Şimdi Ara

Bir İnsan Neden Hitler'i Sever (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelişmemiş avam alt tabakaların toplumdaki hakimiyetini at oynatmasını görünce insan bi düşünüyor..

• Sermayeyi değil hayatlarını ellerinden aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Toplumcu zerzavatın tekiydi.

Devletin insanlar üzerinde kontrolü ve denetimi artsın diye "Hitler gençliği" diye bir zırvalık çıkarmıştı, Alman gençleri okul saatlerinden sonra da saatlerce okulda kalıyorlardı.

Ders saatleri çok fazla diyen liselilerin (8 saat gerçekten fazla), Hitler savunuculuğu yapmasından komik bir şey yok.

"Sosyal etkinlikler, daha fazla eğitim" gibi saçmalıklarla sözde savunduğu Alman milletinin gençlerine bile hapis hayatı yaşatmış totaliter üniformalının tekiydi.

İşte buna +1 derim.Kavgamı biraz okumuştum adam aile yapısına bile karışıyor.Tamamıyla kendi kafasındaki dünyayı başkalarına dayatmaktadır

Toplumcu olmayın çünkü toplum diye bir şey yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 9 Ekim 2020; 7:32:7 >

• 2 olasılık var.
    1-hitler gibi oldukları için.
    2-Hitleri tanımadıkları için.

Yoksa sevilecek bir tarafı yok. Hitler insan sayılacak birisi bile değil bence.

• Ruh sağlığı bozuksa sever ve benimser

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zalimler için yaşasın cehennem.

• Bir ideolojisi var.Belki de insanlar onun yaptığı kötü şeyleri göremiyorlardır ya da yahudi karşıtı olabilirler.
    Bir de Türkiye’de hatrı sayılır düzeyde hitler fanatiği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 9 Ekim 2020; 7:1:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Er Ist Wieder Da" bu filmi izleyebilirsin azda olsa nasıl olduğunu anlayabilirsin. Bununla ilgili bir şeyler okumuş biri değilim ama bence işin özünde milliyetçilik yatıyor.

Türkiye'de bile birisi çıkıp "bu Kürtlerden, Suriyelilerden bla bla bla" dediğinde bile neler olabileceğini bir düşün istersen :)

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle biri değilim ama Yahudileri öldürmüş mü öldürmüş benim için bitmiştir

• Hitler'in gücüne hayran kaldığından olabilir.

Edit: Ayrıca son 5-6 yılda tekrardan popüler olan bir karakter Hitler. Hakkında yapılmış bir sürü caps meme falan var. Bunun da katkısı vardır elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 9 Ekim 2020; 14:11:53 >
  • Amerikadayken o zamanlar daha genctim toydum tabi, bitane arkadasim oldu calistigim yerden kasli beyaz fln. Ben de beyaz tenliyim muhtemelen cahilliginden anlamadi Turklerin musluman oldugunu fln ya da beni sevdi sallamadi bilmiyorum ama adam Aryan cetesinden cikti. Iste ben soruyordum saf gibi Amerikalilarin kokeni hep farkli ulkelerden seninki nereli diye, hemen Alman diyordu. Sonra Nazi gamali hac koleksiyonunu gosterdi arkadaslariyla tanistirdi ben de o zaman Rumenlerle kaliyorum otelde beni de balkanli beyaz avrupali fln sandilar diye dusundum kotu yaklasmadilar ama baya Istanbul fln ovuyorlardi nazi dovmeleriyle.

Benim arkadasin lakabi Big Rob du, otele getirdigimde rumenler hemen kaciyordu adamdan fln ben Istanbulda buyudum bicakli adamla kavga fln ettim kormuyordum boyle seylerden. Bi gun bu adam mesaj atti eski sevgilisini doven bi adam varmis onu oldurmeye gidiyom dedi.Dedim bekle gitme degmez olm fln dedi benim namim var kari umrumda degil namim yurusun diye oldurecem dedi ama gittim bara goturdum sakinlestik baska hatunlar fln bulduk annesi fln iyi insandi yemege davet ettiler.

Yani aliskanliktan white power olaylarina fln giriyorlar ama hepsi kotu insan degil destekleyenlerin cogu cahillikten.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Amerikadayken o zamanlar daha genctim toydum tabi, bitane arkadasim oldu calistigim yerden kasli beyaz fln. Ben de beyaz tenliyim muhtemelen cahilliginden anlamadi Turklerin musluman oldugunu fln ya da beni sevdi sallamadi bilmiyorum ama adam Aryan cetesinden cikti. Iste ben soruyordum saf gibi Amerikalilarin kokeni hep farkli ulkelerden seninki nereli diye, hemen Alman diyordu. Sonra Nazi gamali hac koleksiyonunu gosterdi arkadaslariyla tanistirdi ben de o zaman Rumenlerle kaliyorum otelde beni de balkanli beyaz avrupali fln sandilar diye dusundum kotu yaklasmadilar ama baya Istanbul fln ovuyorlardi nazi dovmeleriyle.

Benim arkadasin lakabi Big Rob du, otele getirdigimde rumenler hemen kaciyordu adamdan fln ben Istanbulda buyudum bicakli adamla kavga fln ettim kormuyordum boyle seylerden. Bi gun bu adam mesaj atti eski sevgilisini doven bi adam varmis onu oldurmeye gidiyom dedi.Dedim bekle gitme degmez olm fln dedi benim namim var kari umrumda degil namim yurusun diye oldurecem dedi ama gittim bara goturdum sakinlestik baska hatunlar fln bulduk annesi fln iyi insandi yemege davet ettiler.

Yani aliskanliktan white power olaylarina fln giriyorlar ama hepsi kotu insan degil destekleyenlerin cogu cahillikten.

Hepsi çer çöp. Türkiye'deki cengizi hülagüyü seven tipler gibi.

• Şahsen Seversem İngilizlere Kafa Attığın'Dan Severim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hitlerin osurugu bile olamaz suanki devlet liderleri yigidi öldür hakkini yeme

Cin baskani haric o tam bir sessiz kurt stalinden bile beter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Kasım 2020; 16:43:22 >
  • Sevilecek bir tarafı mı var dostum. Milyonlarca masum insanın ölümünden sorumlu bir caniden bahsediyoruz. Kendi nefsi çıkarları uğruna dünyayı alt üst etti adam. Ne uğruna hiç savaş devam ederken intihar etti korkudan. Yoksa sonunu mussolini gibi olacağını biliyordu. Kısacası stalin hitler bu insanlar bildiğin faşist içi boş bir ideolojinin etkisine kapılmış çakma kahraman rolüne bürünen kişiler.

• Ermeni Soykırımını Tanıyorsun Yani...

• çaylak1994 kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.