Şimdi Ara

Bir İnsan Kendisini 2 Milyon Kişiye Nasıl Rezil Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sosyal medyada ve internette yüzünü görmediği ve tanımadığı adamların sevgilisine saldırıp onu güçsüz görmesini sağlayıp gözünü dışarı dikerek sadık adamı harcayarak üstüne sanki intikam almak istermişcesine speed datinge çıkarak.

Bir insan kendisini ne yazık ki bu kadar alçaltabilir ve sosyal medyada insanların eline düşeceğini ben kendisine uzun zaman önce söylemiştim. Sana ben okuluna odaklanman gerektiğini, beraber birbirimizi desteklememiz gerektiğini, araba ve statünün çok önemli bir şey olmadığını söylemiştim. Ancak sen beni dinlemedin ve belan seni yakında bulacak. Ben hiçbir şey yapmıyorum ancak sen benim ahımı aldın.

O videon insanların eline düştü. Sana tüm gün sövmeye devam ediyorlar. Bunu sen istedin.

Sana ölene kadar hatta öldükten sonra bile sadık kalacak adamı sen kendi ellerinle bitirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 20 Haziran 2025; 18:5:59 >

• Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 20 Haziran 2025; 20:16:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de ise bu olay hiç bir şey olmaz. İfşa sı düşen insanlar daha ünlü olup 3-5 ay sonra reklam almaya bile başlıyorlar. Tabi ki Yatırım tavsiyesi değildir bana güvenip ifşanızı salmayın sağa sola.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.