Şimdi Ara

Bir insan neden felsefe öğretmenliği okur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedeni nedir ? bakıyorum haberlerde gezerken öğretmen atamalarında isyan ediyor felsefeciler bize sıra ne zaman gelcek üniversite okuyup bitirdik işsiziz diye Kardeşim bu ülkede öğretmenliğin ne olduğunu biliyorsun bide üstüne gidip gidip felsefe öğretmeni oluyorsun sonra atanamayınca devlete saldırıyorsun

• "düşünüyorum öyleyse varım" ve "aslında biz yokuz" bu cümlelerle bir sene takılıp parasını almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Tamam da sizi rahatsız eden nedir?

Okudukça sinirleniyorum hocam yav
  • Denemelerde 7 tane felsefe sorusu çözüyorum midem bulanmaya başlıyor, bu insanlar nasıl okulunu okuyup öğretmen oluyor düşündükçe sıkıntı basıyor. Felsefe saçma sapan bir şey, soruyu çözüyorum yanlış çıkıyor ama neye göre kime göre yanlış o saçma sapan şeyler. Yeter ya hu Felsefeden tiksiniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite okuduk ama dövlet bize iş vermiii diye ağlamak için

Bu tarz gereksiz bölümlerde okuyanlar gizli işsizlerdir.
  • Çünkü iyi bir bölüm kazanacak puan yapamamışlardır ve ders çalışıp sınava tekrar hazırlanmak zor gelmektedir.Zaten tekrar girseler de iyi bir yer kazanma kapasiteleri yoktur.Çevremde de çok var böyle tipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Denemelerde 7 tane felsefe sorusu çözüyorum midem bulanmaya başlıyor, bu insanlar nasıl okulunu okuyup öğretmen oluyor düşündükçe sıkıntı basıyor. Felsefe saçma sapan bir şey, soruyu çözüyorum yanlış çıkıyor ama neye göre kime göre yanlış o saçma sapan şeyler. Yeter ya hu Felsefeden tiksiniyorum

Derken bile felsefe yaptın, işte felsefe bu yüzden yüce bir uğraştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Denemelerde 7 tane felsefe sorusu çözüyorum midem bulanmaya başlıyor, bu insanlar nasıl okulunu okuyup öğretmen oluyor düşündükçe sıkıntı basıyor. Felsefe saçma sapan bir şey, soruyu çözüyorum yanlış çıkıyor ama neye göre kime göre yanlış o saçma sapan şeyler. Yeter ya hu Felsefeden tiksiniyorum

Derken bile felsefe yaptın, işte felsefe bu yüzden yüce bir uğraştır

Valla güzel alıntıydı ıslattın beni

• Felsefe tüm bilimlerin anasıdır. Felsefe düşünme ve sorgulama etkinliğidir. Felsefe sofraya tok oturup aç kalkmaktır. Felsefe iyidir iyi.

• Felsefe "düşünmek, araştırmak" demektir. Okulda çocuklara düşünmeyi öğretmek yerine saçma sapan adamların saçma sapan öğretilerini ezberletiyorlar.
  • felsefe iğrençlikten başka bir şey değildir

• Felsefe öğretmeni olmak için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ''Felsefe dediğiniz şey, olabildiğince fazla sözcük ile hiçbir şey anlatmama sanatı değil miydi?'' Bir kitaptan alıntı, tanım oldukça hoş zira felsefe nedense kendine has kelimeler türetip ulaşabildiği alanı bir hayli kısıtlıyor. Bu anlamsız bir hareket, anlatılmak istenen düşünce derinse o derinliği normal sözlükler ile de ifade edebilirsiniz.
  • Sayısalcı,milliyetçi-muhafazakar biri olarak gariptir ki lisede felsefe dersini hep sevmişimdir
  • Bu milletin bilinçlenmesi ve düşünmeyi öğrenebilmesi için gerekli olan en önemli branşdır felsefe. önem verilmediği için bu haldeyiz. düşünmek yerine sürü ne yapıyorsa biz de onu yapıyoruz başımızda da bir çoban gidiyoruz bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.