Şimdi Ara

Bir Kadin Sofor Vakasi Daha :bangif:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Park ettikten sonra el frenini cekmedigi otomobili ( Smart) ile aracimizin sol on ve bir miktar arka kapi tarafi hasar aldi. Isin asil utanc verici tarafi kadin ifadesinde "arabamin el frenini cektigim halde geri geri kayarak carpti" demis. Oradaki herkes gulmus. Tamam sizde suc yok el frenine dava acilir ozaman diye kendince dalga gecmisler kadinla.

Tamam kazadir olur biz pek ustelemedik ama bukadarda cirkeflik utanmazlik olmazki arkadas. Birde hal ve tavirlari gorseniz burnu bir karis havada, afra, tafra ohooo

Otomobilin hali resimdeki gibi.

Bir Kadin Sofor Vakasi Daha :bangif:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 13 Mayıs 2015; 13:14:04 >

• İstediğiniz kadar eksileyin ,istediğiniz kadar genelleme yapma deyin bildiğim şey şudur : Kadın şöför yoktur.Allah'a emanet giden araba vardır.
  • Rezilik.Hatadır,dalgınlıktır olur el frenini çekmeyi unutmak da kendi kendine gltti ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El freni teli kopmuş mu
    Geçmiş olsun.

• neyseki kapı çıtası kapıda iz bıraktırmamış. boyasız da kapı düzelir ufak tefek izler kalır ama boyaya gerek kalmaz bence. marşpiyel de boyasız kalsa bence sorun yok.. kapı içinde arıza var mı ? cam motorunda, camda felan ? geçmiş olsun

• insanın kafası dağınıksa birşeyler olduysa hele psikolojisi falan bozuksa o el frenini unutuyor, kadın erkek farketmez, son zamanlarda kaç kere peşinden koşup yakaladım arabayı, kadınlara mal etmemek lazım herşeyi, ha devamında artistlik yapılması yanlış tabi
  • Çok geçmiş olsun hocam.

Geçende bir konu daha vardi.Bayan kırmıza da geçmiş,foruma üye arkadaşta duramamış

Kazadan hemen sonra kadın "kırmıza da geçtim suçluyum abi" dediği halde polis geldiğinde kaza tutanağına "ben yeşilde geçtim"şeklinde yazdırmış.

Sizinki de biraz benzemiş buna.Kendilerinde hiç bir zaman suç olmayacağını düşünüyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun bu ne ilk ne de son olur aracın yakınında bulunmamanıza sevindim canınıza kastedip suçlu el freni yargılayın da diyebilirdi ucuz atlatmışsınız....

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende okudum hatta otobus şoförü şahitlik falan yapacaktı :D ne oldu acaba

Geçmiş olsun
  • Volkansah kullanıcısına yanıt
    Valla sonucu bende bilmiyorum.Bir daha da güncellemedi konu sahibi.

Umarım hatalı olanın kadın olduğu ortaya çıkmıştır
  • Geçmiş olsun hocam . Umarım başınıza büyük sorunlar açmaz . Hata yaptığımızı milletçe kabullensek gerçekten güzel ülke olacak . Yine de siz el freninin fotoğrafını falan alın . Çekili olup olmadığına dair kanıt olsun elinizde .
  • El freni tam çekili degilse ve egim varsa araç kayabilir bu komik veya yanlış degil.

• Önce birşeyiniz var mı diye sorulur. Yoksa özür dilenir. Kaza bu olmuş yapacak bir şey yok. Tutanağımızı tutalım istediğiniz yerde içiniz rahat edecek şekilde yaptırın dersin.

Sakinleştirirsin karşı tarafı.

Kaza sonrası çirkeflik kaybettirir.
  • Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar.

Konuyu acma sebebim karsi tarafin hal ve hareketlerinin bizleri irite etmesi. Kadin veya erkek farketmez kaza, kazadir. Kimse bilerek kimsenin malina, canina zarar vermez. Aksi taktirde kaza denilmez.

Amma velakin ulkemizdeki kadin soforlerin bazilarinin bu kadar utanmaz oldugunu hep sizlerin paylasimlarindan okuyarak gordum taki bizimde bire bir tecrube ettigimiz ana kadar.

Inanin elinden gelse, bir yolunu bulsa bizlerin suclu oldugunu dikte edecek. Birde oyle bir tavir ve eda var ki nasil anlatsam kelimeler nasil kafi gelir bu afra, tafralara bilemiyorum.

Yahu zaten olan olmus ve hersey acik. Edebince afedersiniz de kaza oldu arkadasinda dedigi gibi dalginlik vs. ile oldu. Biz zaten cana gelecegine mala gelsin dedik. Kaskomuzda var (her iki tarafin). Bu triplere ne gerek var?

Amacim zaten bir tarafi taslamak degil. Hepimizin esi, kizi ve hatta annelerimiz var. Bir cogu sofor. Insan neden kendini hele hele bayan, baskalarinin onunde komik duruma dusurur anlamis degilim.

Allah sizleri kadin sofor denilen grim reaper'ler den korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 13 Mayıs 2015; 13:59:07 >

• Sırf böyleleri yüzünden arabayla çarşıya gidesim gelmiyor bir yere park edip gidiyorsun insanın gözü arkada kalıyor.
  • bok etmiş canım kapıyı.
    birde afra tafra yapıyor hea öyle kadının içine korlar
  • outbacklive kullanıcısına yanıt
    Diyebilir yani o kapasite vardi .
  • kadın şöförleri gördükçe, erkeğin kaburgasından yaratıldığına inanmıyorum.
  • Bizim ülkede kadın biraz güzelse, her şeyi yaratan benim edasında geziniyor. Ne bu hava sen de s.çıyorsun işte
  • geçmiş olsun, arabaya yazık olmuş..
    kadın büyük ihtimalle sallıyordur da benim başıma benzer bir olay geldi yıllar evvel.. 2005 model easytronic şanzımanlı corsamız vardı. bir gün eve geldim, baktım corsa park yerinin ortasında corsa çok abuk subuk bir şekilde duruyor (park yeri hafif geriye doğru eğimli). hemen arabaya bakmadan hanımı aradım bu nasıl park diye. o ben düzgün park ettim dedi hatta el frenini de çektim dedi. gerçekten arabaya dikkatlı bakınca el freninin çekili ve vites kolunun olması gerektiği gibi olduğunu gördüm. verilmiş sadakamız varmış aracın arkasında çocuk ya da başka araba yokmuş..bu olayın nasıl olduğunu hala anlamış değilimdir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.