Şimdi Ara

Bir insan alkol bağımlısı nasıl olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigara mı bu nikotin mi var içinde. Ben yeri gelir tatilde hergün içerim yeri gelir özel günlerde yani keyfe keder 2 hafta hergün içmişliğimde var 3 ay hiç içmemişliğim de. Derdin olur anlarım da bu ne arkadaş. Derdin varsa ağlarsın biter bunu sık tekrarlamanın mantığı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ecstasy olayına benzer bir mantığı var, endorfin salgılanıyor seni mutlu eden, ama sürekli sürekli içinde vücudun dengesi bozuluyor, alkol almadığın zamanlar mutsuz hissettiriyor, vücudun mutlu olmak için alkol açlığı çekip duruyor. Öyle sosyal içicikle falan alkol bağımlısı olan görmedim ben daha, senin de dediğin gibi içinde ciddi bağımlılık yapıcı maddeler vs yok.

Bir de hiç o kadar büyük bir acı yaşamadım ama insanların başlarına neler geliyor, empati kurmak lazım. Bazıları yaşamın adaletsizliğine dayanamayabiliyor.
  • Alkoldeki şeker bağımlık yapabilir.

• Kimisi zengin keyfinden içer. Şöyle şarabın âlâsından içer yıllanmışından viskinin kralından felan. Hatta sabah kahvaltıda, akşam gün batımına içer. Kendinedir zararı etrafa pek zararı olmaz.

Kimisi zengin piçidir sabahalara kadar o bar senin bu disko benim çanağı kırana kadar zıvanadan çıkar ya gider birine çarpar öldürür ya kaza yapar geberir sabahın köründe yolda, arabada, evde sızar. Toplum düşmanıdır.

Kimisi eş, dost, arkadaş ortamı bağımlısı olmuştur. Arabayla gider mangal yakar doğada içer, gece vakti ıssızda içer, bazen de gider barda pavyonda içer. Genelde bira içer. Genelde evindekine olur zararı.

Kimisi dertten, kederden, acıdan, ızdıraptan içer. Düşmüştür o. Müptelası olmuştur. Gör ne derdi, ne ciğer yangını vardır. Elinden tutulasıdır. Genelde yalnız içer. Rakı içer. Sek içer. Gecenin bir vakti evine yalnız döner. Pek zararı yoktur bunun da başkasına. Kendinedir.

Kimisi ise.. Çalışmaz, beş para etmez, erkek müsveddesi, karı parası yer. Gündüz kahveden çıkmaz, üstünden takım atmaz, geceleri o pavyon senin bu meyhane benim bulduğu her boku içer. At yarışı oynar, zar atar. Eve gider karıyı çoluğu çocuğu döver. Dışarıya gider kedi kesilir. Tipine baksan adam sanırsın, tükürsen tükürüğüne acırsın.

Not. İçmeyin şu zıkkımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençliğinden beri bu ortamlarda olupta içen birisi gerçi yıllardır Barda çalışan adam alkol bağımlısı olmuyor bide burdan bak.

Babamın arkadaşı vardı adamın alkol içmediği gün yok en az bi 35 lik içerdi veya veya 2 duble sonra şey derdi ben alkol bağımlısı değilim cebindeki son parayı içkiyr veren adam alkol bağımlısıdır diye.

Adamın sabah kahvaltısı duble olmuştu o kadar bağımlı olmuş ki içtiği zaman iyi biri içmediği zaman kötü sinirli biri oluyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.