Şimdi Ara

Bir insan sonradan sevebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

butun yorumlari tek tek okudum fakat tamami avama hitap ediyor

bir tek ustteki arkadas iliskide strateji uygulamanin igrenc bir sey oldugundan bahsetmis dogru da demis ama alfa beta muhabbetine girmis o da

avama hitap eder dememdeki sebep yazilanlarin yanlis olmasi degil aksine yazilanlarin cogu dogru ve bir kizi yataga atmak icin uygulanmasi gereken TAKTİKLER

bu konuda arkadas hayatinda ilk defa asik oldugunu ve kizi sevdigini anlatmis. konuya gelen yorumlardaki tavsiyeleri uygulayip kizi elde edecegini varsayalim, oyle olsa bile gercek bir ask yasayamayacak o yuzden bir anlami yok.

maksat yataga atmaksa o isler taktikle stratejiyle olur ona lafim yok. o da tamamen para meselesi. parasi olan eskorta gidiyor kafasi rahat. para yoksa sirf bi kizi yataga atabilmek icin boyle aylarca yillarca taktik pesinde kosuyorsun iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız konusunda hiçbir Aman ümide kapılmayın niyetinizi erken. belli edin benim için 2 ay bile uzun. 2hafta yeter anlamaya. Bir olumsuzu varsa evlenince de ortaya çıkabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kızın hayat felsefesi 'ölüm var bu nedenle sevdiğim kişiye sevdiğimi söylerim'  bu olduğuna göre sana da saygı duyması gerekir yani kız sana adım atmış anlarım ben bu cümleden durup dururken insan niye bu mesajı atar ki; ve bir kız bir erkeğe sırrını anlatacak kadar 2 ay da hem de yakın olmaz kız ne yapacağını bilmiyor boşver kardeşim unutuyorsun karşına daha iyileri çıkıyor sonra emin ol .

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Artık bırakıp yanaşmamayı düşünmüştüm. O gelene kadar adım atmayacaktım ama olmuyor. Sürekli onu düşünüyorum. Bazen başkalarıyla konuştuğunu görüyorum ve kıskanıyorum. Hayatımda hiç yaşamadığım duygular yaşıyorum. Anında nefret ediyorum eve geçince kötü yanlarını sayıp kendime soğutmaya çalışıyorum. Ertesi gün yanına gidince hemen dönüyorum eski halime. Hiçbir şekilde kızamıyorum. Kalbini kıramıyorum, açık ve net olamıyorum.

Forumda genelde yatağa atmak için tavsiyeler verildi. Bu öyle bir şey değil. Hani derler ya dokunmadan, görmeden, uzaktan sevmek diye acaba bunu mu yapsam. Sezai karakoçun birisine aşık olup mona roza gibi bir şiirle teklif etmesini ve böyle bir şiire karşı nasıl reddedildiğini anlamıyorum. Anlamadığım daha tuhaf olan şey de sezai karakoçun hayatı boyunca evlenmemiş olması. Demek ki sevmiş ve beklemiş, başkasına gönül verememiş.

Ah ah ne yapsam bilemiyorum. İlk defa yaşıyorum bu duyguları ve çevremde anlatacak kimsem yok. Dindar bir çevrem var ve bende dini önemseyen biriyim ama bu öyle bir şey değil. Akıl sevmiyor çünkü KALP SEVİYOR, RUH SEVİYOR. Onun için elimde olan bir şey değil bu. Şu hayatta her şeye mantıkla yaklaşan biri olarak aşka mantıkla yaklaşılmadığını anladım. Birisine açsam konuyu hemen kızacak, haram diyecek ve beni alıkoyacak biliyorum. Haram olduğunu da biliyorum lakin yapacak bir şey yok. Soruyorum size bu insanın elinde olan bir şey mi?

Ne yapayım? Lütfen bir yol gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasiyabb -- 3 Aralık 2021; 7:50:34 >

• ynsarcyoutube
    Cebimde ucu ucuna yetecek bir para Ve içimde umutlar Bir çanta ve anılar koyuldum yola Akdeniz merhaba Tarlada, patikada, dağlarda Başka bir tat var yollarda Çok yorulmuş bir haldeydim Kendimi buldum aşkında Bekler sahilde meltem, içimde fırtına Yeniden de sevebiliriz, Akdeniz Sensiz avare geçer, hüzünlü akşamlar Yeniden de sevebiliriz, Akdeniz Dereden tepeden gel Kıyıdan köşeden gel Yatağını, yorganını Çeyizini, bohçanı Yüreğini kapta gel
    https://www.youtube.com/watch?v=urZaE3RqEOI
  • insan beyni üzerine okuduğum bir araştırmada, unutamayacağım denilen kişiyi unutup başkasına aşık olmanın çok kolay olduğu ve bunun sebepleri anlatılıyordu uzun uzun. üreme isteğinin hayvanlar üzerindeki evrimsel sonuçlarından falan bahsediyordu. başta inanmadım tabi buna. şimdi aradan birkaç ay geçti ve sanırım bir başkasını seviyorum?? canımı bile verebilirdim oysaki sevdiğim kız için. ya ben klasik odun türk erkeğiyim ya da okuduğum yazı tamamen doğru.

• Duygularını utanıp gizlediğini zannetmiyorum. Ne hissettiğini söylemiş. I'm sorry.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim %100 tutma garantili sistem anlatıyorum. kıza kusura bakma yanlış anlamışım de mevzuyu kapat arkadaş arkadaş takıl ve başka bir kadınla ilişkiye başlaki senin ona takık olduğunu veya her zaman bir yedek olduğunu düşünmesin böylelikle kızın senden hoşlanma ihtimali yükselecek. TEK ÇARE BAŞKA BİR KADINLA İLİŞKİYE BAŞLAMAK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.