Şimdi Ara

Bir insan böyle bahtsız olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 dakikada 7 sayı fark yemeyen CSKA 5 dakikalık uzatmada 8 sayı fark yedi, Real son saniyede 3lük atmış.

• Son atak artık 3 lük denicekti cska. topu çıkarırken realli oyuncu pas arası yaptı. biraz bekledi zaman geçiriyim diye sonra tam terste genç bi çocuk var adını hatırlamıyom onu gördü. Vazgeçti zaman geçirmekten pası verdi, o da 3'lüğü attı.
  • Maçı izlemedim ama takip ettim. Normal sürede yeseler farkı koymayacak uzatmada bir de son saniyelerde o farkı yiyince koyuyor adama.
  • hititbet sitesinden canlı basketbol bahsi üst oynadım normal süre alt bitti maç uzatmaya gitti uzatma dahilmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

40 dakikada 7 sayı fark yemeyen CSKA 5 dakikalık uzatmada 8 sayı fark yedi, Real son saniyede 3lük atmış.

Son maçı nerden buldun hocam güveniyomusun biz de oynayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Son maçı nerden buldun hocam güveniyomusun biz de oynayalım :)

Oranında düşme vardı çok araştırmadım, oyna diyemem, içinden ne geçiyorsa öyle yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: bambaaa

hititbet sitesinden canlı basketbol bahsi üst oynadım normal süre alt bitti maç uzatmaya gitti uzatma dahilmi acaba

Bildiğim tüm yurtdışı bürolarında dahil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.