Şimdi Ara

Bir iş kurmak istiyorum Tavsiyeler lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 21.Maddi durumumuzda Allaha bin şükürler olsun bi sıkıntı yok altımda arabam bile var şükür..Üni okuyorum ama istemediğim bi bölüm istemediğim bi okulda.Sırf babam istedi diye.Şu sıralarda aklımda hep bi iş kurma ticarete atılma,öğrenme isteği var.Zor olsada artık öğrenmem lazım.Açıkcası baba parası yemekten sıkıldım.Sürekli bi iş düşünüyorum ne yapabilirim nasıl yapabilirim fikirlerimi babama nasıl götürebilirim gibisinden.Bu konuda kimse arkamda değil ne yazık ki..
    Konuya gelirsek bugün sahibinden'de gezinirken aklıma birden tekstil işi geldi.İstanbul içi bi yerde kiraya çıkıp Erkek giyim üzerine bişeyler yapmak istiyorum.Malları merterden toptan alıp hem dükkan hem internet satışı yapmak geldi aklıma.Sizce nasıl bir iş yaşıma göre güzel bi başlangıç olur mu ? Para kazandıkça farklı sektörlere girmeyide düşünüyorum.Sizden sadece ciddi cevaplar bekliyorum.Teşekküler

• Olmaz.İstersen nedenini uzun uzun yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskirakı

Olmaz.İstersen nedenini uzun uzun yazarım...

Yazabilirsin okurum :)
  • Daha önce para kazanmamışsın büyük ihtimalle.
    Para kolay kazanılmıyo aslında kafası basan adam kolay kazanır.
    O dediğin işi batırırsın bence önce tecrüben olsun.
  • Şu konuyu okuyorum da,senden bir bok olmaz.Çoluk çocukken planladığımız tarzda bir yaklaşımın var olaya.Bunu ufaktan beri ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.Hele okulu bırakıp da ticarete atılma fikri fazlasıyla saçma,neyine güveniyorsun da bu kadar körgöz olabiliyorsun bu konuda?
  • ne yalan soyliyim ayni seyi bende dusunuorum suanda yurtdisinda bilg.muh. okuyorum ama amacim cocukluktan beri hep ticare yapmakti... yani bolumumu bitirdikten sonra yapmak istiyorum bence sende oyle yapsan iyi edersin hic degilse en kötü elinde bir meslek oluyor.... Diger turlu guzel dusunmussun... erkek giyim guzel firmalarla anlasip ornegin takim elbise satabilirsin tabikide bu is biraz zor... ilk once isin pisligini ogrenmen lazim is nasil donuyor diye pat diye girmen olman bi 6 ay feda edip tanidigin birinin yaninda ise baslamani tavsiye ederim ben... bide boya piyasasindada acayip paralar donuyor soliyebilirim...
  • Çünkü bu iş ile ilgili bir tecrüben yok.İş nasıl yapılır bilmiyorsun.Marketten yoğurt aldığın gibi satılmıyor çünkü.Eğer bir iş yapacaksan önce girip o sektörde çalışacaksın öğreneceksin işler nasıl yürür.Öğrenciyken bendede vardı böyle hayaller ama hiçte öyle olmadığını görüyorsun.Ayrıca bir iş yapacaksan fark yaratman lazım yoksa tercih edilmezsin ve tutunamazsın.Başarılı olabilmen içinde sevdiğin bir işi yapman lazım...

Umarım faydası olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş yapmak istiyorsan kendi işini kurmak istiyorsan bir yıl iki yıl o işte çalış. giyim dükkanı açacaksan git lcw den başla çalışmayı daha iyimarkalarda her işi yap, kendine konsept yaratıp kafe açacaksan git kafelerde çalış part time olsa da okulunu da bu süre içinde bitir kendini geliştirmeye bak. neyin ne olduğunu gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şu konuyu okuyorum da,senden bir bok olmaz.Çoluk çocukken planladığımız tarzda bir yaklaşımın var olaya.Bunu ufaktan beri ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.Hele okulu bırakıp da ticarete atılma fikri fazlasıyla saçma,neyine güveniyorsun da bu kadar körgöz olabiliyorsun bu konuda?

Öncelikle yaklaşımın keşke biraz düzgün olsaydı neyse.Konuya gelirsek bişeye güvendiğim yok sadece denemek istiyorum kendimi.Okulu bırakıpta bu işi yapmak istediğimi kim söyledi sadece memnun olmadıgımı belirttim.
  • İranda altin ucuz diyorlar getirip burda satmak gerek ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowley

quote:

Şu konuyu okuyorum da,senden bir bok olmaz.Çoluk çocukken planladığımız tarzda bir yaklaşımın var olaya.Bunu ufaktan beri ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.Hele okulu bırakıp da ticarete atılma fikri fazlasıyla saçma,neyine güveniyorsun da bu kadar körgöz olabiliyorsun bu konuda?

Öncelikle yaklaşımın keşke biraz düzgün olsaydı neyse.Konuya gelirsek bişeye güvendiğim yok sadece denemek istiyorum kendimi.Okulu bırakıpta bu işi yapmak istediğimi kim söyledi sadece memnun olmadıgımı belirttim.

Bak hala bak kafaya bak,okulu bırakmadan planladığın işi yapmayı nasıl düşünüyorsun dükkanda okul arkadaşlarınla nöbetleşe mi bekleyeceksiniz?

Tamam kabul ediyorum biraz fazla üzerine gittim

• Tecrübem olmadığını , pişmem gerektiğini tabikide biliyorum ve farkındayım ki zaten yanımda bu işi bilen birinle kısmetse bu yola çıkmayı düşünüyorum öğrenmek için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cowley

quote:

Bak hala bak kafaya bak,okulu bırakmadan planladığın işi yapmayı nasıl düşünüyorsun dükkanda okul arkadaşlarınla nöbetleşe mi bekleyeceksiniz?

Tamam kabul ediyorum biraz fazla üzerine gittim

beni bitirdin beee bitirdinn
    işi bilen bi büyügümle yapmayı düsünüyorum zaten.Kısacası part time gibi olucak benim icin..

• la adam bi fikir söyledi sadece bi dövmediğiniz kaldı
  • Tekstil sektöründe barınamazsın dostum sana diyeyim.Tekstile girme de naparsan yap.Heleki Türkiye gibi tekstil merkezi bir ülkede kımse senın sıtene gırıpte don gömlek almaz.

Dünyaca unlu ama Türkiye'de bulunmayan herhangı bır sektorden bı fırmanın distrübütörlüğünü alabilirsin.
    Lise2den beri ticaretle uğraşıyorum.Hiç okulla alakam yoktur.Şuan açıktan okuyorum.Edindiğim tecrübelere göre sana sunu soyleyebılırım.Günümüzde başarılı olmak için farklı bişey yapman gerekiyor.İnsanların arz-taleplerını çok ıyı araştırman gerek.Şuan mertere git bınlerce magaza dukkan var.Ticaret sadece bı urunu 10 lıraya alıp baska bı yerde 30 lıraya satmak degıldır.Bu cok kolay birşey.Bunu herkes yapabilir.
    Farklı bişeyler üret

• quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Tekstil sektöründe barınamazsın dostum sana diyeyim.Tekstile girme de naparsan yap.Heleki Türkiye gibi tekstil merkezi bir ülkede kımse senın sıtene gırıpte don gömlek almaz.

Dünyaca unlu ama Türkiye'de bulunmayan herhangı bır sektorden bı fırmanın distrübütörlüğünü alabilirsin.
    Lise2den beri ticaretle uğraşıyorum.Hiç okulla alakam yoktur.Şuan açıktan okuyorum.Edindiğim tecrübelere göre sana sunu soyleyebılırım.Günümüzde başarılı olmak için farklı bişey yapman gerekiyor.İnsanların arz-taleplerını çok ıyı araştırman gerek.Şuan mertere git bınlerce magaza dukkan var.Ticaret sadece bı urunu 10 lıraya alıp baska bı yerde 30 lıraya satmak degıldır.Bu cok kolay birşey.Bunu herkes yapabilir.
    Farklı bişeyler üret

en sonunda doğru düzgün cevap veren biri..
    hocam doğru söylüyorsun aslında..

• beyaz kadın ticarethanesi kur
  • Balık Ticareti yap.
    Bir gün ülkenin girişimcileri bu işte çok paranın olduğunu anlayacak ama onlar için çok geç olucak. Zira o güne kadar ben bu sektöre girip tekel olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Balık Ticareti yap.
    Bir gün ülkenin girişimcileri bu işte çok paranın olduğunu anlayacak ama onlar için çok geç olucak. Zira o güne kadar ben bu sektöre girip tekel olurum

Balık ticareti derken hocam ? Biraz açarsan sevinirim.Her öneriyi not defterime yazıp araştırıyorum..
  • Öyle küçük esnaf devri bitti. Lcw, colins, defacto gibi markalar varken kimse senin merterden aldığın adi malları satın almaz. İnternetten satma işini de geç. Çünkü kargo parası yüzünden fiyatları fazla yazmak zorunda kalacaksın ve yine kimse almayacak. Git tekel bayi falan aç daha iyi para kazanırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.