Şimdi Ara

Bir insan neden OTP bir şampiyon oynar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

430k MF var. Onu otp yaparak plata kadar çıktım. Bronzdan çıkarken zorlanmadım. Champin her şeyini çözdüm 1 level q sektirip yarı canlarını aldım kanser ettim

Aglaaa

Edit: agla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 7 Mart 2017; 18:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol hayatıma lol betadan çıkıp resmen başladığı dönemlerde, dotadan bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Hangi sezondu tam hatırlamıyorum ama, aralık ayıydı çünkü doğum günüme az birşey kalmıştı. Ahri geldi oyuna. Kendime doğum günü hediyesi olarak full bundle çektim. O güne kadar toplamda 150-200 oyun atmışımdır. O günden bu güne ise 2000-3000 falandır. 2500 desek, bunun en az 1500'ü ahri ile oynanmıştır. Zerre pişman değilim. Hesabımı değiştirdim ilk yaptığım şey Ahri'ye kostüm açmak oldu çeşit çeşit. Ahri'yi şu anda çok fazla oynamam ama hesabım kaybolsa, yeni hesap açsam ilk alacağım hero ahri olur oynamasam bile. Yine kostümlerini alırım. Çünkü heronun tasarımı hoşuma gidiyor. Skillseti hoşuma gidiyor. Hikayesi, kostümleri hoşuma gidiyor. Son dönemde support oynadığım için pek oynamasam da, zamanında orman da yaptım Ahri ile. Böyle bir anımdır. Oyunu keyif almak için oynayan insan OTP olabilir, olmayabilir. Lig atlayacam yeah diye OTP olan adam zaten 100 maç atar en fazla sevmediği hero ile. Farklı herolarla oynamaktan ziyade aynı heroyu farklı herolara karşı oynamaktan keyif alıyordum OTP olduğum dönemde.

Dipnot: Ahri'nin hiçbir anime veya çizgifilm ile alakası yoktur. 9 kuyruklu tilki çin mitolojisi kaynaklı, asya kültürlerinde sıklıkla görülen bir motiftir.

• low elo konusu. otpden dayak yiyip buraya QQ konusu açmaları yok mu...

karşısındaki otp de maksimum diadır yani masterdaki biri ilk kez oynasa o çarı yine aynı oynar
  • 1 senedir Tresh den başka karakterle oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Belki birden fazla şampiyon ile oynamaya beyinleri yetmiyordur.

Sanirim birden fazla sampiyonla oynuyorsun, ligini ogrenebilir miyim :-)

• konuda da öyle anlatmışlar ki sanki her heronun 500 tane mekaniği var. 4 tane skill var işte basıp sağ click yapıyoruz. otp çok özel bir şey bile değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gianosah

quote:

Başladık yine lig muhabbetine öyle mi?

E ne oldu hani sen cok zekiydin, birden fazla sampiyonla oynuyordun?

• Otp TF olmak ayricaliktir (;

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başladık yine lig muhabbetine öyle mi?

E ne oldu hani sen cok zekiydin, birden fazla sampiyonla oynuyordun?

Ben zekiyim demedim ki.

E birden fazla sampiyonla oynamak zeka gerektiriyordu?Sen birden fazla sampiyonla oynamiyor musun?Yoksa oz elestiri mi yapmistin ilk mesajinda? :-)

• Gianosah G kullanıcısına yanıt
    zekilikle ilgisi yok tek hero oynamanın. saçma sapan yorumlar yazıp insanları germeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

zekilikle ilgisi yok tek hero oynamanın. saçma sapan yorumlar yazıp insanları germeyin

millete beyni yetmiyor diyen arkadaş germiyor ama karşı çıkan arkadaş geriyor öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

millete beyni yetmiyor diyen arkadaş germiyor ama karşı çıkan arkadaş geriyor öyle mi

hayır. Beyni yetmiyor diyen arkadaş geriyor
  • Madem otpler hepsi master hepsi diamond o zaman neden 5m ashe olan adam unranked bide her maç TP alıyor 2m fiorası olan adam bronz bunlar daha da çoğalır. Zaten amacım ağlayıp buraya konu açmak değil neden OTP oynanır onu merak ettiğim için açtım yani 50 oyun üst üste Velkoz oynayan adam beni gelmez ama zoru ne?

• Forumda bu kadar otp olduğunu bilmiyordum hepside toplaşmış,lig yükselme hırsı gözlerini bürümüşlere ediyorum lafımı zevk alarak oynayanlara değil.oyun siz zevk alasınız diye var lig kasınca hiçbişey kazanmıyorsunuz size bir ödül vermiyorlar canınız ne çekiyorsa alın oynayın kendinizi ben lig çıkıcam dia olana kadar bunu oynıcam diye şartlamayın.

• Bir insan neden OTP bir şampiyon oynar.

• Sopporte S kullanıcısına yanıt
    Oruç tut

• Everybody dies, some just need a little help.

O dashler animasyon sıfırlamalar beni benden alır.

Let us hunt those who fallen to darkness.

Abi bildiğin ultiyi açıp kayıyorsun ya. q atıp milleti taklaya getirme olayı falan aşırı efsane. Hatta pink ward olayı kalkınca ayrı bir zevkli oldu artık iyice ulti q yapıp fightın içine kafa atıyorum aşırı zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ağlaaaaaaaaaaa

430k MF var. Onu otp yaparak plata kadar çıktım. Bronzdan çıkarken zorlanmadım. Champin her şeyini çözdüm 1 level q sektirip yarı canlarını aldım kanser ettim

Aglaaa

Edit: agla

Bende aynısını Jannada yapmıştım da bu abartılacak bir şey değil ki :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evaportian

Everybody dies, some just need a little help.

O dashler animasyon sıfırlamalar beni benden alır.

Let us hunt those who fallen to darkness.

Abi bildiğin ultiyi açıp kayıyorsun ya. q atıp milleti taklaya getirme olayı falan aşırı efsane. Hatta pink ward olayı kalkınca ayrı bir zevkli oldu artık iyice ulti q yapıp fightın içine kafa atıyorum aşırı zevkli

Lucian oyundaki en zevkli hero la

• quote:

Orijinalden alıntı: BomBidiBom

Madem otpler hepsi master hepsi diamond o zaman neden 5m ashe olan adam unranked bide her maç TP alıyor 2m fiorası olan adam bronz bunlar daha da çoğalır. Zaten amacım ağlayıp buraya konu açmak değil neden OTP oynanır onu merak ettiğim için açtım yani 50 oyun üst üste Velkoz oynayan adam beni gelmez ama zoru ne?

ooo mesele velkoz oldumu avukat kişiliğim ortaya çıkar Vel'Koz oynamak çocukluğundaki o haftaiçi tatil günü gibi tatlı ve süprizlerle dolu, baharın başında aşık olmak kadar heyecanlı, sabah 6 da uyuyup 7 ye alarm kurmak kadar gerilimlidir.

Vel'Koz oynarken her el yeni bir şey öğrenirsin

Her Q attığında umutla beklemeyi öğrenirsin
    Zed e E yi tutturamadığın an öldüğünü öğrenirsin
    Ultini adamın ağzının içinde attığında siyah beyaz ekranın gelişinin çok geç olmadığını öğrenirsin

Oynadıkça sever ; sevdikçe oynarsın

Vel'Koz un dediği gibi

AS DO I

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.