Bildirim
bir insan 8 saat ac kalabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
geçen yaz mide bulantı sorunum vardı. gece 4 gibi başlamıştı. uyumuştum sabah 9 gibi kalkmıştım ve sabah 9dan akşam 10a kadar hiç birşey yememiştim. daha doğrusu yiyememiştim. sadece su içmiştim. -
Kalabilir tabi ki şu iç yeter onu da camiden falan halledersin paraya ihtiyaç yok -
insan 30 gün aç kalabilir bilmiyosan öğrendin -
-
burlarda olsan bi yemek ısmarlardım . . . . -
ankarada olsaydin belediyenin ogrencilere ucretsiz corbasini tavsiye ederdim..ama genede o olmadan da dayanabilirsin 8 saatte cok bisey yok.. -
Aç kalırsın ama dayanman zor olur.He eğer bir iş ile uğraşırsan kafanı dağıtırsan pek sorun yapmaz. -
Ramazanda ne yapican sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bir de benim genelde sekerim duser.sekerim dusmese rahat ac kalabilirim.
yatip uyuma gibi bir imkanim yok bu arada boy 187 kilo 73 olunca bir hayli ac kalmak zorlasiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: revenquel
Ramazanda ne yapican sen
-
hegün sabah 6:30 da kahvaltı yaparım akşam 10-11 de çorba içerim bu kadar bu saatler arasında hiç ayağa kalkmam oturduğum yerden -
ramazanda helede yaz aylarına denk geldiğinde günümüzdeki gibi rahat 13-14 saat aç susuz duryor millet sen 8 saatten bahsediyon komedimisin çocukmusun anlamdım insan 30 gün bir şey yemeden yaşayabilir. Yani sorduğun sorunun ne elle tutulur bir tarafı var ne mantığı var.Tükettiğin elektirğe internete yazık. -
Oruc tutmuyon mu zindiik -
quote:
Orijinalden alıntı: We$t Corgi
evet soru acik
en son 12 saat once aksam yemek yedim saat 4 tede anca yemek yiyebilexegim cunku hic param yok 10 kr bile
Nerdesin söylesene bir yardim eli gelir belki nolcak -
oruc tutamiyorum
30 gun kimse ac susuz kalamaz kalinda goreyim o zaman
ama bu sene insallah tutacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 11 Mayıs 2012; 9:35:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
ramazanda helede yaz aylarına denk geldiğinde günümüzdeki gibi rahat 13-14 saat aç susuz duryor millet sen 8 saatten bahsediyon komedimisin çocukmusun anlamdım insan 30 gün bir şey yemeden yaşayabilir. Yani sorduğun sorunun ne elle tutulur bir tarafı var ne mantığı var.Tükettiğin elektirğe internete yazık.
Yabancı dizi izle deki karasimsek06 sen misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölürsün kanka valla ölürsün ben öyle ettim bir kere az daha geberiyodum sonra annem bana olarak jelibon almıştı bende bütün jelibonları ağzımın içine attım yemeden çöpe attım sonra
not:lan bi yürü git kardeşim -
La hiç mi oruç tutmadınız -
quote:
Orijinalden alıntı: F5
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
ramazanda helede yaz aylarına denk geldiğinde günümüzdeki gibi rahat 13-14 saat aç susuz duryor millet sen 8 saatten bahsediyon komedimisin çocukmusun anlamdım insan 30 gün bir şey yemeden yaşayabilir. Yani sorduğun sorunun ne elle tutulur bir tarafı var ne mantığı var.Tükettiğin elektirğe internete yazık.
Yabancı dizi izle deki karasimsek06 sen misin?
daha önce o siteye hiç girmedim ama merakta ettim kim ordaki admin filanmı.
Benzer içerikler
- sakallı erkek mi sakalsız erkek mi
- tırnak izi nasıl geçer
- en iyi çay hangisi yorumlar
- zoretanin kullanırken spor yapılır mı
- sesli kitap okumanın faydaları
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2025
- çay bardağı emojisi
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X