< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir insan sonradan sevebilir mi?

-
-
hocam kizlar bunu cok yapar hoslaniyor sanirsin ama
"bn sni ark olarak goruorum .s .s" derler sadece senin basina gelmedi bu
unut onu
-
Diyeceğin şey ''ben arkadaş aramıyorum hayatım gayet iyi ve arkadaşlarım gayet yeterli, sen bilirsin''
-
O kadar kolay mı be gönül istiyor senin elinde değil ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu şekilde söylemezsen seni her zaman garanti olarak görecek ve birliktelik ihtimaliniz sıfıra düşecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizhaldeyim -- 22 Kasım 2021; 14:6:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısını şu anda 7 aydır çıktığım kız söyledi, ben de sana yazdığım cevabı gönderdim ona.
-
Onu sevdiğimi söyledikten sonra bu abes kaçmaz mı? Hem seviyorsun hem arkadaş aramıyorum diyorsun demez mi?
Daha önce hiç yaşamadım böyle şeyler tecrübeli değilim ne yapmalıyım bilmiyorum
Evet o kadar basit.
Kadınları yeni yeni tanımaya başlamışsın. Şuan şoktasın doğruyu yaptığın halde sana yanlış yapmışsın gibi hissettirecek sonra seni süründürmeye devam edecek. Ya yol verip mutlu olmaya bakacaksın ya da peşinden koşup ömrünü heder edeceksin. Sen bilirsin seç birini.
Not: samimi davranmışsın sende suç yok. Kadın milleti psikolojik olarak ne istediğini bilmez. Bilinç altında erkek ona yaklaştığında onu süründürmek vardır. Bak forum kızzedeler ile doludur eski konuları biraz deşersen görürsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genç dostum selamlar,
Bu tarz olaylar her gün yüzlerce insanın başına geliyor. Bunlar seni yıldırmasın, pişmanlık yaratmasın. Kadınlar sevgi ve ilgiye acıktıkları zaman böyle ortaya yem atarlar bakınız: ( WhatsAppta yazışırken hayat felsefesinin 'ölüm var bu nedenle sevdiğim kişiye sevdiğimi söylerim' ) Bu yemi güzelce yemişsin, yerken düşünmedin mi tam olarak ne yazdığını. Lütfen baştan yüksek sesle tekrar oku.
Şimdi anlamışsındır, sevseydi zaten senden önce söylerdi.
İnsan bazı şeyler sonradan sever, mesela brokoli çorbası nefret ederdim şimdi çok seviyorum. Single malt viski... Bu ne ya derdim şimdi çok seviyorum. Oral s**s eskiden hiç sevmezdim şimdi... gibi gibi örnekler uzar gider.
Şunu da asla aklından çıkarmanı istemem ; armudu seviyorsun diye armudun da seni sevmesini bekleyemezsin.
Arada aklına gelip seni rahatlatacak ama üzerine hayat felsefesi inşa edilemeyecek bir laf daha var ; denizde balık çok ! Bekleme yapma çok.
-
Sanırım haklısınız, herkes de sizin gibi düşünüyor. Yapacak bir şey yok. Yol vereceğim ve o gelene kadar da adım atmayacağım.
Evet forumda çok dönüyor bu tarz meseleler. Benim ilgimi çekmediği için okumuyordum artık okuyacağım. Öneriniz ve cevabınız için teşekkür ediyorum.
Biz buna tecrübe diyoruz. Kadınlar öyle yakın sıcak davranır senin onunla ilgilenmeni ister. Aramazsan küser, trip atar seninle sevgiliymiş gibi her şeyini paylaşır, ama sen ondan hoşlandığını söylediğin an tüm balon patlar ve artık büyü bozulur. “Ben seni arkadaş olarak…” peki biz ne öğrendik? Hiç bir kıza açılmamayı, nasıl istiyorsa öyle davranmaya devam etmeyi. Ben nasıl mutlu oluyorsam öyle davranmayı. Sonra araya alışkanlık girince konu “biz şimdi neyiz?” E geliyor. Sonrasında zamanla bir anda kendini bir ilişki içinde buluyorsun. He ben sonuç odaklıyım kimseyle zaman harcayamam, teklif ederim kabul ederse olur etmezse olmaz diye düşünülebilir. O da deneme yanılma ile olabilir ben yapmıyorum. Benim tek önerim sadece ilişki başladıktan sonra aşık ol öncesinde yaşadıkların seni uçuruma sürükler. Nasıl mı? Aşık olduğunu hissettiğinde araya bir çizgi çek ve o çizgiyi aştığını hissettiğinde uzaklaş. Sana karşı bir duygusu var ise zaten o sana gelecektir.
Umarım her şey gönlünce olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ediyorum değerli tavsiyeleriniz için. Dikkate alacağım.
https://forum.donanimhaber.com/disiler-hakkinda-bilmeniz-gerekenler--151188913
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten aşık olduysan bir sözle pes etme derim. Sonra niye daha fazla çaba göstermedim diye pişmanlık duyabilirsin.
-
Dostum hiç uğraşma. O senin oltasına geldiğini anlamış artık. Sen onun için ne kadar çabalasanda kullanılırsın bak net. Kadınlara sakın ha sakın güvenme. Bu devirde kimseye güvenme. 15 aylık ilişkim yeni bitti 26 yaşındayım yüzük takacaktık senemiz dolduğunda. ilk 3 ay peşimde koştu seni çok seviyorum aşığım bana bağlan vs diye. Bide kendini öyle bi tanıttıki dünyanın en temiz insanı gibi. Birşeyler yaşandıktan sonra insan karşısındakini kabulleniyor, öyle hayaller kuruyor ki görsen diyosun ki ulan bu sensiz yapmaz he. Eşeklik diyorum aslında adamlıktır bu sende bağlanıyorsun, koruyup kolluyorsun. Sonra ne oluyor senemiz dolmasına 1 hafta kala ayrılmak istiyorum diyor eskisi gibi olmuyor diye bahane ederek birden. 3 hafta sonra tekrar barıştık sonra 2 ay devam etti tekrar aynı mevzular. Bide dili o kadar sert ki seni sevmiyorum istemiyorum. Durup düşünüyorum sonra ulan ben bu hasta olduğunda sabahlara kadar uyumamışım beklemişim diyorum. Söyledikleri sözler laflar yalan çıkıyor. Bu hayatta sevgiliymiş aşkmış eskisi gibi değil. İnsanlar için hiçbirşeyin önemi yok. Aklın varsa uzak dur bırak. Kızlar böyle yüksek ihtimalle ilgi meraklısı bi kız. Boş yere duygularınla oynar hiç karışma. Bu devirde eğlenilecek kız çok sürüsüyle. Kimseye bağlanma hayatını yaşa. Yoksa çok üzülürsün
-
Ben sevgili olmak istiyorum arkadaş olmak istemiyorum de, geç. Abes olmaz, beğenir.
-
Klasik türk kezban kesin eskiden başına bişey gelmiştir falan filan acıma vurmaya calis
4s ile yaşa
Üzüldüm açıkçası. Allah gönlüne göre versin abi. Haklısın kimseye bağlanıp hayatımı mahvetmeyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam kizlar bunu cok yapar hoslaniyor sanirsin ama "bn sni ark olarak goruorum .s .s" derler sadece senin basina gelmedi bu unut onu |
Diyeceğin şey ''ben arkadaş aramıyorum hayatım gayet iyi ve arkadaşlarım gayet yeterli, sen bilirsin'' |
Genç dostum selamlar, Bu tarz olaylar her gün yüzlerce insanın başına geliyor. Bunlar seni yıldırmasın, pişmanlık yaratmasın. Kadınlar sevgi ve ilgiye acıktıkları zaman böyle ortaya yem atarlar bakınız: ( WhatsAppta yazışırken hayat felsefesinin 'ölüm var bu nedenle sevdiğim kişiye sevdiğimi söylerim' ) Bu yemi güzelce yemişsin, yerken düşünmedin mi tam olarak ne yazdığını. Lütfen baştan yüksek sesle tekrar oku. Şimdi anlamışsındır, sevseydi zaten senden önce söylerdi. İnsan bazı şeyler sonradan sever, mesela brokoli çorbası nefret ederdim şimdi çok seviyorum. Single malt viski... Bu ne ya derdim şimdi çok seviyorum. Oral s**s eskiden hiç sevmezdim şimdi... gibi gibi örnekler uzar gider. Şunu da asla aklından çıkarmanı istemem ; armudu seviyorsun diye armudun da seni sevmesini bekleyemezsin. Arada aklına gelip seni rahatlatacak ama üzerine hayat felsefesi inşa edilemeyecek bir laf daha var ; denizde balık çok ! Bekleme yapma çok. |
Benzer içerikler
- en arka braketim çıktı
- bioxcin şampuan kullananlar okusun
- gece öten kuşlar
- deymez mi değmez mi
- bir kızın sevgilisi olduğunu nasıl anlarız
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- havadan su üreten cihaz
- moonwalkers ayakkabı
- discord açıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X