Şimdi Ara

Bir insanın zengin mi fakir mi orta sınıf mı olduğunun suratından anlaşılması.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz de fark ettiniz mi? Aynı kıyafetleri giydir yine de anlarım ben. Suratı geç boy bile fark ediyor. Fakir bir semtte oturuyorum, 180 boyumla herkesten uzunum ama Bağdat Caddesi'nde çalışırken kızların bile önemli bir kısmı benden uzundu.

• çok dogru bir tespit bende Fakir bir semtteyim 1.81 boyumla burda dev gibi dururken biraz daha zengin semtlerde orta boylu hatta kısa kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çok yanlış düşünüyorsun bence , bu düşünce seni uçuruma götürür .

• Capire C kullanıcısına yanıt
    Bizden uzun kızlar var hocam zengin semtlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

katılıyorum. ben mesela aşırı fakir olmasa bile evin annesinin umursamazlığı ve babanın otoritesizliği nedeniyle yemek pişmeyen, öğle yemeği diye bir kavram bile olmayan, kahvaltı bile göstermelik yapılan, düzensiz yenilen akşam yemeklerinin bile içerik olarak çöp olduğu bi ailede büyüdüm (çöp derken yani göstermelik makarna-pilav falan yapıp kaktırırdı annem). yemeklerin gıda içerikleri falan önemsiz idi bizimkiler için. çocuğun nasıl beklenilmesi gerektiği gibi bir kavram yoktu. şu an 32 yaşındayım, 165 boyundayım. 60 kiloyum. gören herkes lise öğrencisi zannediyor. bilinçli ailelerin çocuklarının gelişmeleri sadece boy ve kilo olarak olmuyor, adamlar vücut hatlarına baktığında farkı direk anlayabiliyorsun. bizim hatlarımız yarım gelişmiş gibi, ergenlikten kalma gibi bizim hatlar. onlar ise tam ermiş-gelişmiş-yetişkin gibi. kıyasladığımda âdeta engelli olmayan engelli gibi hissediyorum kendimi. ancak gerçek bi engelli görürsem teselli buluyorum, elim ayağım yerinde, bisiklet kullanıyorum, gezip rahatça yaşayabiliyorum diye.

bazen böyle apaçilere rastlıyorum, bakıyorum hepsinin boyu 165, kilo 60, ayaklarında yırtık apaçi pantolonları. ulan diyorum hani apaçi değiliz az çok kültürlü kişiyiz yani ama görüntü olarak şu kekolardan farkım yok ne yazık ki.

:(((((

• Stressiz yaşam düzenli beslenme işte hocam bizim gibi yaşamıyorlarki birde güzel anne babaya sahip olunca bitmiştir kızlarda hele daha belirgin oluyor uçurum yüzden flan

• Tezgahtarlık yapıyordum, mağazaya gelen insanların çoğunun zengin olduğu anlaşılıyordu, mutsuz zengin görmedim. Bizim fakirler de kendilerini kandırsın para mutluluk getirmiyor diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Tezgahtarlık yapıyordum, mağazaya gelen insanların çoğunun zengin olduğu anlaşılıyordu, mutsuz zengin görmedim. Bizim fakirler de kendilerini kandırsın para mutluluk getirmiyor diye.

Ahahahah alemsin hocam ama haklisin varya zenginler cok daha mutlu yaptirdiklari filmlerle de fakirlik mutluluktur sacmaligini yediriyorlar orta alt kesime

Para tabiki her seyi satin alamaz ve yuzde 100 mutluluga götüremez ama mutluluk kaynaklarının en önemlilerinden biri hic suphesiz yesil yesil paraciklardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bizim dizilerde herkes zengin ama mutsuz, Amerikan dizilerinde filmlerinde insanların en önemli sorunu para oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 3 Mart 2018; 10:23:11 >
  • Zenginler iyi genetiğe sahip kadınları alıyor ondan hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.