Şimdi Ara

Bir insanda tip herşeydir inkar edilemez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu balığın tipinden bile vahşet akıyor bu balığın suratına bakıpta korkmayacak insan var mıdır ? Ben hiç zannetmiyorum. Aynı şekilde bir pitbull köpeğinin tipine bakın birde goldena, finoya hangisinin suratı tehlikeli gözüküyor ?

• Kangal alır.
  • Evet tip her şeydir. Bu yüzden yavaş yavaş yüzümü düzeltmeye başladım. 2/10'dan 4/10'a çıkmak bile bana huzur verecek cunku eğer bir gün eskortla sevisirsem en azından benden igrenmez ve gerçekten zevk alir diye düşünüyorum. Hayat kısa, elimizdeki imkanlarla bir şeyler yapmak zorundayız. Başarısız olursan bile 80 yaşına geldiğinde "keşke şunu yapsaydım" diye pişmanlık duymazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 25 Eylül 2019; 19:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Evet tip her şeydir. Bu yüzden yavaş yavaş yüzümü düzeltmeye başladım. 2/10'dan 4/10'a çıkmak bile bana huzur verecek cunku eğer bir gün eskortla sevisirsem en azından benden igrenmez ve gerçekten zevk alir diye düşünüyorum. Hayat kısa, elimizdeki imkanlarla bir şeyler yapmak zorundayız. Başarısız olursan bile 80 yaşına geldiğinde "keşke şunu yapsaydım" diye pişmanlık duymazsin.
    hocam çenemin geride olup olmadığını nasıl anlayabilirim emin olamıyorum
  • şahsen kıvanç gibi yakışıklı olmak yerine goldberg yada trevor reyiz gibi vahşi suratlı korkutucu biri olmayı tercih ederim

tipi boşver güç çok daha güzel bir şey her şey diyemem ama öyle
  • Tip her şey değildir ama çok şeydir.
  • o baligi yerim. gercek anlamda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruh diye bir şey yoktur.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tip hiçbir şey, paraya bakanlar gerçek
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Reis ilk ameliyatını olacaktın oldun mu olduysan nasıl geçti. Bir de 20 yaşından sonra ağızdan nefes almak veya almamak bir şeyi değiştirir mi.

• kutu kolaya bunu yaban insana neler yabmaz
  • Sence korkutucu görünmek iyi bir şey mi ?
    İnsanlar senden korktuğu için saygı gösterse hoşuna gider mi ?
    Bence, saygıyı iki dudağının arasından çıkan kelimeler oluşturursa daha değerli ve kalıcı olur.
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Burnum için rekonstrüktif ameliyat oldum(estetik de dahil)ve başarılı geçti. Bunu olmak zorundaydım çünkü deforme olmuş bir burna sahiptim. 2.ameliyatim için ise çift çene ameliyatı dusunuyorum. Hayatımı değiştirebilecek türden bir ameliyat olabilir.

Ağızdan nefes almak genellikle çocukluk ve ergenlik döneminde probleme yol açıyor ama burundan nefes almak her zaman daha iyidir.

• ya offff tamam evet de NAPAK ÖLEK Mİ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.