Şimdi Ara

Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?[GÜNCEL] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrctyln53

Ciddi söylüyorum IQ testi yaptır.

hocam bazen bende ciddi ciddi gerizekalı olduğumu düşünüyorum ama şu an okuduğum okul oturduğum ilçede en yüksek puanla öğrenci alan okul geri zekalı olsam giremezdim diyorum. bir de hiç çalışmadım demiyorum da hiç bir zaman düzenli ders çalışan, tenefüslerde dahi test çözen habire öğretmene soru götüren tiplerden olmadım.
  • zaten basketbol oynamamayı pek takmıyorum da bugün bilardo da çok moralim bozuldu. zaten o dediğim arkadaş çok yoruyo kafayı baskette benden daha önce başlıda da bilardoya aynı anda başladık. ya bilardo da ne bileyim klasik söylenen alıyon sopayı vuruyon da yapamıyorum işte. arkadaş facebook dahi oklarla gösteriyor onu bile beceremiyorum ya

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

hocam bazen bende ciddi ciddi gerizekalı olduğumu düşünüyorum ama şu an okuduğum okul oturduğum ilçede en yüksek puanla öğrenci alan okul geri zekalı olsam giremezdim diyorum. bir de hiç çalışmadım demiyorum da hiç bir zaman düzenli ders çalışan, tenefüslerde dahi test çözen habire öğretmene soru götüren tiplerden olmadım.

Zaten gerizekalısın diye değil üstün zekalı olabilirsin diye söyledim.
  • aynı sorun bende de var. hiçbir dala yeteneğim yok. ama okey olur 101 olur pişti olur pes olur fifa olur bunlarda baya iyiyimdir. tavla bilmiyorum başlasam iyi olacağımı düşünüyorum. ama maalesef ki futbol, basketbol vs oyunlarda en kötülerden biri oluyorum. yapacak bir şey yok. müzik, resim desen hak getire

quote:

IQ nun akademik zekaya etki edeceğini zannetmiyorum pek bir insan gerizekalı olmadığı sürece derslerine önem verdiği sürece eğitim hayatında biryerlere gelebilir gerizekalı olduğunu düşünüyorsun fakat dersler yoğunlaştığı için gitar kursunu bıraktım demişsin bu bile önem verdiğini gösterir.Beyinsel açıdan gerizekalı, cahil veya kültürel özürlü olmada öbür şeylere yeteneğin olmasada olur emin ol

• quote:

quote:

quote:

ciddi misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

quote:

IQ nun akademik zekaya etki edeceğini zannetmiyorum pek bir insan gerizekalı olmadığı sürece derslerine önem verdiği sürece eğitim hayatında biryerlere gelebilir gerizekalı olduğunu düşünüyorsun fakat dersler yoğunlaştığı için gitar kursunu bıraktım demişsin bu bile önem verdiğini gösterir.Beyinsel açıdan gerizekalı, cahil veya kültürel özürlü olmada öbür şeylere yeteneğin olmasada olur emin ol

hocam aslında bir de gerizekalı gibi hissetmeme neden olan şey kafamdan böyle pratik matematik işlemleri yapamıyorum, şu an fizik ve matematikten özel ders alıyorum, bu yere gelene kadar hep özel ders aldım vs. millet özel ders almıyo geçiyo beni biz ders alıyoz yine de yapamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 3 Şubat 2013; 23:33:02 >

• Yaptığın hatalardan sonuç çıkarmayı öğren sen de.
  • hocam spora yeteneğin yoktur resime müziğe yeteneğin vardır. ya da bilardo basketbol a yoktur ne bileyim futbola vardır yani kendi umudunu kendin kırma. illa ki vardır doğru alanı seçmemişsindir.

Orijinalden alıntı: gtrskyline

hocam spora yeteneğin yoktur resime müziğe yeteneğin vardır. ya da bilardo basketbol a yoktur ne bileyim futbola vardır yani kendi umudunu kendin kırma. illa ki vardır doğru alanı seçmemişsindir.

peki hocam kendime uygun doğru alanı nasıl belirleyebilirim?

yeter artık bıktım her şey den arkadaşlar. basketbol oynuyoruz en kötü oynayan benim, bilardo oynuyoruz en kötü oynayan benim. bu aktivitelere bir arkadaşımla yapmaya aynı zaman başladık. ikimiz de aynı süre zarfında hemen hemen hep birlikte gittik oynamaya. o çok geliştirdi kendini acayip oynuyor ben ilk başlayanlar gibiyim.

zaten bir arkadaşım var ya bir insan her dalda mı başarılı olur. yetti artık kendimden nefret etmeye başladım. bir insan hiç bir şeyi mi beceremez. facebook dan bile çok basit atışları kaçırdığım oluyor bilardoda. zaten cs vs tarzı fps, mmorpg oyunlarını hiç oynayamıyorum. bu yüzden de yaptığım bir şeyden hiç zevk alamıyorum.

her şey çalışmakla oluyodu hani. bunlar her şeye ayrı ayrı çalışıyorlar mı? niye bu kadar yeteneksizim bıktım artık.

Kendini gelistirmek icin caba sarfetmiyorsun anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de çok garip bir şeyi yapmaya başladığım zaman en kötü ben yaparım ama zamanla kendimi çok geliştirip o dalda en iyi olurum..

Aklıma gelenler

Futbol
    pes,fifa
    Counter Strike
    Tavla
    Okey

Sanırım bunların ortak özelliği bunların hepsini severek oynadım,yaptım..Ama becerik sorunum var orası kesin gibi.Ama işini sevince o dalda çok çabuk gelişiyorsun.
  • Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de fps oyunlara başlayayım dedim. (hiç ama hiç sevmezdim.) Point Blank'a başladım. Kendimi iyice geliştirdim. Bizim lisenin yarısı PB oynuyor ve aralarında en iyi benim mesela. Eskiden futbol filan oynayamıyorum diye pek aralarına almazlardı. Şimdi peşimde dolaşıyorlar allaama

quote:

quote:

quote:

ciddi misiniz ?

Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?[GÜNCEL]

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

yeter artık bıktım her şey den arkadaşlar. basketbol oynuyoruz en kötü oynayan benim, bilardo oynuyoruz en kötü oynayan benim. bu aktivitelere bir arkadaşımla yapmaya aynı zaman başladık. ikimiz de aynı süre zarfında hemen hemen hep birlikte gittik oynamaya. o çok geliştirdi kendini acayip oynuyor ben ilk başlayanlar gibiyim.

zaten bir arkadaşım var ya bir insan her dalda mı başarılı olur. yetti artık kendimden nefret etmeye başladım. bir insan hiç bir şeyi mi beceremez. facebook dan bile çok basit atışları kaçırdığım oluyor bilardoda. zaten cs vs tarzı fps, mmorpg oyunlarını hiç oynayamıyorum. bu yüzden de yaptığım bir şeyden hiç zevk alamıyorum.

her şey çalışmakla oluyodu hani. bunlar her şeye ayrı ayrı çalışıyorlar mı? niye bu kadar yeteneksizim bıktım artık.

Kendini gelistirmek icin caba sarfetmiyorsun anlasilan.

ya hocam ne kadar çaba sarfedebilirim ki? ders değil sonuçta bu. dediğim gibi arkadaşla hep aynı zamanda gittik genellikle hep karşılıklı maç yaptık. aynı süre içerisinde aynı zamanlarda o kendini çok geliştirirken ben neden böyleyim. dün birisi yeni başladım sandı düşünün.baskette bir şey dikkatimi çekti fazla dikkatimi vermiyorum oyuna isteksiz oynuyorum da bilardoda,oyunlarda vs. niye böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 4 Şubat 2013; 17:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

quote:

quote:

quote:

quote:

ciddi misiniz ?

Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?[GÜNCEL]

?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de fps oyunlara başlayayım dedim. (hiç ama hiç sevmezdim.) Point Blank'a başladım. Kendimi iyice geliştirdim. Bizim lisenin yarısı PB oynuyor ve aralarında en iyi benim mesela. Eskiden futbol filan oynayamıyorum diye pek aralarına almazlardı. Şimdi peşimde dolaşıyorlar allaama

hocam zaten sormayın ya onca ekran kartı falan aldık oyunucu mause aldık yine de oynayamıyorum ya. oyun oynamanın da bir şeyine çalışılmaz ki. mesela bir arkadaşım var tam oyuncu çocuk habire yeni oyun türlerine başlıyo hepsini de iyi oynuyor. ilk başlarda böyle ısınma kendini geliştirme yapmıyor. ben neder bu kadar beceriksizim anlamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de fps oyunlara başlayayım dedim. (hiç ama hiç sevmezdim.) Point Blank'a başladım. Kendimi iyice geliştirdim. Bizim lisenin yarısı PB oynuyor ve aralarında en iyi benim mesela. Eskiden futbol filan oynayamıyorum diye pek aralarına almazlardı. Şimdi peşimde dolaşıyorlar allaama

hocam zaten sormayın ya onca ekran kartı falan aldık oyunucu mause aldık yine de oynayamıyorum ya. oyun oynamanın da bir şeyine çalışılmaz ki. mesela bir arkadaşım var tam oyuncu çocuk habire yeni oyun türlerine başlıyo hepsini de iyi oynuyor. ilk başlarda böyle ısınma kendini geliştirme yapmıyor. ben neder bu kadar beceriksizim anlamıyorum

hocam point blank'e başlayın. oyuna hemen alışırsınız ve gittikçe iyileşirsiniz. size her türlü yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.