Bildirim
Bir Karadeniz vardı onu da mahvediyorlar:70 bin konut için imar barışına başvuruldu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yakında Karadeniz'in yaylaları da kalmayacak.Ülkeyi toptan bitirmeye and içmiş gibiler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 17 Ağustos 2018; 18:36:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Krizle giderler dedik, herifler krizden çıkmak için ülkeyi satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 17 Ağustos 2018; 18:34:12 > -
Bakınız Rize Trabzon CHP oy oranı. O kadar yüksek oy verince mahvolur tabii. -
Kardeşim yatırım yapılacak doların ateşi düşsün diye yine muhalefet yapıyorsunuz.Yayla olsa ne olur olmasa ne olur?
Bu ekonomik savaşı kaybedersek yayla mı yiceksiniz ? -
Nerede 5.70 hadi bana doların 5.70 olduğunu gösterin göreyim -
Ne yatırımı? Kaçak yapıları yasallaştırmak mı yatırım? İyi o zaman Rize'yi satalım komple rahatlayın. Gözünüz dönmüş sizin vatan falan umrunuzda değil. -
Rahipten önce 5'ti vatanı satacak olsak değil 5,70 2,70'te görürdün. Azıcık zora gelin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6
Nerede 5.70 hadi bana doların 5.70 olduğunu gösterin göreyim -
Evetquote:
Ne yatırımı? Kaçak yapıları yasallaştırmak mı yatırım? İyi o zaman Rize'yi satalım komple rahatlayın. Gözünüz dönmüş sizin vatan falan umrunuzda değil.
Onlar satılacak ülkeye sıcak para gelecek. Gelecek para ilede yatırım yapılacak -
Ülke'ye 10 senedir sıcak para akıyor tek bir yatırım yapılmadı da şimdi mi yapılacak AKPLİ değilsen ben de hiçbir şey bilmiyorum. Senin derdin ülke değil Aman Erdoğan'ın oyu düşmesin aman Akp'nin oyu azalmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 17 Ağustos 2018; 18:43:33 > -
5.70 e dusurmustuk geziciler dolar ala ala tekrar ucurdular dolari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada her yer değişim ve dönüşüm içindedir. Nasıl ki 1600'lerden kalma evlerde oturmuyorsak Karadenizde de benzer bir değişim oluyor. Her şeyin %100 doğal kalması yerine doğaya minimum zarar verilerek doğa dostu şekilde Karadeniz bölgesi kalkındırılıyor. Doğaya ve yeşile bu kadar düşkünseniz ormanda yaşayın.quote:
Ne yatırımı? Kaçak yapıları yasallaştırmak mı yatırım? İyi o zaman Rize'yi satalım komple rahatlayın. Gözünüz dönmüş sizin vatan falan umrunuzda değil. -
Haha ya nasıl kafalar bunlar ya -
Kardeşim o duble yollar , evler millet bahçeleri bunlar yatırım değilde nedir?quote:
Ülke'ye 10 senedir sıcak para akıyor tek bir yatırım yapılmadı da şimdi mi yapılacak AKPLİ değilsen ben de hiçbir şey bilmiyorum. Senin derdin ülke değil Aman Erdoğan'ın oyu düşmesin aman Akp'nin oyu azalmasın
4.5 G teknolojisi bile başlı başına bi yatırım -
Kardes sen troll musun? Ciddi konusacaksan tartisalim. Ne demek tek bir yatirim gelmedi ? Yapilan kopruler duble yollar stadyumlar gokdelenler yatirim degilse ne yatirim soylesene?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğa dostu şekilde mi kalkınıyor. Akplisin değil mi? Her şeyi savunmayın be bir kere de şu ülkeyi düşünün önce vatan deyin. Akp demeyin bir kere de -
quote:
Orijinalden alıntı: yaban arısı
Dünyada her yer değişim ve dönüşüm içindedir. Nasıl ki 1600'lerden kalma evlerde oturmuyorsak Karadenizde de benzer bir değişim oluyor. Her şeyin %100 doğal kalması yerine doğaya minimum zarar verilerek doğa dostu şekilde Karadeniz bölgesi kalkındırılıyor. Doğaya ve yeşile bu kadar düşkünseniz ormanda yaşayın.
Kaçak yapılarla mı kalkındırılıyor? Haberde kaçak yapılara imar affı geldi diyor.Yatırımla alakası ne?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce vatan demesem AKP demezdim zaten. Çelişki oluyor senin dediğin.quote:
Doğa dostu şekilde mi kalkınıyor. Akplisin değil mi? Her şeyi savunmayın be bir kere de şu ülkeyi düşünün önce vatan deyin. Akp demeyin bir kere de -
Ne yatırımı la onlar? Neye yatırım? Hadi Duble yol yaptın çözsene krizi? Neden ona buna yalvarıyoruz? Kayar 15 Milyar Dolar para getirecek diye kırk takla atılıyor. Apple'ın 250 Milyar Dolar Nakit parası var. Yatırım argeye olur, bilime olur, insana olur. Senin dediklerin Altyapıdır. Eleştirmiyorum elbette yapılsın ama senin işin yok evi süsleme derdindesin. Biz aynen bunu yaptık çünkü rant inşaattaydı.
Krizle giderler dedik, herifler krizden çıkmak için ülkeyi satıyor.
![]() |
Yakında Karadeniz'in yaylaları da kalmayacak.Ülkeyi toptan bitirmeye and içmiş gibiler!
|
|
Ne yatırımı la onlar? Neye yatırım? Hadi Duble yol yaptın çözsene krizi? Neden ona buna yalvarıyoruz? Kayar 15 Milyar Dolar para getirecek diye kırk takla atılıyor. Apple'ın 250 Milyar Dolar Nakit parası var. Yatırım argeye olur, bilime olur, insana olur. Senin dediklerin Altyapıdır. Eleştirmiyorum elbette yapılsın ama senin işin yok evi süsleme derdindesin. Biz aynen bunu yaptık çünkü rant inşaattaydı.
|
Benzer içerikler
- dinç üner kürt mü
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- kızlık zarı dikimi
- necip fazıl kısakürek atatürk
- boş oylar kime gidiyor ysk
- kapanan hat nasıl açılır
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- byd yeni model
- atatürk filmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X