a birde yılmaz erdoğanla abisi......
bülent ersoy
ismail yk
lerzan mutlu
ibrahim tatlıses vs..
ahu tuba ve nihat doğan
Say Say Bitmes...
Bir suru var ama listenin basi Gulben Ergen Iyyyyyyyyyyyy
hepsinin ....
tabikide kendini dunyanın popstarı olarak goren aysu baceoglu daha dun bir bugun iki kadın kendini dunya starı yaptı ya gecen bi röportajada sey diyo korsan cd.lerle ilgili kelimeye dikkat (tarkana serdara bana yapılırmı bu ) allah seni davul etsin emi sen kimsinde o cumleyi kulanmaya hakkın var boylelerini ..... dıdıdıddddd analarsınız yaaa